פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים בבקשה להתיחס לשאלה הזאת באופן רציני ולכבד את המגיבים.לאחרונה התעוררה בעיה בקרב הקלאן שלי , בה אנשים לא יכולים קבוע לשחק בימי חמישי בCUPS בין 6:30-10.השאלה כאן , באיזה יום אתם לא יכולים לשחק וגם איזה יום אתם כן מעדיפים לשחקבבקשה שרק Clan Captains יכתבו פה || אם יש להם אנשים בקלאן / הם עצמם לא יכולים ביום חמישי / זה מפריע להם ביום חמישי ומעדיפים יום אחר .יום ראשון , שני , שלישי , רביעי , מוצ"ש , שישי 16:00-19:30דיון זה הוא רשמי וכל החוקים חלים עליו גם כן .
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים הקאפ לא לוקח 3 וחצי שעות.. הוא לוקח הרבה יותר בבמוצע כשהוא מתחיל בשש וחצי הוא מסתיים בעשר +
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים לדעתי חייבים להחליף גם לי זה בעיה רצינית כבר ב6 ומשהו אני לוקח את אחי הקטן ואז מחזיר אותו וזה עושה הרבה בעיות וחמישי בכללי לא משהו
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים מחבר לדעתי חייבים להחליף גם לי זה בעיה רצינית כבר ב6 ומשהו אני לוקח את אחי הקטן ואז מחזיר אותו וזה עושה הרבה בעיות וחמישי בכללי לא משהותן יום שאתה כן יכול. / מעדיף ואיזה יום אתה לא יכולהקאפ לא לוקח 3 וחצי שעות.. הוא לוקח הרבה יותר בבמוצע כשהוא מתחיל בשש וחצי הוא מסתיים בעשר +עזוב את זה , באיזה יום אתה לא יכול באיזה אתה מעדיף
פורסם 2013 בדצמבר 1011 שנים תן יום שאתה כן יכול. / מעדיף ואיזה יום אתה לא יכולעזוב את זה , באיזה יום אתה לא יכול באיזה אתה מעדיףהיום הזה לא סתם נקבע כבר חשבו על איזה יום הכי נוח יום חמישי זה באמת הכי הגיוני.
פורסם 2013 בדצמבר 1111 שנים מחבר היום הזה לא סתם נקבע כבר חשבו על איזה יום הכי נוח יום חמישי זה באמת הכי הגיוני.אני אישית בחמישי קבוע לא יכול . דיי בטוח שיש עוד אנשים שרוצים לצאת ביום חמישי או לעשות משהו אחר ולא לשבת בבית לשחק COD צריך יום יותר נוח , אמצע שבוע או סוף שבוע שכולם תמיד בבית
פורסם 2013 בדצמבר 1111 שנים אני אישית בחמישי קבוע לא יכול . דיי בטוח שיש עוד אנשים שרוצים לצאת ביום חמישי או לעשות משהו אחר ולא לשבת בבית לשחק COD צריך יום יותר נוח , אמצע שבוע או סוף שבוע שכולם תמיד בביתכל יום שישימו תקאפ מישהו לא יוכל לשחקאין יום שמתאים לכל הקהילהואם אתה ממש רוצה לצאת הקאפ נגמר ב 9.30 - 10 ולא נראה לי שמישהו יוצא לפני זה
פורסם 2013 בדצמבר 1111 שנים מחבר כל יום שישימו תקאפ מישהו לא יוכל לשחקאין יום שמתאים לכל הקהילהואם אתה ממש רוצה לצאת הקאפ נגמר ב 9.30 - 10 ולא נראה לי שמישהו יוצא לפני זהיש לי אימון ב7-9 בימי חמישי , אז ככה או ככה אני לא יכול ..אנ ילא מבין מה קשה להעביר את זה ליום שבת בערב / שיש בצהריים / שבת ככה 5 ...סופש זה הכי מסתדר לכולם..
פורסם 2013 בדצמבר 1111 שנים יש לי אימון ב7-9 בימי חמישי , אז ככה או ככה אני לא יכול ..אנ ילא מבין מה קשה להעביר את זה ליום שבת בערב / שיש בצהריים / שבת ככה 5 ...סופש זה הכי מסתדר לכולם..כי כמו שלך לא מסתדר גם לאנשים אחרים זה לא יסתדר בימים אחריםאז למה שאתה תוכל לשחק וילדים אחרים לאזה היום שקבעו כי זה באמת יום נוח זה שלך זה לא מתאים זה לא בעיה של כל הקהילה
פורסם 2013 בדצמבר 1211 שנים בעד ימי שלישי, ימי חמישי זה ימי יציאות. עדיף לצאת עם חברים ולהפסיד קאפ שלא מקבלים בו כלום....
פורסם 2013 בדצמבר 1311 שנים בעד ימי שלישי, ימי חמישי זה ימי יציאות. עדיף לצאת עם חברים ולהפסיד קאפ שלא מקבלים בו כלום....צודק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.