פורסם 2013 בדצמבר 711 שנים היי חברה, בזמנו סיימתי את המשחק בלי הDLCS, עכשיו שמתי את הלג'נדרי אדישן ואני מתכנן להרביץ את כל הקווסטים כולל החדשים. בקיצור כמה שאלות כי אני מתלבט, 1. מתכנן להכניס כמות של מודים להפוך את המשחק ליצירת אומנות יותר ממה שהוא יש איזה מוד Must Have חדש שיצא לאחרונה? 2. בנוגע לסדר של הקווסטים קראתי לדוגמא שאם עושים את המלחמת אזרחים אז פוגשים במשימה האחרונה של העלילה הראשית את הNPC המסוים (בלי ספוילרים) במשימה או שאם מסיימים את המשימה הראשית אז הדרקון בDLC של הערפדים מזהה אותך בשם אחר וכיו"ב. באיזה סדר לדעתכם הכי מעניין לעשות את הקווסטים במשחק? עזבו סייד קווסט רנדומליים בואו נחלק אותם לכמה קבוצות: א. משימה ראשית ב. אלים דאדאריים ג. DLCS ד. גילדות ה. סייד קווסט מיוחדים שנותנים בונוסים לדמות כמו זה שנותן בונוס לסמית'ינג וכולי. 3. ראיתי שיש את הDLC שנותן לבנות בית אז האם אני יכול לרכוש את כל שלושת הבתים או רק אחד מהם? 4. מוד מגניב של שיריון מגניב ונשק מגניב?
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים 1) יש המון אבל בשביל התחלה, תעבור על מה שיש כאן -http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/1regt3/best_of_mods_must_haves_as_of_nov_2013/2) מאוד תלוי מה אתה אוהב. אני העדפתי לעשות את כל הקווסטים של הגילדות לפני שנכנסתי למלחמת האזרחים / קווסט ראשי. הDLC של הערפדים לא שיחקתי אז לא יכול לייעץ. הDLC האחרון יפתח רק אחרי שתסיים את המשחק הראשי.אני הייתי ממליץ -א) משימה ראשית עד שאתה פותח את הshouts.ב) גילדותג) אלים דאדארייםד) משימה ראשית עם סייד קווסטס פה ושם שתראה על הדרךה) DLCים3) למיטב זכרוני אתה יכול לרכוש את כולם4) יש מלא... תעיף מבט ב - http://www.skyrimgems.com/מומלצים שלי -http://skyrim.nexusmods.com/mods/27644/http://skyrim.nexusmods.com/mods/19733
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים מחבר ממה שאני זוכר תמיד אהבתי בהתחלה לעשות את כל הטיוטוריאלס והקווסטים בריבוור ואז בwhiterun כי יש שם מיקס של טיוטוריאלס וקווסטים קלים להתחלה עם שפע של מאמנים.עקרונית ממה שהבנתי מומלץ להגיע לGreybirds בפעם הראשונה כדי שאפשר יהיה לגלות Shouts חדשים ואז יהיו גם דרקונים בשביל Souls להפעיל אותן.הגיוני?בנוסף אני זוכר בניסיון האחרון שלי ממש ממש ממש ממש שנאתי את העובדה שהDLC של הערפדים מוסיף מתקפות רנדומליות של סופר ערפדים בכל מקום והם גם הורגים NPCS שימושיים... יש דרך לנטרל אותן?
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים ההתקפות ערפדים נראה שמסתיימות כשאתה מגיע לרמה מסויימת. אני צופה ב- lets play אחד ועכשיו שהוא ברמה יחסית גבוה נראה שכבר לא תוקפים אותו ערפדים. הייתי אומר שזה בין רמות 10 עד 25... ואני חושב שהיה איזה פאטץ' שתיקן את הבעיה שהם הרגו NPCים חיוניים. לי אישית לא יצא לראות שזה קרה. א) משימה ראשית עד שאתה פותח את הshouts. ב) גילדות ג) אלים דאדאריים ד) משימה ראשית עם סייד קווסטס פה ושם שתראה על הדרך ה) DLCים בגדול אני ממליץ על אותו הסדר, אבל אני הייתי מחשיב אל הקווסטים של האלים הדאדריים לסייד קווסטס ועושה מה שאני נתקל בו בדרך. אם יש איזה נשק שאני מאוד רוצה מהם, אז משלים מאוחר יותר או אם אני במקרה עובר באזור. מודים מאסט הב שלי, אני אחלק אותם לקטגוריות כדי שיהיה יותר קל להתמצא: patches: unofficial patches כמובן better dialog controlsו- better message box controls - חובה, חובה, חובה אם אתה משחק עם מקלדת ועכבר user interface: skyui ihud a thinner compass categorized favorites menu - אני מעדיף את זה על הגרסה של skyui. העדפה אישית שלי, תתקין מה שנוח לך dynavision - אין צורך אם אתה משחק עם ENB שכולל depth of field Warburgs 3D Paper World Map שיפורים כלליים ו- immersion: achieve that follower trap safety footprints get snowy wet and cold ו- ashes (גרסה מותאמת ל- dragonborn) splash of rain think to yourself messagesbetter dynamic snow player headtracking realistic ragdoll and force Stones of Barenziah Quest Markers even better quest objectives חפצים, נשקים, שריונות, טקסטורות וסביבה: amidianborn book of silcence - תתקין הכל, הבנאדם עושה עבודת קודש... static mesh improvement enchanting freedom - באמת שחובה אם אתה משחק דמות שמתעסקת בזה winter is coming cloaks of skyrim jaysus swords immersive armors immersive weapons hardcore: frostfall skyrim redone reproccer (פאטץ' שמתאים נשקים ושריונות חדשים שאתה מוסיף ממודים שיתאימו לשינויים של skyre) realistic needs and diseases deadly dragons dragon combat overhaul וזהו בגדול, מצטער שאין לי כוח להתחיל לחפש קישורים, אבל כולם קיימים בנקסוס ונעבור למודים נשקים ושריונות מומלצים: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/35577/? http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/16991/? http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/9752/? http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/27301/? http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/24342/? http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/14687/? http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/5727/?
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים מחבר חולני, לא הרגשתי שהזמן רץ והתקנתי למעלה מ60 מודים אני מקווה שהכל ירוץ חלק בלי באגים
פורסם 2013 בדצמבר 1311 שנים מחבר עברתי שלשום ללינוקס, אני צריך לראות איך להפעיל על המערכת את סקיירים אבל אני לא חושב שתיהיה בעיה כלשהי עם המשחק, הצלחתי כבר להפעיל את דוטא 2 ואת Eve Online בלי בעיה.בקשר למודים זה פשוט מצחיק איזה כמות פסיכית של מודים יש למשחק, אפילו ברמה של להוסיף שלד לדמות או לתקן תא כיוון שרימת המים וכולי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.