עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

האם יש אפשרות להוסיף כונן לMACBOOK פרו עם רטינה

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות מקבוק פרו בחול

ורציתי לדעת האם בנוסף לכונן SSD של הרטינה אפשר להוסיף גם HDD

אני יודע שבדגמים הישנים יותר GLOSSY מחליפים את הכונן דיסקים בSSD

אך ברטינה אין כונן אז רציתי לדעת האם יש אפשרויות אחרות כי בתקציב שלי אני מקבל רק 256SSD וזה לא מספיק לעבודה ולא מעוניין בחיצון

תודה רבה!

פורסם

לא אתה לא יכול , הגוף של המכשיר דק מדי , הכונן היחידי שאתה מקבל זה SSD מבוסס PCI-E כרטיס הרחבה על לוח אפילו לא SSD דק של 2.5" ,כל שאר השטח של המחשב מוקדש לסוללה המפלצתית של המחשב בשביל שעם מעבד מרובע ליבות ,כרטיס מסך חיצוני , ומסך שדורש הרבה חשמל עדיין תקבל חיי סוללה טובים ..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! חיפשתי וחיפשתי ופשוט לא מצאתי תושבה חד משמעית לגבי זה אז באמת תודה!

עכשיו אני אשמח להתייעץ אתכם אז מה עדיף,מקבוק פרו רטינה ו512 SSD (זה אומר לחרוג בתקציב אבל זה מה יש) או מהדגם הפחות מתקדם וכונן SSD שאני יקנה בוסף

אין לי בעיה עם הרכבה יש מספיק מדריכים והאחריות גם ככה לא תקפה.. אז אשמח לשמוע את דעתכם ואני מתייחס למחיר.

פורסם

אתה מדבר על הרטינה 13 או על הרטינה 15 ? כי אין דגם Pro רגיל ב15" יותר לפי מה שאני רואה באתר..

והRetina 13 לא באמת שווה את זה לדעתי ,אתה מקבל אחלה מסך כן ,אבל אתה לא מקבל את המאיץ הגראפי המובנה והמעבד מרובע הליבות של דגם ה13 , ה15 לעומת זאת זה מחשב עם כ.מסך חיצוני חזק יחסית , מעבד מרובע ליבות , ומסך ממש איכותי במשקל נמוך יחסית בשביל נייד של 15" .

פורסם
  • מחבר

מדבר על ה15' וכניראה שזה יהיה refurbished מהאתר של אפל אז הזמינות באמת תלויה במזל

השאלה היא האם עדיף 512 SSD בערך ב2000$ (ריפורבישד) או דגם לפני שמגיע רק עםSATA וכונן אופטי -הדגם יעלה בערך 1600-1800$ ואני יחליף את הכונן בSSD בטח 256-שאיו לי מושג כמה יעלה לא מבין בזה

פורסם

כמו שאמרתי , הRetina דגם הרבה יותר טוב , מסך מדהים , סוללה גדולה ,הכונן האופטי זה Old news בימינו.. אם הכסף לא בעיה ,אז הRetina הוא הדגם העדיף .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.