עבור לתוכן

Third party UI 4 win 8

Featured Replies

פורסם

בוקר..

ייתכן ואני טועה אבל נדמה היה לי שבאחד הדיונים בפורום אודות win8 משהו המליץ לאחד ממלעיזי המערכת או החוששים לעבור להתקין UI צד שלישי למערכת.

כפי שניתן לראות אני עובדת (בין השאר) על win8. עדיין, אני מוצאת את שיטת הארחים בעיקר מפריעה לצורה בה אני עובדת לכן מנסה להמנע ממנה ככל יכולתי ואכן רוב עבודתי מתבצעת על שולחן העבודה. עקב כך, מצאתי עצמי תוהה בנושא המדובר. בכלל, אשמח לשמוע אודות UI חדש שאינו 8 ומבחינתי שגם לא יהיה 7. משהו טוב יותר, אולי גם מעניין ויופה ייתקבל בעניין.

אשמח אם משהו שמכיר והתנסה בזאת יוכל לספר לי אודותיהם ועל מה מומלץ. כמובן, שאעדיף תוכנות חינמיות אבל גם תוכנות במחירים נמוכים במיוחד יישקלו.

תודה

פורסם

ב8.1 ניתן לבצע לוגין למצב דסקטופ ואז לא משתמשים באריחים, מעבר לזה CLASSIC SHELL (רק את המודול של CLASSIC START להתקין) ואז יש התחל "רגיל"

פורסם
  • מחבר

תודה, סמית'

1. עושה רושם צצות עם ה- 8.1 כל מיני בעיות של תאימויות. ולכן אני מעדיפה קצת להתשהות עם התקנתה.

2. אני אבדוק, את העניין עם ה- CLASSIC SHELL. ואם כבר, מדוע להתקין רק את מודול ה- CLASSIC START?

3. יש UI מעניין נוסף ששווה לבדוק?

פורסם

יש את StartIsBack (לווינדוס 8.1 יש את גרסת הפלוס, אין צורך לקנות רשיון נפרד בשבילה, הרשיון של הגרסה הרגילה תקף גם על הפלוס), אני עובד איתו והוא לא רע בכלל. עולה 3$ לרשיון למחשב אחד, 5$ ל- 2 מחשבים, או 10$ ל-5 מחשבים (נראה שהעלו מחירים, אני זוכר קניתי רשיון ל-5 מחשבים ב- 5$, אבל יכול ליהיות שאני טועה)

נותן תפריט התחל סטנדרטי לגמרי עם המון אפשרויות קסטומיזציה, בין אם להחליף את הכפתור התחל, או איך שהתפריט עצמו נראה...

לא יצא לי להתנסות בתחליפים אחרים לתפריט התחל, אבל SIB עובד פשוט מעולה.

בנוסף אני עובד עם Bins שעולה 5$ לרשיון למחשב אחד, אבל לא היה לי בעיה להתקין אותו על כמה מחשבים בו זמנית.

הערה קטנה וחשובה - בווינדוס 8 הוא לא עבד לי עם StartIsBack, אבל בווינדוס 8.1 הוא עובד מעולה עם StartIsBack+. יכול ליהות שהעדכון של Bins בשביל ווינדוס 8.1 פתר את הבעיה ב-8 עם StartIsBack, לא יצא לי לבדוק

ועוד תוכנה שאני עובד איתה, כרגע לפחות על בסיס גרסת הנסיון - ModernMix. היא מאפשרת הפעלה של אפליקציות "מודרניות" (מטרו) בחלון רגיל כמו כל תוכנה במצב דסקטופ.

אני שוקל לרכוש אותה, היא עולה 5$ לרשיון למחשב בודד

יש גם את התוכנות האחרות של Stardock שגם נחמדות. Fences לדוגמה נראית נחמד מאוד ויש לה גרסה חינמית שמוגבלת רק בכמה פיצ'רים.

יש להם גם את Start8, התחליף התחל שלהם, אבל לא יצא לי לנסות אותו

יש גם את Aero Glass for Windows 8 שיצא לי לנסות, היא מוסיפה את המראה של AERO ומאפשרת כמה שינויים בממשק של ווינדוס. עובדת יפה מאוד עם 8, הגרסה של 8.1 עדיין בשלבי beta.

היא חינמית, אבל תקפיץ הודעה מידי פעם שמבקשת לתרום. ניתן "לרכוש" רשיון כדי להעיף את ההודעות. ניתן לתרום כמה שרוצים, אבל על כל 3 יורו שתורמים מקבלים 2 רשיונות, אז טכנית המחיר הוא 3 יורו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים