פורסם 2013 בדצמבר 412 שנים מחבר מה ההבדל ביןSilicon Power Armor A15לבין[h=1]Transcend StoreJet 25M3[/h]תודה, נערך 2013 בדצמבר 412 שנים על-ידי Shoshan01
פורסם 2013 בדצמבר 512 שנים מחבר תודה על ההמלצה אפשר הסבר? היה לך ניסיון רע עם החברה הזו? או המוצר הספציפי? איטיות? נהרסים מהר?
פורסם 2013 בדצמבר 512 שנים מחבר כן, אבל המחיר יהיה יותר זול בKSP או באייבורי בנפחים האלה... ואני מחפש מהירות, אמידות, אמינות ... ובנוסף החברה הזו לא מוכרת לי..
פורסם 2013 בדצמבר 512 שנים לי יש את ה Silicon Power Armor A80 -http://ksp.co.il/?uin=1893קניתי בקיץ באיילת ואני מגבה עליו את כל התמונות,שירים,סרטים. והוא די עושה את העבודה תמורת המחיר.
פורסם 2013 בדצמבר 1111 שנים כל אחד יעשה את העבודה, השאלה מה קורה עם המוצר אחרי שנה - שנה וחצי , כי פתאום יום אחד הוא הולך וזהו .למרות ש , קורה עם כל החברות.אני אישית מאד אוהב את הסיגייטים בתחום הזה, יש לי סיגייטים עתיקים , ויש חדשים יותר שעושים את העובדה מצוין .סיגייט ללא תוכנת גיבוי עולה 349 לטרה , משמע באילת 290 בערך.סילקון פאוור נראית לי חברת מותג כמו ה ADATA של אייבורי - לא מצאתי דעות קיצוניות בעדם , ולא מצאתי נגדם .הית נשאר עם סיגייט שהוכיחו את עצמם במשך הרבה מאוד זמן [[ למעט סדרת הברקודה הכולת שהיתה לפני כמה שנים ח ]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.