עבור לתוכן

הצעה מבזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

מחובר להוט, וקרוב לסיום העסקה עמם, לכן גם החיפוש החדש.

מבחינת תשתית, יש גם וגם, מבחינת מהירות, יש 15 מגה ביט,

אבל זה לא ממש מספיק עם מסדי הנתונים שאני צריך לעבוד עמם (לא מדובר על מולטימדיה בשום אופן)

ככל הנראה מה שיהיה, וזאת על פי כתיבתו של Milford Cubicle, היא ספקית הוטנט,

מבחינת תשתית אין יותר מדי בחירה, לכן זאת תהיה בזק לפחות למשך השנה הקרובה,

זאת במידה ואוכל לרכוש או לתת פיקדון עבור מודם ה-ADSL (ולא לשלם עליו סתם ללא תמורה)

אני גם שוקל לאחד את חבילת התקשורת הווי אומר סלולר יחד עם הספקית בהצעה של הוטנט, ולשים סוף לסאגה.

• תגובות 57
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בבזק לא ייתנו לך מחיר יותר טוב כי אתה זה שפונה לקבל שירות, מבחינתם אתה חייב אותם ואתה תשלם כמה שיבקשו ממשך כי אין לך ברירות, בניגוד לספקית שם יש הרבה אופציות. דואופול, נעים מאוד.

העיצה הכי טובה שיש לי בשבילך היא להתחבר ולהתקשר אחרי שבוע לבקש שינתקו אותך. אני יכול להגיד לך שגם את זה עשיתי בתחום התשתית לפני כשנה וגם כאן הוצאתי הנחה משמעותית מהוט. כמובן שגם כאן זה כבר היה שנייה לפני תיאום איסוף ציוד. בגלל שאני מתקשר מבלי לפחד שינתקו אותי הם נכנעים. בעבר כשאיימתי סתם ולא באמת רציתי להתנתק אמרו לי אין מה לעשות אלו המחירים תהיה חזק. בכל אופן, אני אנסה לבדוק לך מחירים, למרות שזה מורכב כי כאן גם יש דמי התקנה וכל מיני אלמנטים כיפיים כאלה ואחרים...

- - - תגובה אוחדה: - - -

עדכון:

85 ש"ח ל-40 מגה + 100 ש"ח חד פעמי דמי התקנה. (93.5 בממוצע לשנה).

http://www.kamaze.co.il/%D7%91%D7%96%D7%A70%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98.aspx

"מצטרפים למהירות 15 מגה ומעלה יקבלו מודם/ראוטר ללא תשלום למשך שנתיים"

*תתחבר מהאתר הזה.

*קח בחשבון שכל שנה צריך להתקשר כדי שהמחיר לא יקפוץ.

*אם אתה רוצה יותר זול מהמחיר הנוכחי (אפשרי לחלוטין, ראיתי כמה שמשלמים 100 ש"ח על 100 מגה), אתה מכיר את ההמלצה שלי...

פורסם

Belgid תודה על ההצעות, אני בהחלט אעשה שימוש בזה.

לגבי תשתית, בזק תהיה האחת, אע"פ שזו חתונה בעל כורחי, נזק של 85 ש"ח

לגבי ספקית, חבילת התקשורת של הוט-מובייל לשיחות ללא הגבלה + חבילת גלישה בחינם, תעשה את העבודה, 70 ש"ח סה"כ, סביר.

אם העלויות יהיו נכונות (להוציא התקנה קו אינטרנט והוצאות נוספות שיהיו\אם יהיו) אני אמור לשלם קצת פחות מהתעריף הנוכחי.

אעדכן בהמשך, תודה על הפידבק.

פורסם
אתה מדבר על חידוש חוזה. אני מדבר איתך על שינוי מחיר ותנאים, זה משהו אחר לגמרי. כשאני התקשרתי לחדש חוזה אמרתי "שלום אני מתקשר לחדש חוזה כי המנוי שלי נגמר" ותוך דקה זה הסתיים. הבדל עצום.

אתה טועה. החוזה שלי שבדיוק הסתיים באותו זמן היה על כ-60 ש"ח בחודש. זה לא היה "חידוש חוזה באותם תנאים".

פורסם

שלום Milford,

מוזמן לשלוח שם ומס' טלפון ל-online@bezeqint.net בכדי שנציג שלנו יחזור אליך.

הנציג יבדוק את ההצעה שקיבלת וינסה למצוא את המחיר הטוב ביותר עבורך.

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

בשביל מה לעשות "הצגה" ולנסות לסחוט מהם מחירי "מבצע" זמניים עם תוקף לשנה אחת בלבד שאח"כ קופצים אוטומטית, במקום פשוט לעבור לחברה שמציעה באופן פומבי וחופשי מחירים זולים יותר? אפילו יותר זולים מאלה שתקבל אחרי ההצגה שלך בבזב"ל...
פורסם

אתה רובוט או בן אדם אמיתי?

גם אם תוכל להציע לי מנוי ב-20 שקל (שזה לא סביר כי הכי זול שאני מכיר שמישהו אי פעם קיבל במדינה מבזב"ל זה 29), אני עדיין לא אעדיף את זה כי זה דורש ממני בדיוק כמו שאתה אומר להתחיל ליצור קשר נקודתי עם כל מיני מחלקות סמויות שלכם, לפנות אליכם באופן יזום ולנסות לברר "מה אפשר לעשות" בשבילי....

במקום פשוט להיכנס לאתר האינטרנט של המתחרים, למלא טופס קצר, ותוך חצי דקה לקבל מנוי ב-20 ש"ח ללא מגבלת זמן וללא קפיצות במחיר אחרי שנה וללא כאב ראש.

אין לי כמובן דבר וחצי דבר נגד האינטרנט של בזב"ל, ואפילו המחיר (אחרי המיקוח) הוא סביר, מה שיש לי נגדם זה שהם עדיין חיים בתקופה של "מחירון גבוה כדי לדפוק פראיירים ומחירים נמוכים במחלקת שימור לקוחות".

חלאס, אנחנו כבר לא בשנת 2010.

פורסם

היי,

בן אדם אמיתי לגמרי. (אתם רואים יותר מידי סרטי מד"ב..:)

הגיוני שחברה רצינית תיתן לרובוט לתקשר אל מול הלקוחות שלה בפורומים?

לא דורש ממך כלום. רק לשלוח שם ומס' טלפון לחזרה למייל שציינתי אם אתה מעוניין.

יחזרו אליך כבר בשעות שנוחות לך.

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

אתה רובוט או בן אדם אמיתי?

גם אם תוכל להציע לי מנוי ב-20 שקל (שזה לא סביר כי הכי זול שאני מכיר שמישהו אי פעם קיבל במדינה מבזב"ל זה 29), אני עדיין לא אעדיף את זה כי זה דורש ממני בדיוק כמו שאתה אומר להתחיל ליצור קשר נקודתי עם כל מיני מחלקות סמויות שלכם, לפנות אליכם באופן יזום ולנסות לברר "מה אפשר לעשות" בשבילי....

במקום פשוט להיכנס לאתר האינטרנט של המתחרים, למלא טופס קצר, ותוך חצי דקה לקבל מנוי ב-20 ש"ח ללא מגבלת זמן וללא קפיצות במחיר אחרי שנה וללא כאב ראש.

אין לי כמובן דבר וחצי דבר נגד האינטרנט של בזב"ל, ואפילו המחיר (אחרי המיקוח) הוא סביר, מה שיש לי נגדם זה שהם עדיין חיים בתקופה של "מחירון גבוה כדי לדפוק פראיירים ומחירים נמוכים במחלקת שימור לקוחות".

חלאס, אנחנו כבר לא בשנת 2010.

פורסם
היי, בן אדם אמיתי לגמרי. (אתם רואים יותר מידי סרטי מד"ב..:)

הגיוני שחברה רצינית תיתן לרובוט לתקשר אל מול הלקוחות שלה בפורומים?

*whoosh*

זה פשוט חלף לך מעל הראש, הא?

לא דורש ממך כלום. רק לשלוח שם ומס' טלפון לחזרה למייל שציינתי אם אתה מעוניין.

אתה פשוט לא מבין. התלונה היא למה צריך להתקשר ולהתחנן ולהתמקח ולאיים בשביל לקבל מחיר זול, כשחברות אחרות פשוט מפרסמות את המחירים האלה בדף הראשי של האתר שלהן?

פורסם

ויותר מזה, אם מר נציג קרא את הדיון, הוא אמור לדעת שמילפורד משלם אפס שקל עבור הספקית הנוכחית ממנה הוא מרוצה לפחות באותה מידה. מה כבר הם יכולים להציע לו אם יפנה אליהם באיזה ערוץ שלא יהיה?

למעשה היה עדיף לחברה אם אכן היה מדובר בתגובה אוטומטית של רובוט. העובדה שנציג אמיתי כתב תגובה שנראית כמו העתק-הדבק ממשהו סטנדרטי שנתנו לו בלי לטרוח להתאים את התגובה להקשר ולתוכן הדיון, לא מחמיאה לחברה ולא לנציג.

פורסם

כבל תת ימי של בזב''ל זה כבל שמרוצף בקרקעית ים בין ארה''ב וישראל? ראיתי פרשנות שלילית של מישהו ב-Ynet ולא הבנתי כוונה. הנה:

שונא אותם הם גם הכי יקרים , כבל תת ימי אעלק איפה אני ואיפה הים אני גר בירושלים אין לי ים שםםם!!!

לפי מה שאני יודע, יש שורות (Tier) של ספקי אינטרנט - 1, 2, 3

איזו שורה בזב''ל?

פורסם

תפסיק לנסות להאכיל את עצמך בסרטים.

עולה פאקינג 20 שקל מחורבנים, תתחבר כבר למי שבא לך ודיי לחפור.

כולם אותו דבר.

פורסם
תפסיק לנסות להאכיל את עצמך בסרטים.

עולה פאקינג 20 שקל מחורבנים, תתחבר כבר למי שבא לך ודיי לחפור.

כולם אותו דבר.

זה היה בשבילי?

פורסם

ה8 שקלים שהוזכרו קודם זה על אחריות ותמיכת רשת, ניתן לבטל אותם

פורסם
כן בוריס

אז היית רושם @Boris_yo או מצטט חלק מדברי.

אני עברתי כבר. ב-4/12/13 הבטיחה מנהלת קשרי לקוחות לשלוח לי אישור ניתוק אבל עד היום לא ראיתי אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים