עבור לתוכן

המלצה לדוק למטרת גיבוי

Featured Replies

פורסם

איך בוחרים דוק לגיבוי ?

תודה

פורסם

דוק זה Dock, דוקטור או DOK?

פורסם
  • מחבר

ציינתי כבר למה ,ותקציב לא יודע אבל עד 300 שקל ודרומה (לא אומר שאני יקנה בסכום הזה,אבל אשמח להצעות ) ושוב אני אומר אני רוצה DOK לגיבוי כזה שאפשר לסמוך עליו גיבוי של תמונות ,סרטונים מיוטיוב מסויימים,שירים ,מסמכים

נערך על-ידי SPONER

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג תאמת , אבל לפי מה שידועה לי אי אפשר להשיג יותר מ64 GB בטווח המחיר הזה ! בכללי תוכל קצת לפרט לי על פי מה אתה בוחר דיסק און קי ? כי אני לא מדבר על הקיבולת. אבל תכלס אני רוצה לא פחות מ16GB יותר בכיוון של 32

נערך על-ידי SPONER

פורסם

לטעמי DOK לא מוצלח לגיבוי ולו רק מהסיבה שהוא קטן ועלול ללכת לאיבוד בקלות.

ב-300 ש"ח אין שום בעיה לקנות כונן נייד 2.5" ולהשאר עם עודף.

פורסם
  • מחבר

ברור שזה נשמע טוב יותר ב300 אני קונה קשיח לא פחות מ500GB אך הבנתי שהם מרבים להתקלקל . ושחזור מידע עולה אלפי שקלים ,והם לא עמידים בכלל ,, וחוץ מיזה שלא בטוח אני יקנה בטווח של 300 שקל אם זה לא מחייב , אבל לדעתי 300 שקל זה המקסימום לדבר כזה . . ולמה "לא מוצלח לגיבוי"?

פורסם

קודם כל אנחנו מדברים על גיבוי ולא על עותק יחיד ולכן כל עניין שחזור המידע כנראה לא רלוונטי. כן רלוונטי זה שאם הדיסק לא תקין אז צריך אחר במקומו (ממוש אחריות או רכישת חדש).

לגבי "לא מוצלח לגיבוי". כתבתי מכיוון שמדובר במוצר קטן, פיסית, הוא עלול ללכת לאיבוד בקלות.

פורסם
  • מחבר

אורי כתתבה שלא רק מהסיבה שהוא קטן ! ככה שיש עוד סיבות , ועכשיו לא ציינתה מה הם .

ודיסק קשיח אם הוא היה אצלי כמובן שזה סוג של עותק יחיד כי אם הדיסק קשיח של המחשב יתקלקל , יהיה לי מקור נוסף אבל הוא יהיה היחיד .

קקאדו , תודה רבה , כרגע יש לי בעיה לרכוש דיסק און קי ,מאחר וצץ לי משהו אתמול.

אבל עדיין ברגע שאני יוכל אני יררוץ לרכוש לי DOK .

אז אשמח אם נמשיך את הדיון שיהיה לי את מה שאני צריך ,ומה שנותר לי זה רק לגשת לחנות.

אני לא יודע כמה מקום אבל אני יכול להגיד לך את השימושים העיקריים:

1.מסמכים

2.תמונות

3.תוכנות ניידות

4.שירים (יש לי כרגע וזה קצת, בערך גיגה שירים )אני רוצה להוסיף.

מה דעתך יספיק לי 32?

הדיסק און קי הראשון שהצעתה לי , יש לו מחיר טוב , אך האם החברה הזאת איכותית ? הצעתה לי אותו על בסיס נסיון וקריאת ביקורות , או שפשוט המחיר?

הדיסק און קי השני , זה שיש לו מהירות גבוהה, לאיזה מטרה זה מועיל לי? הייתי מבין אם השימוש של הDOK היה להעברת סרטים ,אז תכלס כן שווה מהירות , אבל למסמכים תמונות פה ושם ,זה רצוי?

תודה רבה לכם.

ד"א אחי מה דעתך על הדיסק און קי של קינגסטון הזה

http://www.amazon.com/Kingston-Digital-DataTraveler-DTHX30-64GB/dp/B0068INUOQ

תכלס רק שאלה על הדיסק און קי הזה , האם הוא הייתה אומר ממולץ? (לא יהיה לי מע"מ עליו ואני מניח שמחיר המשלוח לפריט כזה הוא גרושים , לכן יצא עד 300 שקל )

יש לו מהירות כתיבה וקריאה מטורפות (לא שזה נראה לי חשוב לי כל כך )

נערך על-ידי SPONER

פורסם
  • מחבר

שלום גם לך

מעולה תודה , אני סומך דווקא על המבינים ואני ילך על 1 הדוקים שנתתה לי , מאחר וזה מנסיון .

ד"א כנראה הגבתה לי לפני שערכתי את תגובתי .

שאלתי על הקינגסטון ואולי לא ראיתה את זה , אז מה דעתך עליו ?

תכלס אני מעדיף דיסק און קי גדול (לא הקטנים )

http://www.amazon.com/Kingston-Digital-DataTraveler-DTHX30-64GB/dp/B0068INUOQ

פורסם

לא הבנת. לא כתבתי "שלא רק מהסיבה שהוא קטן", אלא, "ולו רק מהסיבה שהוא קטן". הדגש כאן הוא על ה-'לו'.

לגבי עותק יחיד או לא. כל זמן שהדיסק במחשב תקין ואתה מקפיד לבצע גיבוי באופן סדיר (עניין מהותי בגיבוי) אתה תדע אם יש לך בעיה בדיסק החיצוני. לכן, אם אחד הדיסקים (דהיינו אחד העותקים של החומר) יתחיל להראות סימני גסיסה תוכל לטפל בזה בזמן. בכל מקרה, הסיכוי לתקלה בו זמנית בשני כוננים היא נמוכה למדיי.

בעניין שימוש ב-DOK לצרכיך. נראה לי שלצרכים והנפחים שאתה מדבר עליהם כרגע, ביצועים הם עניין משני. הרי בהעתקה הראשונה אתה מעתיק את כל החומר שנדרש לגיבוי ואחר כך רק את מה שהשתנה/נוסף. מן הסתם לא מדובר על נפחים גדולים במיוחד כך שמיותר לבזבז כסף על מוצר עם ביצועים מיוחדים.

אם כבר DOK זה הכיוון שלך אז הדגם הראשון ש-KAKADU הציע (ה-Transcend) או הדגם הזה יספיקו לגמרי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני יקנה את הTRANSCEND תודה רבה !

ונכון אורי ,מה שכתבתה זה בדיוק המצב.

אז את הדגם הזה ספציפית אתם ממליצים נכון? http://ksp.co.il/?store=beitshemesh&uin=17716

בגלל שאני לא בקיא בחברות וSANDISK נשמעת לי חברה מוכרת וTRANSCEND לא . לכן אני רוצה לשאול , האם זו חברה איכותית בתחום?

וזהו תודה רבה ההחלטה שלי זה מה שהצעתם תודה לכם על התמיכה .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

פורסם
  • מחבר

תודה המשך חג שמח גם לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים