עבור לתוכן

GTX 800 Series?

Featured Replies

פורסם

אז מקריאה קצרה ברשת הבנתי ש NVIDIA מתכוונת לשחרר את סדרה 800 ב-Q1, באיזור מרץ-אפריל, אבל לפי מה שכתוב יהיה מדובר כנראה ברוויזיה של 28 נ"מ ולא בארכיטקטורת מקסוול בליטוגרפיית 20 נ"מ שלא תצא עד החצי השני של שנה הבאה, ככה אומרים לפחות.

השאלה היא האם הגיוני ש-NVIDIA יוציאו את סדרה 800 בהתבסס על 28 נ"מ ואז תשחרר משהו כמו 870Ti ו-880Ti בארכיטקטורת 20 נ"מ כשהטכנולוגיה תצא לאור?

אני עם 680 שעדיין עובד פצצה, אבל מאוד בא לי להשתדרג בסדרה הבאה, מה דעתכם?

פורסם

נגיע לסדרה הבאה ונראה... בינתיים יש לך כרטיס חזק מאוד.

פורסם

אני יודע שאני אתחיל לחשוב על לקנות כרטיס חדש לא לפני שיצאו שבבי 20 nm, עד אז שימשיכו לשחק להם במודיפיקציות מינוריות ,בפלסטיקה צבעונית, בשמות מפוצצים וגימיקים אחרים ליחצנות כדי למכור אותו מוצר.

מה שנוידיאה הולכים לעשות מבחינת המיתוג מחדש של סדרות, הנומנקלוטורה (הכללים לפיהם נותנים מספרים ואותיות לכל תת-סדרה) והאם כל זה הגיוני - דעתי חסרת חשיבות לחלוטין בעניין. שיעשו כטוב בעיניהם. הכל אפשרי ואין טעם להעלות ספקולציות על שברי מידע, אלה אם מסכימים מראש שהמטרה היא לייצר דיון לשם הדיון בלבד כשמוגדר מראש שלא מנסים להגיע לשום מסקנה מכל סוג שהיא.

בא לך להשתדרג? שיבוסם לך. אתה אומר שיש לך "כרטיס פצצה" אבל אתה רוצה משהוא יותר טוב? כמובן שאתה רוצה, זה טבעי לגמרי ומיותר לחלוטין. אם אתה מודע שאתה קונה מוצר שאתה לא צריך, שלא ייתן לך שום תועלת מעבר למה שיש לך כרגע, אז אתה בעצם קונה את ההרגשה של ההתחדשות ואת תחושת העדכניות הטכנולוגית המשכרת\משקרת. מתאים לך להוציא ~3000 ש"ח על זה? אם כן וזה מסתדר עם סדר העדיפויות הכלכלי שלך - תבורך, תהנה ושיהיה לבריאות!

נערך על-ידי omertgm

פורסם

780TI ישאר בכתר שלו עוד הרבה זמן, אלא אם AMD ישחררו משהו, אבל כרגע יש להם רק 290X2 בתכנון.

פורסם
780TI ישאר בכתר שלו עוד הרבה זמן, אלא אם AMD ישחררו משהו, אבל כרגע יש להם רק 290X2 בתכנון.

זה לא יהיה חם מידי?

פורסם
זה לא יהיה חם מידי?

מיועד למדינות קרות מאוד.

לא מתאים לישראל.

פורסם

טכנית, אפשר ליצור כרטיס מסך בעל 2 ליבות הוואי מלאות על לוח מעגל מודפס אחד שיתנהג בצורה מבוייתת

אבל, זה אומר שאורך הכרטיס יהיה סביב 30 ס"מ

זה אומר שהרוחב שלו יהיה גדול מהסנדרטי, בדומה לרוחב של לייטנינג למשל.

עוד בנוסף, כנראה שהוא יתפוס עובי של 3 סלוטים.

במצב כזה אפשר להכניס 2 ליבות גרפיות מלאות, עם 4 גיגה-בייט לכל אחת ע"ג 2 צדדי הכרטיס, וקירורחם מבוססי 5 צינורות נחושת עם מניפות אלומיניום לכל אורך הכרטיס. על הכל שילדה של 3 מאווררי 100 מ"מ. זה בהחלט עשוי לעבוד

מערכות כח רפרנסיות בנויות 7 פאזות לייד כל ליבה ו-2 בקרי מתח מ-4 חיבורי מחשמל מסוג 8PIN.

נערך על-ידי djelectric

פורסם
  • מחבר

התכוונתי להשתדרג בסדרה הבאה בטכנולוגיית 20 נ״מ, לכן שאלתי על הארכיטקטורה שתצא ב Q1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים