עבור לתוכן

בעייה בAC IV black flag

Featured Replies

פורסם

שלום פורום hwzone היקרים,

אני לא בטוח שאני במקום הנכון בשביל השאלה הזו אבל אני אשאל בכל זאת ואם אני לא בפורום הנכון אני אשמח אם תתקנו אותי,

השבוע קניתי את המשחק הנ"ל ולמרות שהתקנתי אותי פעמיים רבות ועשיתי תיקון התקנה כמה פעמים אני לא מצליח להפעיל את המשחק ,בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, המשחק נדלק עם מסך שחור ורושם הודעה של aciv has stopped working, Windows is looking for a solution ואז המשחק נסגר וזה לא אומר לי כלום. יש לי וינדוס 8 ומחשב שחזק מספיק בשביל להריץ את המשחק ככה שלא מובן לי מה יכול לגרום לבעיה זו.

אשמח לתשובה , תודה מראש .

פורסם

מקורי ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם 2 גרסאות פרוצות ולאחר ששניהם לא עבדו אמרתי שאני מספיק אוהב את AC בשביל לקנות תמשחק אז עכשיו קניתי את המשחק בגרסה חוקית והורדתי אותו מUPLAY, שלחתי הודעה בתמיכה שמה אבל עדיין לא חזרו אלי אז אמרתי ננסה גם פה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

גיליתי עכשיו שאני מקבל בעיה דומה אם לא זהה גם במשחק REMMBER ME(גרסה חוקית) אבל הפעם זה מביא לי קצת יותר פרטים אז לקחתי תמונה של השגיאה ואני יפרסם אותה פה שאולי זה יעזור לכם לעזור לי.

ovUqPOFl.png

או בREMEMBER ME:

iYeWGEKl.jpg

פורסם

התקנת אותו בספריית ברירת המחדל C:\programs files

יש בעיות איתו בהתקנה במיקום אחר ...

פורסם

קודם כל תנסה להריץ את המשחק כמנהל.

אם אתה עדיין מקבל שגיאה:

1. תתקין את כל הדרייברים העדכניים, של הלוח אם, כרטיס קול, כרטיס מסך, הכל...

2. תתקין Direct X עדכני מהקישור הבא: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

3. תתקין מחדש את PhysX, תסיר אותו בהוספה והסרה ותתקין מ- http://www.nvidia.com/object/physx-9.13.0604-driver.html

4. לפעמים עוזר גם להתקין "תיקון" של המשחק

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההצעות, יש לי כרטיס מבית AMD ולא NVIDIA אז הלינקים של הדרייברים לא רלוונטים אבל אני יבדוק באתר של AMD אם יש עדכון לדרייברים.

רק לידע כללי יש לי מחשב עם מעבד I5 3470,AMD HD 6870 ,8GB RAM ו WIN 8 64BIT

עריכה: המשחק אכן לא מותקן בתיקיה המקורית מכיוון שאין לי מקום בכונן C לכן התקנתי אותו על הכונן הקשיח השני שלי.

פורסם
  • מחבר

זה היה בלבול שלי, חשבתי שאתם מקשרים אותי לדרייבר של NVIDIA לכרטיסי מסך ולא לדרייבר של PHYSX

עריכה: יש למישהוא תוכנה שבודקת אוטומטית אם הגרסאות של הדרייברים האחרים מלבד הכרטיס מסך עדכניים? כי להתחיל לבדוק את הדרייברים של הלוח אם וכל השאר ידנית זה כאב ראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים