עבור לתוכן

עזרה בקשר להוטבוקס

Featured Replies

פורסם

שלום, יש ברשותי הוטבוקס והוא נמצא במרתף, לכן הוא לא מגיע לכל הבית ( לעוד 2 קומות)

רכשתי מהאינטרנט רפיטר שישדר את האות ברחבי הבית אבל הוא לא עובד כראוי.

הוט אמרו לי שיש אפשרות להעלות את הראוטר לקומה האמצעית (150₪) וכך יהיה אינטרנט בכל הבית

החסרון הוא שהמחשב הנייח שלי נמצא במרתף ( אחבר אותו באמצעות כרטיס רשת של edimax)

עוד אפשרות שהם נתנו היא home plug אבל זה גם יקר ואם קראתי שלא תמיד עובד אז אני אוותר

שאלתי היא כזאת אם אעביר את ההוטבוקס לקומה האמצעית ואחבר את המחשב הנייח עם הכרטיס רשת האם אאבד משמעותית את המהירות ( הורדת סרטים, גלישה באינטרנט וכו) ? או שהמהירות תישאר דומה?

אם לא האם יש עוד אפשרות כמו לחבר להוטבוקס (שישאר במרתף) ראוטר שיהיה בקומה האמצעית? שישדר לכל הבית ?

אפשר גם להפוך את ההוטבוקס למודם...אבל שוב איך אחבר אליו ראוטר אחר?

אם יש לכם עוד פתרונות אשמח..כי אני חייב אינטרנט בכל הבית

תודה!

פורסם

מדובר על מרתף שבנוי כחדר רגיל או כממ"ד?

אם מדובר בממ"ד תשכח מאלחוטי שייצא ממנו או שייכנס אליו ויעבוד בצורה תקינה. גם הרפיטר שקנית, אם הוא אמור להתחבר להוטבוקס בצורה אלחוטית זה כנראה לא יעבוד טוב והפתרון הוא להעביר כבל לקומה העליונה ולשם לחבר נקודת גישה.

הום פלאג עובד טוב אם הבית שלך הוא חד פאזי. אם מדובר בתלת פאזי אז זה סיכון.

פורסם
  • מחבר

המרתף בנוי כחדר רגיל...

הרפיטר אגב, עובד מצויין למשך 15-20 דקות.

אולי זה משהו בהגדרות שגורם לו להתנתק? כי זה פתרון אידאלי מבחינתי שכבר נמצא ברשותי..אז אם יש לך רעיון מה הבעיה...

בקשר להום פלאג אני לא יודע מה הבית שלי מבחינה חשמלית..והמוצר גם יקר ככה שלא בא בחשבון.

אם אני מעביר את ההוטבוקס לקומה העליונה ומחבר את המחשב הנייח שבמרתף בעזרת כרטיס רשת..האם הדבר יגרום לירידה משמעותית במהירות?

פורסם

תסדר את הrepeater.

אם הוא עובד 15-20 דקות ללא בעיה, אז כנראה שמשהו לא תקין בהגדרות או בחומרה, וצריך להחליף אותם.

פורסם
  • מחבר

אולי תוכל לכוון אותי ולעזור לי במה בידיוק לשנות בהגדרות הרפיטר? מה יכול להיות שגורם לו להתנתק ( כנראה) מההוטבוקס, כי גם אחרי שזה מתנתק על המחשב נייד מופיע לי הוויפי רפיטר אבל אין אפשרות להתחבר..

ועוד שאלה, ניסיתי להוריד עם המחשב נייד סרטים וראיתי שהמהירות דומה למהירות שהמחשב הנייח ( שמחובר עם כבל רשת ) מוריד. ( סביבות ה600-1000 kbs)

איך זה יכול להיות?

אם זה ככה אז אין סיבה שלא אעביר את ההוטבוקס לקומה האמצעית ואתחבר אליו עם הכרטיס רשת למחשב הנייח. איך הבדל המהירויות ביא לידי ביטוי?

פורסם

בדיקת מהירות מבצעים באתר יעודי (לדוגמא SPEEDTEST) ולא ע"י הורדת סרטים.

במידה ואתה מצליח לקבל בקומה האמצעית באמצעות מחשב נייד מהירות שמספקת אותך זה יכול לתת לך מענה.

במידה ולא או שתחליף רפיטר או שתעביר כבל רשת לקומה האמצעית ותחבר נתב נוסף כ AP.

פורסם
אולי תוכל לכוון אותי ולעזור לי במה בידיוק לשנות בהגדרות הרפיטר? מה יכול להיות שגורם לו להתנתק ( כנראה) מההוטבוקס, כי גם אחרי שזה מתנתק על המחשב נייד מופיע לי הוויפי רפיטר אבל אין אפשרות להתחבר..

ועוד שאלה, ניסיתי להוריד עם המחשב נייד סרטים וראיתי שהמהירות דומה למהירות שהמחשב הנייח ( שמחובר עם כבל רשת ) מוריד. ( סביבות ה600-1000 kbs)

איך זה יכול להיות?

אם זה ככה אז אין סיבה שלא אעביר את ההוטבוקס לקומה האמצעית ואתחבר אליו עם הכרטיס רשת למחשב הנייח. איך הבדל המהירויות ביא לידי ביטוי?

הניתוק הזה קורה רק במחשב הנייד או שגם במכשירים נוספים? טאבלט/טלפון/מחשב נייד נוסף?

חיבור אלחוטי לא בהכרח יהיה נחות מחיבור פיזי. אבל הוא הרבה יותר רגיש להפרעות ותלוי בהרבה גורמים.

כשהורדת עם המחשב הנייד, איפה היית? במרתף או בקומה השנייה?

האם היו עוד מכשירים מחוברים? ככל שיהיו יותר מכשירים אלחוטים שיעבדו על הרשת כך גם תפגע חוויית הגלישה שלך (ולא בהכרח שהם ישתמשו בתעבורה כבדה כדי לגרום לזה).

אם אתה המשתמש 'הכבד' באינטנרט, לא הייתי מזיז את ההוטבוקס. פתרון הכי מהיר זה להעביר כבל ולחבר AP (אפשר לבדוק אם הרפיטר שכבר יש לך יכול לשמש כ-AP).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים