עבור לתוכן

תוכנה לבלו-ריי לחלונות של מיקרוסופט

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי כונן בלו-ריי ואני רוצה לצפות בסרטים שאני משכיר

מיקרוסופט וטושיבה ועוד כמה חברות תמכו ב- HDDVD וסוני, אסוס, פיוניר, אל.ג'י, סמסונג עוד כמה חברות תמכו ב- BD

זאת אומרת שבחלונות של מיקרוסופט אין תמיכה בבלו-ריי אלא רק לתוכנות מורשות על ידי מיקרוסופט כמו PowerDVD ודומות לה.

עכשיו הכונן שלאסוס לא היגיע עם תכונות לצפייה בבלו-ריי לפחות לפי דעתי התוכנות הן: ASUS E-Green ו E-Hammer שאין לי מוסג מה הן עושֹות.

עכשיו רכשתי כמה פעמים דרך האינטרנט את התוכנה PowerDVD אבל כל פעם שגרסה חדשה יוצאת או שקורה משהו לתוכנה (כמו שעשתי RAID ואז כל הכונן הפך ל- RAW ) אני נאלץ לרכוש שוב את התוכנה וזה כבר נמאס לי כספית.

עכשיו ראיתי בפורום אחר את התוכנה MakeMKV עכשיו אני יצרתי קובץ MKV וראיתי את הסרט אבל הוא לא היה תלת ממדי ולא הופעלו ה7.1 רמקולים שלי אלא רק 2.1 מהרמקולים שלי.

מפרט מחשב:

מעבד איי 7 880

לוח פי חמישים וחמש אולטרה דבל גרסה 3.1

אווה ניווידיה ג'יפורס 660 טיטניום

3D Vision 2 Wireless Glasses Kit

זיכרון 16GB 1333MHz

מערכת הפעלה חלונות 8 enterprise

כונן BW-12B1ST של אסוס

כונן SSD 64GB

כונן WD&Hitachi 1500GB

מגבר יאמאהה RX-V457

2 JVC 2 Pioneer 3.1 SONY

מסך S23A700D של סמסונג

THE AMAZING SPIDER-MAN IN 3D

השאלה שלי האם זה יעזור לי לרכוש בחנות דיסק של פואר די.וי.די. כך שאם ימחק לי אני אוכל להתקין מחדש?

ואם לא אז מה לעשות?

פורסם

אמשיך את תשובתי מת'רד השני:אם אתה כבר מתעסק בMAKEMKV (ואני יוצא מנקודת הנחה שבחרת את הטרק עם הסראונד) תוריד נגן XBMC,אתה יכול לקנפג את הגדרות הסאונד שלה למספר הרמקולים שלך ולאיזה יציאת סאונד(אופטית/קואקסלית/HDMI) והיא חינמית,אני משתמש בה כבר המון זמן ואתה גם יכול לקטלג את הסרטים בממשק יפיהפה עם Thumbnails של כל סרט.וכמו שאמרתי לגבי תמיכה בניגון דיסק בלו ריי מקורי היא מוגבלת.

נערך על-ידי Avidtor

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך לרכוש כל פעם מחדש אלא לשלוח להם מייל.. במקומך לא הייתי מתעסק עם להפוך קובץ ל-MKV זה פשוט לעשות את זה, זה פחות פשוט לעשות את זה על רמה וזה נוטה לשרוף זמן במהרה. אלא אם כן אתה שומר את הסרטים לאוסף (כמוני) אל תתעסק בזה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי מה הבעיה שלי אני הורדתי גרסה ניסיונית ומיד אחר כך מלאה, התקנתי אותה ואחר כך הסרתי אותה וכשאני מתקין את המלאה עולה לי השגיאה הבאה.

אבל אני ל יודע איך פוטרים את הבעיה שלא תעלה לי שוב הודעת השגיאה?

נערך על-ידי bennash
שגיאת כתיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים