עבור לתוכן

לא מצליח לקבוע IP סטטי - וזה לא יאומן!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

משהו מאוד מעצבן, כמו שרשום בכותרת אני לא מצליח לקבוע STATIC IP (הסיבה שזה לא יאומן כי במחשב הקודם עשיתי את זה בלי בעיה)

בקצרה,עקבתי אחרי המדריכים בPORT FOWARDING אני רוצה לפתוח פורט ליוטורונט.

אבל ממש מההתחלה כלום לא הולך לי.

עקבתי אחרי השלבים של המדריך, בהתחלה ניסיתי להוריד את הכלי האוטומטי להגדר STATIC IP אבל הוא מזהה כתובת IP לא ברורה, אחת שמתחילה ב 10.0 וכו' ולא ב192.168.1 כמו שהם אומרים שצריך להיות עפי המדריך שלהם. ניסית להגדיר באופן ידני

אבל בשורת הדוס כאשר אני מקליד IPCONFIG/ALL אני רואה שאכן הIP של מתחיל ב10.0 אז ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר דרך הדפדפן ושם מופיעה לי כתובת IP שונה ממה שהוצג לי בדוס.

בנוסף לכך בחלון הDOS כתובת הGATEWAY שלי זהה לכתובת הIP (זאת שמתחילה ב10.0) ובדפדפן אני כן מצליח לראות את כתובת הGATEWAY האמיתית שלי.

הייתי מעלה צילומי מסך כדי שזה יהיה יותר ברור אבל אני לא יודע מה להסתיר ומה להראות...

בתכלס אני רק רוצה לדעת איך אני יכול לקבוע STATIC IP?, אם יש דרישה לצילום מסך או הסבר קצת יותר ברור כי אני יודע שזה קצת מבולבל אעשה מה שאני יכול...

windows 7

netgear 2200V2

זה המדריך שעבדתי איתו:

http://portforward.com/networking/static-win7.htm

עריכה: עוד משהו קטן, ניסיתי להכנס לhttp://bnet.bezeq.co.il/NetworkMap.aspx אבל משום מה הוא לא מצליח לטעון את הנתונים, כנל בUTORRENT כאשר אני רוצה לעשות בדיקת מהירות הוא גם לא מצליח לקבל נתונים משום מה..

פורסם

דווקא נפוץ שהראוטר נותן לך IP שמתחיל ב- 10.0.0

פורסם
  • מחבר

הראטור הקודם שלי במחשב הקודם (אותו דגם רק לא VERSION 2) דווקא התחיל ב192 עד כמה שזכור לי.

בפועל אני לא מצליח לפתוח פורט ליוטורנט ובפעם הקודמת שניסתי זה היה כל כך פשוט שזה מעצבן..

יש מישהו שהצליח לפתוח פורט לUTORRENT ויכול לתת לי הכוונה (בעדיפות לאותו ראוטר)?

פורסם

בפעם הקודמת כנראה הצלחת בטעות בלי להבין מה אתה עושה. מזל של מתחילים מה שנקרא. :)

אם היית מעלה צילומי מסך, היה יותר קל לעזור. מה כבר יש להסתיר שם? :nixweiss:

הפתרון הוא כזה:

*נותנים כתובת IP סטטית שהיא בטווח תת-הרשת של הנתב, אבל לא בטווח הDHCP שלו. נגיד הנתב מחלק כתובות בין 10.0.0.1 ל10.0.0.100? אז נותנים 10.0.0.101.

*מפנים בנתב את הפורט הספציפי שאתה רוצה לאותה כתובת IP סטטית שנתת.

פורסם
  • מחבר

את האמת בפעם הקודמת ההגדרות של הנתב היו שונות, לא הייתי צריך להכנס לFIREWALL RULES, פשוט להגדיר פורט וסלאמת...

הנה צילומי המסך עפי סדר הפעולות שעשיתי:

השתמשתי בתוכנה של PORTFAWARDING

257qhj6.jpg

לאחר מכן פתחתי פורט בSERVICES:

2agvy80.jpg

ואז כנסתי לFIREWALL RULES ואישרתי ואותו בINBOUND\OUTBOUND

102lclj.jpg

35klkio.jpg

ואז עשיתי בדיקה דרך הUTORRENT לגלות שזה לא פעל xD:

21alson.jpg

פורסם

תבדוק בפיירוול של ווינדוס, אם יוטורנט קיבלה אישור להוצאה והכנסת נתונים, כמו כן תבדוק את הפורטים שם.

פורסם
  • מחבר

יוטורנט מאושר בFIREWALL של ווינדאוס כנל בFIREWALL של COMODO, אם זה לא היה מאושר לא הייתי מצליח להוריד שום טורנט, אני כן יכול להוריד חלק.

פשוט חלק מהטורנטים שאני רואה שיש להם סידים וליצ'ים לא מתחילים לרדת בכלל..

את כל הטורנטים מTORRENTLEECH אני יכול להוריד, אבל אם אני נכנס לאתרים שהם PUBLIC שם זה רנדומלי, חלק יורד וחלק לא..

על פניו נראה שמה שעשיתי בסדר? יש אלטרנטיבות?

תודה אגב לכל מי שמגיב ומנסה לעזור..

פורסם

שיטה גרועה ולא מומלצת להגדרת ip קבועה בעיקר עם נתבים זולים ובכלל, מומלץ שהראוטר ייתן את הכתובת הקבועה לפי mac address תסתכל בעמוד 77 במדריך שהביאו פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים