פורסם 2013 בנובמבר 2912 שנים שלום לכולם,רכשתי אתמול איחסון בgodaddy, יש לי דומיין cn-apps.net מ- domain.com.העלתי לאיחסון קובץ index.htm פשוט ואני לא מצליח להציג אותו כשהאתר עולה.שמתי אותו גם בתיקייה הראשית (הROOT) וגם בתיקייה public_html. האייפי של האתר הוא 192.186.207.226הדומיין cn-apps.net הגדרתי לו nameservers: ns41.domaincontrol.com ns42.domaincontrol.comוהגדרתי אותו pointer לIP של האתר.חייב חייב עזרההה!זמין גם בסקייפ codeninja_appsובמייל: codeninjaa@gmail.comתודה!
פורסם 2013 בנובמבר 2912 שנים מחבר אני לא מבין את זה..... למה אצלי מופיע הדף הזה: ???? לאיזה כתובת נכנסת? איך לאזעזל הגעת לזה? יומיים אני תקוע על המסך הזה.
פורסם 2013 בנובמבר 2912 שנים אני גם רואה HI.אולי יש לך מטמון או DNS לא התעדכן עדיין...נסה לנתק את הראוטר לדקה או להריץ דרך RUN את הפקודה ipconfig /dnsflushואולי זה יעזור.
פורסם 2013 בנובמבר 2912 שנים מחבר וואללה אני לא מבין מה הקטע פה... כולם רואים את האתר, רק אצלי ברשת הביתית הוא לא מופיע.... מופיע לי העמוד הזה.יכול באמת להיות שצריך לנקות cache או משהו כזה.... הרצתי את הפקודה ipconfig /flushdns, זה רשם לי successfully flushed the DNS, ניתקתי וחיברתי את הראוטור.... אבל עדיין... כלום לא עוזר......יש עוד רעיונות?- - - תגובה אוחדה: - - -סוף סוף הסתדר!אולי הייתי צריך לחכות? מוזר...
פורסם 2013 בנובמבר 2912 שנים אחרי הפקודה סגרת את הדפדפן או רק 'רענן'?לרוב זה עובד אבל צריך לסגור דפדפן או לאתחל את המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.