עבור לתוכן

המלצה על נתב 1G

Featured Replies

פורסם

אני כבר מזמן מתכוון לקנות נתב במקום ה-Edimax BR-6204Wg הנוכחי שלי שתומך ב802.11g בלבד.

עכשיו שיש מבצעי Black Friday (יש 20% הנחה בKSP) נראה לי הזדמנות טובה.

אני צריך נתב עם פורטי 1Gigabit.

מה אתם ממליצים?

TP-Link TL1043ND? (או 1042)

או שכדאי את Edimax BR-6478AC?

אין לי כרגע שום מוצר בבית שתומך בתקן ac, אבל הם בטח עוד יגיעו ואם אני כבר קונה נתב חדש טוב שיתמוך. (נגיד אם חבר בא עם Galaxy S4 אז זה כבר ישתמש בו)

האם נתבי ac עתידיים בארץ עלולים להשתנות בעקבות התקינה של ac בארץ או שהנתב הזה כבר "סופי" מהבחינה הזאת?

תודה

פורסם

כמעט ואין עדין תמיכה בתקן AC בישראל מהסיבה שרוב הנתבים חסומים לערוצים מסויימים

כיום בשוק הנתבים הביתיים ה"פשוטים" עדיף תמיד לקנות נתב שתומך בהרצת קושחות צד שלישי תמיד כאופציה

אני ממליץ לך על 2 נתבים

WDR4300 שהוא טיפה יקר אבל בעל מפרט חזק ושווה כל שקל שתומך באופן מלא בתקן an.. או את WR1043ND שהוא זול ונותן ביצועים מדהימים למשך זמן אך תומך בתקן N

אני משתמש בשניהם במקביל עם קושחת צד שלישי והם רצים מעולה בעומס מטורף של מחשבים בבית , הורדות והזרמות של מדיה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מעלה שוב את השאלה

TP-Link TL1043ND או Edimax BR-6478AC ?

חשבתי לחכות עד שיגיעו נתבי AC נוספים אבל מאז הפסקת חשמל לפני יומיים יש ניתוקים לאינטרנט ואני די בטוח שבאשמת הנתב..

מלבד המחיר ו-2 האנטנות (לעומת 3) יש חסרונות לנתב ה-AC של Edimax?

אם זה שני החסרונות היחידים נראה לי עדיף כבר AC - להיות מוכן לעתיד. (במקום ששוב ארצה להחליף עוד שנה-שנתיים)

הערה- אני לא רואה את האפשרות להריץ קושחה צד ג' כיתרון - אני רוצה שהנתב יבוא טוב מהמפעל.

תודה

פורסם

לי יש TL1043ND שעובד מעולה כבר כמעט שנתיים עם קושחה מקורית. ממליץ עליו בחום.

רק שים לב שיש לו שתי רוויזיות, 1 ו 2. לי יש את 1, אבל אם אתה כבר רוכש חדש שים לב לזה, ועדיף לקחת REV.2.

פורסם
הערה- אני לא רואה את האפשרות להריץ קושחה צד ג' כיתרון - אני רוצה שהנתב יבוא טוב מהמפעל.

יש הבדל בין רצון למציאות.

בדר"כ קושחה של היצרן עובדת בסדר גמור. אבל לפעמים יש דברים קטנים שהקושחה של היצרן לא עושה טוב או צורך במשהו מסויים שהקושחה של היצרן לא תומכת או לא עובדת טוב.

במקרים כאלה קושחה צד שלישי היא פתרון מצויין ועדיף שתהיה את האפשרות הזאת למקרה הצורך.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

הרבה אומרים שהTL1043ND ה"ותיק" מוצלח,

מישהו יודע לומר האם גם ה- Edimax BR-6478AC מוצלח? אם שניהם בעיקרון טובים במידה דומה (כאמור מלבד ההבדלים במחיר, מס' אנטנות ותקן ac)- אני מעדיף כבר לקנות אותו בשביל התמיכה בתקן ac - אומנם כרגע אין לי בבית התקנים תומכים, אבל בטח בעתיד יהיו.

Chief אתה יודע להמליץ או לא? ראיתי את הביקורת שלך שבגדול היא חיובית אבל אין בה ממש השוואה למוצרים אחרים.

תודה!

פורסם

הנתבים של TP-LINK אכן עובדים מעולה, אבל אצלי לפחות, רק עם קושחת צד ג', עם המקורית היו לי כל הזמן ניתוקים וקריסות, שעכשיו כבר אין לי יותר.

מקווה שה REV 2 של המוצר שלהם מספק את הסחורה בגרסה המקורית.

פורסם

ה-rev 2 מצוין

פורסם
  • מחבר

טוב אז בסוף קניתי היום את BR-6478AC.

בינתיים עובד בלי בעיות, אבל לא שניסיתי לעשות לו בדיקות מיוחדות.

תודה

פורסם

קנית גם את הכרטיס רשת שלו ?

פורסם
  • מחבר

לא, המחשבים הנייחים אצלי מחובר בכבלים.

האלחוט זה בשביל סלולריים/טבלט וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים