עבור לתוכן

מבקש עזרה עם WORDPRESS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

האתר שלי זה http://arigal-tours.co.il/

הוא בנוי עם WORDPRESS ו PINBOARD THEME

יש לי כמה שאלות:

1. התפריטים (SIDEBAR) מופיעים למטה במקום בצד (לדוגמה http://arigal-tours.co.il/%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%88%D1%80%D1%83%D1%82%D1%8B/) - למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

2. אני משתמש ב PLUGIN שנקרא CONTACT FORM 7. מצאתי באינטרנט קוד שמעצב אותו והטמעתי אותו ב style.css. מה ייקרה עם אני אעדכן את ה THEME?

תודה מראש על העזרה

פורסם

1. אני לא מכיר היטב את הtheme שלך, אבל ברמת העקרון אתה צריך להגדיר בתוך הCSS שהתפריט צד יהיה באמת בצד. או ברמת הTHEME. בכל אופן הSIDE שלך מופיע בכלל ב footer של הדף. תנסה לצור side חדש ותראה לאן הוא מכניס אותו.

2.אתה יכול להוסיף דברים נוסיף לתוכן הcss, בהתאם לחוקי הדריסה הקיימים. אם העיצוב מוגדר נכון, רק טופס צור הקשר שלך יושפע

פורסם
  • מחבר

היי yuri1992,

בסעיף הראשון בשאלה שלי מדובר בבאג - התפריט מוגדר להיות בצד אבל הוא מופיע למטה. חיפשתי באינטרנט וראיתי שזה בד"כ נובע מתגים לא רצויים של HTML שנכנסו בטעות. עברתי על כל הדפים אצלי באתר ואני לא מצליח למצוא תג לא נכון. איך אני יכול לדבג את זה?

לגבי הסעיף השני הסתדרתי, יש שם מקום מיוחד להכניס שינויים ב CSS שלא נדרסים אחרי שדרוג גירסה.

פורסם

זה לא נראה באג....זה אזור WIDGET ולא SIDEBAR ולכן הקישורים למטה.

אם כתוב לך בוורדפרס 'אזור צדדי' או משהו כזה אז זו הטעיה כי זה האזור התחתון...

אולי מי שבנה את התבנית ניצל את זה שאפשר לשים בצד ובפועל שם את קוד הPHP בפוטר של העמוד.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה באג. בתבנית יש אפשרות להכניס sidebar. הורדתי plugin שנקרא custom sidebars ובעזרתו בניתי מספר תפריטים. את התפריטים אני ממקם בדף איפה שכתוב left sidebar בתבנית (אפשר גם לעשות ימני או תחתון, יש שם כל מיני אופציות). זה גם הופיע אצלי בצד תקופה מסוימת ואחכ גלש למטה. לפי מה שקראתי ברשת זה בדכ נובע מזה שמעתיקים טקסט ממקור חיצוני (לדוגמה וורד) והוא מכניס תגים של html שדופקים את ה layout של האתר. הפתרון שכולם מציעים זה לסמן את האפשרות של תיקון אוטומטי של תגים אבל אצלי זה לא סידר את הבעיה.

פורסם

הכי קל זה תמחק תוכן שלם ולא לתקן תגיות ותראה אם משהו משתנה. אם לא, זה כנראה לא זה.

אולי עדכנת תוספים מסוימים שגרמו לזה או עדכנת את גרסת הוורדפרס ותוספים לא מותאמים אליה וזה גרם לבעיה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ליצור דף חדש לגמרי עם תפריט חדש לגמרי אבל התופעה חוזרת גם כאן.

יש עוד עצות?

פורסם

קשה לי להבין מה הולך שם כי אני לא מבין רוסית ואני לא רואה תפריט למטה.

אתה מדבר על איזור ההתחברות (או הכנסת מייל) שלמטה?

עריכה:

אם אתה מדבר על מה שבשחור, אין ספק שהוא נועד להיות למטה ולא בצד.

הוא בתוך אלמנט footer.

אולי יש איזור ווידג'טים נוסף שאתה צריך להכניס לתוכו, או אולי זה בהגדרות התבנית, שם תוכל להגדיר כמה עמודות יהיו בדפים וכו'

נערך על-ידי yortem

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים