עבור לתוכן

כל האמת על ksp

Featured Replies

פורסם
פורסם

באמת קיבלת שירות גרוע. חבל.

פורסם

רק לאותו הזתהות רציתי להגיד , שגם לי לקחו כונן קשיח במסגרת אחריות ולקח להם שבועיים להחזיר למרות שהייתי רודף ומזכיר להם כל חצי שבוע בערך

KSP באמת מבאסים בקטע , המזל שלי שזה לא היה כונן ראשי והיה לי גיבוי מלא אז לא נפגעתי מהזמן שלקח

אגב זה לא הפורום הנכון, היית צריך לפתוח בצרכנות..

פורסם

אכן יש מקום שהדיון יהיה גם בפורום צרכנות, אך לעניות דעתי טוב שהדיון הובא כאן, מאחר וחלק מהקוראים של פורום זה, מחפשים לקנות דיסקים חדשים וכדאי שהם יתוודאו לשירות המוכרים ולשווי האחריות שהם נותנים לדיסקים. אני חושב, שבמיוחד כשמדובר ברשת ולא בחנות, כדאי גם לציין את הסניף ושם האיש שנתן את השירות הגרוע.

פורסם

לי מת לגמרי דיסק קשיח לפטופ של 500GB WD, הדיסק תקע לחלוטין את המחשב ולא הגיב בכלל. תוך שבוע חיכה לי בסניף דיסק קשיח חדש.

באופן כללי אף פעם לא היו לי בעיות החלפה עם KSP. קרה לי גם עם לוח אם G31ES2L, שהגיע מהחלפה, התקלקל אחריי שבוע, תוך כמה ימים הגיע עוד לוח אם חדש שעובד פיקס ובלי בעיות. קורה שמוצר מוחלף (חוסר מזל) מגיע תקול. יכול לקרות בכל חנות. קרה לי גם באייבורי עם GTX550TI. בסוף החליפו לGTX650 ויש לי ראש שקט.

פורסם

להפיץ בכל האתרים המרכזיים..

להחרים את הרשת הזו.

פורסם

חחח איזה עליהום של חמומי מח....

אני לא עובד מטעם אף אחד, ובטח שלא באיזה חנות (תכלס אני מתכנת C#)

אני קונה קבוע בKSP, כי המחירים שלהם סבירים, והנסיון שלי בתקלות מולם תמיד היה חיובי.

הכותרת צריכה להיות "כל האמת על המקרה האישי שלי מול החנות, האם הרבה אנשים חוו משהו דומה או שזה מקרה חריג ?"

כי לי אישית תמיד היה נסיון טוב איתם (בעשור האחרון היו לי 2 כוננים פגומים ולוח אם אחד שעשה לי צרות וכולם הוחלפו תוך כמה ימים בלי שום בעיות).

ואני לא שמעתי על הרבה מקרים כמו שאתה מתאר.

תפנה אליהם, תנסה לעורר תשומת לב של אחד מהקודקודים כי המקרה שלך באמת נשמע שיש פה מקום לטיפול מיוחד.

לגבי ההתגובה של עמיאל ביטון ודומיו... רוב האוכלוסיה תמיד הייתה במנטליות של אספסוף חם מזג, חשבתי שפה באתר הזה יהיו יותר אנשים לוגיים-רציונליים, אני מאחל לכם המון שלווה ותיקון נעים :)

פורסם

לא צריך לפתוח אשכול נוסף.. מספיק אחד בצרכנות.

פורסם

היה לי מקרה שרכשתי כונן חיצני של WD והפסיק לעבוד לאחר זמן מה מסיבה לא ידועה.

הכונן היה באחריות אך היא לא יכלה לספק את אותו המוצר ולכן סיפקו לי כונן חיצוני של Seagate באותו הנפח.

לא זכור לי שהתהליך ארך זמן רב כך שבסופו של דבר הייתי מרוצה מהשירות. סניף עד הלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים