פורסם 2013 בנובמבר 2511 שנים פעם שאני נכנס זה כותב לי גם בגוגל וגם ביוטיוב פייסבוק. ולפעמים הוא מביא לי אתר אחר ipbuying במקום גוגל או יוטיוב ואם נכנס דרך fire fox הוא כותב לי ואם אני לוחץ להמשיך לדף הוא אומר שהדף לא קיים מה לעשות תודה לעוזרים מראש
פורסם 2013 בנובמבר 2611 שנים תנסה לנטרל את האנטיוירוס / חומת אש של WINDOWSאם זה לא עובד באקספלורר אתה יכול להוסיף כתובות לרשימת אתרים בטוחים. נערך 2013 בנובמבר 2611 שנים על-ידי Illectronic
פורסם 2013 בנובמבר 2611 שנים איזה אנטיוירוס? מה הקשר? הדיון נפתח בשעה 00:49 לפי שעון פורום והשעה אצלך בתצלום מסך 00:19. אני מאין שלא לקח לך חצי שעה כדי לפרסם אותו אז כנראה שהשעה שמוגדרת לך במערכת ההפעלה אכן לא נכון ביותר מחדש דקות לכן חיבור HTTPS לא צולח.
פורסם 2013 בנובמבר 2711 שנים FW של האנטיוירוס לא נראה לי שחצי שעה כבר גורמת לזה. ניסיתי לשנות אצלי להבדל של שעה וזה לא עשה לי את זה. נערך 2013 בנובמבר 2711 שנים על-ידי Illectronic
פורסם 2013 בנובמבר 2811 שנים אני יודע שהשעה יכולה לגרום לזה.אני רק אומר שאני לא בטוח שהפרש שעות כזה קטן גורם לזה.אצלי כרגע ההפרש הוא 12 שעות אחורה ככה שגם התאריך שונה ואין לי בעיה עם HTTPS.
פורסם 2013 בנובמבר 2811 שנים אצלי היתה אותה בעיה וזה אכן קשור בשעה תכנס לתאריך ושעה שינוי הגדרות במקום "ווינדוס" שנה ל time.nist.gov ואז עדכן כעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.