עבור לתוכן

אי אפשר להפוך בחזרה לwerewolf?

Featured Replies

פורסם

הכל התחיל מזה שפרמטתי את המחשב ולאחר מכן העברתי כמובן את הסייב למערכת החדשה. לאחר מכן כשבשמירה הזו אני מחזיק ביכולת להפוך לLord vampire. אני לא רואה יותר את הדיאלוג שמאפשר לי להפוך חזרה לWerewolf בתפריט הדיאלוג של Aela :\

אציין כי במערכת הקודמת לפני הפירמוט זה היה אפשרי. וכמובן מותקנים אצלי כל חבילות ההרחבה. איך ניתן לפתור את זה ולהפוך שוב לאיש זאב?

פורסם

אם אתה ערפד אז אולי אתה צריך למצוא לזה מרפה לפני שאתה יכול לנסות להפוך לאיש-זאב?

פורסם
  • מחבר
אם אתה ערפד אז אולי אתה צריך למצוא לזה מרפה לפני שאתה יכול לנסות להפוך לאיש-זאב?

כבר ריפאתי את עצמי וזה לא עזר..

פורסם

לא בדיוק הבנתי מה הסברת שהייתי כבר ומפייר לורד ועכשיו אתה לא יכול להיות האיש זאב? אם אתה כבר ומפייר אז כמובן שאתה לא יכול להפוך להיות איש זאב

אבל אם היית ואז ריפאת את זה אני כמעט בטוח שאתה לא תוכל לחזור להיות איש זאב אלא אם כן קודם כל היית ומפייר ואז ריפאת את זה ואז את מצטרף לcompanions ומגיע לקווסט של זה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

הסיכוי היחיד שיכולת להיות גם ומפייר לורד וגם איש זאב זה בעזרת הקונסול קומנדס. אתה פשוט מוסיף את היכולת להפוך לאיש זאב

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אי אפשר להפוך יותר מפעמיים לאיש זאב אחרי שמתרפאים..

פורסם

בדיוק,אבל אם לא אכפת לך מכל הLORE של סקיירים אז אתה יכול לרשום בCONSOLE COMMANDS משהו מסוים כדי שיהיה לך רק את הקסם, אני לא בטוח אם תשיג את כל הPERK TREE של האיש זאב ואולי חלק מהדברים לא יעבדו טוב אבל אני באמת לא יודע. אם אתה רוצה להשתמש בCONSOLE COMMANDS תכתוב בגוגל:

skyrim werewolf skill id או skyrim how to be a werewolf using console commands

פורסם

אבל למה שתרצה להפוך לאיש זאב? ומפייר לורד זה הדבר הכי מצחיק שיש.

פורסם

איש זאב רוצח בקלות ומפייר לורד וזה בדוק

פורסם
  • מחבר

דווקא האיש זאב ממש חלש מול הלורד..הבעיה שבתור ערפד יש חסרונות.

פורסם

שיט באלי dlc

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים