עבור לתוכן

OC ל7950HD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כבר כמה זמן שאני רוצה לעשות OC לכ.מ שלי ואני נתקל בבעיות.

אני מנסה לבצע את הOC בעזרת הדרייבר של (AMD(overdrive בעזרת תדרים שמצאתי לכרטיס הזה ספציפית באינטרנט.

ניסיתי 1065/1575

1045/1575

1100/1500

בכל הבדיקות ניסיתי גם להעלות את הvoltage ב20%.

אבל בכל בדיקת מאמץ הדרייבר קרס(המסך מציג מסך חום/ירוק).

הפרטים החשובים אני מניח:

ספק:550w של seasonic

לוח אם:GA-P55-US3L

כ.מ:sapphire 7950hd

ניסיתי לבצע OC גם דרך הtrixx אבל התוצאה זהה.

אשמח להצעות בבקשה.

תודה מראש לכל מי שמוכן לנמסות לעזור!

פורסם

תתחיל מפחות. אל תגע בזיכרון תשאיר על 1250, טפס בתדר ליבה ל-900 ובדוק יציבות, משם 925\950\1000 וכך הלאה. אי אפשר לזנק לתוך תדר משמעותית גבוה יותר ולהתלונן שאין יציבות

פורסם
  • מחבר

המון תודה על התגובה המהירה!

עשיתי מה שהצעת ונראה שזה באמת נתן לי להגיע לתוצאה.

הצלחתי להגיע אל 1050,וב1075 הייתה קריסה.

עכשיו שאני יודע מה התדר ליבה המקסימלי שהכרטיס שלי יכול להגיע אליו(מבלי למתוח את המתח של הכרטיס מעבר למומלץ),באיזה קפיצות להעלות את הזיכרון לדעתך אם בכלל? האם להשאיר את התדר ליבה על 1050 בכל העלאה של הזיכרון שאני בודק?

ושאלה נוספת, מעבר ל3DMARK ולOCCT היית מציע תוכנה נוספת לבדיקת יציבות?(לא נראה שהכרטיס נתקל בבעיות כלשהן בתדר שהזכרתי,והטמפרטורה במקסימום מגיעה אל 59).

פורסם

אם יש לך באטלפילד 3 או 4 יהיה טוב לבדוק שם על הגדרות מקסימאליות. זה מותח המון כרטיסי מסך וימתח זיכרון. תתחיל מתדר של 1350 מגה-הרץ לזיכרון תוך כדי שאתה משאיר תדר ליבה יציב מקסימאלי. משם לך בקפיצות של 25 מגה-הרץ תוך בדיקת יציבות

פורסם
  • מחבר

נראה שהוא קורס כבר ב1350, זה קשור למגבלה של הכרטיס עצמו? יכול להיות הלוח אם מגביל אותו?

פורסם

יכול מאוד להיות שהזיכרון פשוט לא אוברקלוקר טוב, טפס מ-1250 בקפיצות של 25 ותראה איפה זה עוצר. להמהרת הזיכרון בכרטיס המסך הזה אין השפעה גדולה על ביצועים לשמחתך

פורסם
  • מחבר

בסדר גמור אני אנסה את זה, תודה רבה על העזרה.

מבחינתי אפשר לנעול את הדיון.

פורסם

לא ממליץ לעבוד עם הדרייבר, הנה מדריך אוברקלוק:

http://hwzone.co.il/community/threads/526907-מדריך-אוברקלוק-לכרטיסי-AMD-באמצעות-MSI-Afterburner

מעבר לכך אני ממליץ לך להגדיר פרופיל קירור אינטנסיבי לכרטיס:

http://hwzone.co.il/community/threads/525675-מדריך-הכן-כרטיסך-לקיץ-(לבעלי-AMD)

אאה ועוד משהו, לא נועלים כאן דיונים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים