פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים אז ככה, אני רוצה לקנות רמקולים עם איכות ממש גבוהה, ואני מתלבט אם לקנות את הרמקולים של BOSE מדגם ה-AM5 או ללכת על משהו יותר יקר ואיכותי, לא רמקולים ביתיים כמו ה-BOSE. מה אתם אומרים, עדיף להסתפק ברמקולים של ה-BOSE כי גם ככה הם עולים בערך 3000 ש"ח ועוד בלי הרסיבר... אם אתם הולכים לשאול בשביל מה אני צריך את זה, אך ורק למוזיקה, אני רוצה להפציץ את כל השכונה אולי גם למשחקים בין השאר כי גם ככה אני משחק רק עם אוזניות. נ.ב הנה תמונה של הרמקולים למי שלא מכיר: http://mirror.bose.co.uk/images_global/home_audio/ht_speakers/pam_am5.jpg מה אתם מציעים?
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים אל תדבר שטויות בוס היא חברה מעולהמה אתה צריך? למה זה יתחבר?אתה צריך רמקולים שיתחברו למחשב? בשביל מוזיקה משחקים? תגיד מה אתה צריך
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר BOSE= קקי.אתה אחראי פורום אז אני לא יכול להתעלם מהתגובה שלך.למה אתה חושב שהם לא טובים? הרי זה ברור שהם חברה מעולה, פרט בבקשה. ואם אתה חושב שהם לא טובים אתה יכול לתת לי משהו יותר טוב באותו תווך מחיר?ולבנאדם השני שהגיב, הרמקולים יהיו מחוברים למחשב, וישמשו בעיקר למוזיקה כמו שציינתי, ולפעמים אני אשתמש בהם לשם משחקים כגון COUNTER STRIKE. אך מכיוון שברשותי אוזניות מסוג SENNHEISER ובמשחקים מהסוג הנ"ל נוח יותר לשחק עם אוזניות אז הרמקולים לא יהיו כל כך לצורך.
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים למה הם זבל? מחירים מנופחים על מוצרים של "סטייל" עושים הרבה רושם ויופי, אבל מבחינת סאונד יש להם הרבה מה ללמוד.אם אתה רוצה מוזיקה, סטלייטים כאלה זה ממש לא בשבילך.תגדיר תקציב, ותקבל מערכת מתאימה.
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים אנשים BOSE היא אחת החברות הכי טובות שקיימות הייתי בחנות שלהם בורג'יניה או ג'ורג'יניה (כול ג'ניה האלא אותו דבר) ויש להם אחלה סאונד
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים http://www.bose.com/controller;jsessionid=A8HDpxypFZyaCk2Q00ZkrkNYN2lOHl8rfeXOWALmSpJbUiCNNFoK!-1615117387?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=ls5_complete_index&pageName=/home_entertainment/music_systems/index.jspזה מה שיש לי וזה כולל את הרמקולים האלוזה נשמע נהדראבל לא שמעתי יותר מידי מערכות אז אל תיכח את התגובה שלי יותר מידי ברצינות...אבל לדעתי הם נשמעים מצוייןאגב יש לי בעיה אחת אם ה CD...הוא לא קורא כמאת את כל הצרוביםלמישהו יש רעיון?
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים אנשים BOSE היא אחת החברות הכי טובות שקיימות הייתי בחנות שלהם בורג'יניה או ג'ורג'יניה (כול ג'ניה האלא אותו דבר) ויש להם אחלה סאונדלא, לא ולא!יש הרבה חברות שראויות לתואר הזה ו-BOSE היא לא אחת מהן.
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים אני לא הולך להגן על הדעה שלי (ושל עוד רבים אחרים), אני אמרתי את מה שיש לי להגיד ונימקתי למה אני חושב ככה.תחזרו לנושא הת'רד המקורי בבקשה ולא למה Bose היא חברה גרועה.
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר נו מה הקטע שלכם אנשים, UBER SCORPIO טוען שבוס לא טובים לדעתו, ולא סתם נהיה למנהל פורום אודיו פה, הוא יודע על מה הוא מדבר.US, איזה מערכת רמקולים אתה ממליץ לי? מקסימום 3000 ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.