עבור לתוכן

רמקולים לחדר

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני רוצה לקנות רמקולים עם איכות ממש גבוהה, ואני מתלבט אם לקנות את הרמקולים של BOSE מדגם ה-AM5 או ללכת על משהו יותר יקר ואיכותי, לא רמקולים ביתיים כמו ה-BOSE. מה אתם אומרים, עדיף להסתפק ברמקולים של ה-BOSE כי גם ככה הם עולים בערך 3000 ש"ח ועוד בלי הרסיבר... אם אתם הולכים לשאול בשביל מה אני צריך את זה, אך ורק למוזיקה, אני רוצה להפציץ את כל השכונה :) אולי גם למשחקים בין השאר כי גם ככה אני משחק רק עם אוזניות.

נ.ב

הנה תמונה של הרמקולים למי שלא מכיר: http://mirror.bose.co.uk/images_global/home_audio/ht_speakers/pam_am5.jpg

מה אתם מציעים?

• תגובות 42
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

BOSE= קקי.

פורסם

אל תדבר שטויות בוס היא חברה מעולה

מה אתה צריך? למה זה יתחבר?

אתה צריך רמקולים שיתחברו למחשב? בשביל מוזיקה משחקים? תגיד מה אתה צריך

פורסם
  • מחבר

BOSE= קקי.

אתה אחראי פורום אז אני לא יכול להתעלם מהתגובה שלך.

למה אתה חושב שהם לא טובים? הרי זה ברור שהם חברה מעולה, פרט בבקשה. ואם אתה חושב שהם לא טובים אתה יכול לתת לי משהו יותר טוב באותו תווך מחיר?

ולבנאדם השני שהגיב, הרמקולים יהיו מחוברים למחשב, וישמשו בעיקר למוזיקה כמו שציינתי, ולפעמים אני אשתמש בהם לשם משחקים כגון COUNTER STRIKE. אך מכיוון שברשותי אוזניות מסוג SENNHEISER ובמשחקים מהסוג הנ"ל נוח יותר לשחק עם אוזניות אז הרמקולים לא יהיו כל כך לצורך.

פורסם

למה הם זבל? מחירים מנופחים על מוצרים של "סטייל" עושים הרבה רושם ויופי, אבל מבחינת סאונד יש להם הרבה מה ללמוד.

אם אתה רוצה מוזיקה, סטלייטים כאלה זה ממש לא בשבילך.

תגדיר תקציב, ותקבל מערכת מתאימה.

פורסם
  • מחבר

3000 ש"ח , לא יותר. אם יש בפחות זה יהיה נהדר!

פורסם

סטיראו או קולנוע ביתי?

פורסם
  • מחבר

לא יודע.. מערכת רמקולים בלי DVD וכל החרא

פורסם

מה גודל החדר, סגנונות מוסיקה?

איזו הגברה אתה מתכנן לחבר לרמקולים?

פורסם

אנשים BOSE היא אחת החברות הכי טובות שקיימות הייתי בחנות שלהם בורג'יניה או ג'ורג'יניה (כול ג'ניה האלא אותו דבר) ויש להם אחלה סאונד

פורסם

http://www.bose.com/controller;jsessionid=A8HDpxypFZyaCk2Q00ZkrkNYN2lOHl8rfeXOWALmSpJbUiCNNFoK!-1615117387?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=ls5_complete_index&pageName=/home_entertainment/music_systems/index.jsp

זה מה שיש לי וזה כולל את הרמקולים האלו

זה נשמע נהדר

אבל לא שמעתי יותר מידי מערכות אז אל תיכח את התגובה שלי יותר מידי ברצינות...

אבל לדעתי הם נשמעים מצויין

אגב יש לי בעיה אחת אם ה CD...

הוא לא קורא כמאת את כל הצרובים

למישהו יש רעיון?

פורסם

אנשים BOSE היא אחת החברות הכי טובות שקיימות הייתי בחנות שלהם בורג'יניה או ג'ורג'יניה (כול ג'ניה האלא אותו דבר) ויש להם אחלה סאונד

לא, לא ולא!

יש הרבה חברות שראויות לתואר הזה ו-BOSE היא לא אחת מהן.

פורסם

אני לא הולך להגן על הדעה שלי (ושל עוד רבים אחרים), אני אמרתי את מה שיש לי להגיד ונימקתי למה אני חושב ככה.

תחזרו לנושא הת'רד המקורי בבקשה ולא למה Bose היא חברה גרועה.

פורסם
  • מחבר

נו מה הקטע שלכם אנשים, UBER SCORPIO טוען שבוס לא טובים לדעתו, ולא סתם נהיה למנהל פורום אודיו פה, הוא יודע על מה הוא מדבר.

US, איזה מערכת רמקולים אתה ממליץ לי? מקסימום 3000 ש"ח.

פורסם

לא ענית על השאלה - אתה מחפש סטריאו או קולנוע ביתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים