פורסם 2013 בנובמבר 2512 שנים מצטער שאני גונב את השרשור, אבל לדעתכם איך הסטים MK 710 או הסט הישן MX5500 של לוג'יטק?
פורסם 2013 בנובמבר 2512 שנים כנראה שיש התנפלות המונית על המקלדת הזו ויכול מאוד להיות שהרבה אנשים קוראים את הפורום ובעקבות זה קונים אותה, זה אפשרי.
פורסם 2013 בנובמבר 2512 שנים מחבר נו זה נשמע הגיוני? בתוך 48 כל המקלדות בחנויות באג נחטפו + בזיגזג תוך שעתיים מהפירסום שלהם? לא מובן לי.. המקלדת הזו נהייתה ממש נדירה לקניה פתאום
פורסם 2013 בנובמבר 2512 שנים ^לא הגיוני בעליל הייתי אומר. אתמול פורסם הקטלוג מבצעים של זיגזאג וכבר היום נעלמו משם כמה מוצרים, יש 3 סיבות אפשריות: 1.אין להם בכלל מלאי והם סתם לא עידכנו את האתר 2.היה להם מלאי בידיוק של מקלדת או שניים ורצו לחסל מלאי. 3.הסתערות המונית על החנות ויום לאחר מכן נגמר המלאי (כמו שאמרתי לא הגיוני בכלל).
פורסם 2013 בנובמבר 2612 שנים הגיוני מאוד שזה אזל מהמלאי. אני קראתי את ההמלצות כאן, ומאחר ויש לי פטיש שאני אוהב לישון עם מקלדות איכותיות, ואני גם מת על מבצעים של בלאק פריידי, קניתי מכל מקום שיכולתי את המקלדות ועכשיו אני ישן איתן, או יה!!
פורסם 2013 בנובמבר 2612 שנים זיגזאג החזירו לי תגובה למייל ששלחתי להם בנושא הנ"ל.נאמר לי שהמקלדת הזאת הוכנסה לקטגוריית המבצעים בטעות וגם המחיר היה שגוי, וגם המקלדת אזלה מהמלאי.אם מישהו מוצא עוד מקום בארץ שמוכר אותה בזול אשמח לדעת איפה.תודה!
פורסם 2013 בנובמבר 2712 שנים מחבר קיבלתי מייל מזיגזג שהם הזמינו אותה שוב מהיבואן ויידעו אותי שהיא תגיע
פורסם 2013 בנובמבר 2812 שנים רק הערה כללית לגבי תאורה אחורית , יש לי CMstorm trigger והיא נהדרת אבל התאורה האחורית הינה לד בכל מקש והלד נמצא בדיוק תחת לאות האנגלית\סימן מקורי והעברית בעצם לא מוארת . ( העברית שקופה , מעט אור כן עובר , כך שזה לא בעיית חריטה )אם אתה לוקח משהו שאתה לא מכיר , תנסה לבדוק את זה מראש.
פורסם 2013 בנובמבר 2812 שנים קיבלתי מייל מזיגזג שהם הזמינו אותה שוב מהיבואן ויידעו אותי שהיא תגיעאשמח אם תיידע אותי..תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.