עבור לתוכן

חידון קהילת באטלפילד | הזוכה המאושר !

Featured Replies

פורסם

bf41.JPG

כידוע לכם, לא מזמן היה חידון גדול אשר כלל פרס נחשק ביותר: עותק מקורי של המשחק Battlefield 4!

כעת, כאשר החידון הסתיים, נעדכן אתכם בקצת פרטים.

לאחר לא פחות מ 36 אנשים שהציעו את תשובותיהם, רק 20 אנשים אשר ענו נכונה על כל השאלות!

קבלו במחיאות כפיים סוערות את הזוכה המאושר שלנו :

Cucilida123

אשר זכה בעותק של המשחק Battlefield 4, כל הכבוד לך ולשאר המתמודדים! :)‬‎

(רק הצעה קטנה ממני אליכם, תישארו עם היד על הדופק, תוכלו רק להרוויח מכך ;))

פורסם

אתם יכולים לפרסם את התשובות הנכונות לחידון?

פורסם

תשובות בבקשה D:

איזה באסה שלא זכיתי :<

(הצעה\בקשה\התחננות: אולי תפנקו אותנו בעוד חידון של באטלפילד? אפשר גם פרסים כמו באטלפילד 3 שגם אותו אין לי :\ )

פורסם

אפשר תשובות?? ומזל טוב לזוכה!! :)

פורסם

איזו הפתעה נעימה!!:)

הפסיכומטרי הדפוק הזה מפריד ביני לבין מה שבאמת חשוב כבר כמעט שלושה חודשים. כמעט ופספסתי את הודעת הזכייה!

והרי התשובות:

1. Samuel D. Redford

2. 20/10/2006

3. Battlefield 1942 יצא בשנת 2002.

4. Battlefield 2: Modern Combat

5. B-25 Mitchell, F4U Corsair

6. Battlefield 1942, Battlefield Vietnam, Bad Company 2, Battlefield 3.

7. Back To Karkand

8. Bad Company 2: Vietnam, אך הלהביור הופיע קודם לכן בBattlefield Vietnam.

9. את הצעצוע בצורת דינוזאור שתמיד נשא עימו סמל יונתן מילר ניתן למצוא באחת מתעלות הביוב במפה EPICENTER. על הצעצוע רשום "To Dad", שלא כמו במפות אחרות, בהן נמצאים צעצועי דינוזאור דומים ללא כיתוב.

פורסם

אני חושב שהשאלה הראשונה שנשאלה לא מספיק טובה ונכונה. המפקד הוא ארצ'ר שאחראי על הכיתה, סמואל הוא פשוט המנהיג כשאין פיקוד.

פורסם

הההאאאאא

גם לי בא להתבכיין.... (עדיף לשמור על חזות מכובדת...)

פורסם

תשחררי בכי, אל תחזיקי בפנים.

פורסם

לאחראי התחרות. אתם פשוט מזלזלים במשתתפים!

אף על פי שמובן מאליו שמצפים שיחד עם הכרזת הזוכה תפרסמו את התשובות הנכונות, אתם מתעלמים מהבקשה גם כשאנשים מבקשים ממכם במפורש.

ואחרי שאני רואה את התשובות של Cucilida123 אני גם מבין למה!

כנראה זה לא מצטייר טוב לרשום שרק קומץ של אנשים מתוך ה36 ענו נכון. אז אתם מעדיפים לא לפרסם את התשובות שחס וחלילה "נודניקים" כמוני לא יאמתו אותכם עם העובדה שבחרתם זוכה כשלא כל התשובות שלו נכונות.

לראיה התשובה הנכונה ל1 היא לא Samuel Redford אלא Terance Redford ( אחרת למה שאלתם במפורש מה שמו דווקא ב

BFBC2)

המקום היחיד ששמו

מופיעה

במשחק הוא בcredits כמו שניתן לראות בתמונה שצירפתי או בקישור

ברכות לזוכה..

פורסם

^כנ"ל לגבי שאלה 6.

פורסם
  • מחבר
לאחראי התחרות. אתם פשוט מזלזלים במשתתפים!

אף על פי שמובן מאליו שמצפים שיחד עם הכרזת הזוכה תפרסמו את התשובות הנכונות, אתם מתעלמים מהבקשה גם כשאנשים מבקשים ממכם במפורש.

ואחרי שאני רואה את התשובות של Cucilida123 אני גם מבין למה!

כנראה זה לא מצטייר טוב לרשום שרק קומץ של אנשים מתוך ה36 ענו נכון. אז אתם מעדיפים לא לפרסם את התשובות שחס וחלילה "נודניקים" כמוני לא יאמתו אותכם עם העובדה שבחרתם זוכה כשלא כל התשובות שלו נכונות.

לראיה התשובה הנכונה ל1 היא לא Samuel Redford אלא Terance Redford ( אחרת למה שאלתם במפורש מה שמו דווקא ב

BFBC2)

המקום היחיד ששמו

מופיעה

במשחק הוא בcredits כמו שניתן לראות בתמונה שצירפתי או בקישור

ברכות לזוכה..

קודם כל במידה ואתה רואה במה שעשינו זלזול אז זה אכן בעיה שאנו נצטרך לתקן ואני מצטער על כך.

ובקשר לטענה שלך לתשובה 1 :

נכון, חוץ מהסרטון ששלחת השם Terance Redford לא מופיע בשום מקום מידע אחר אלא מופיע השם, Samuel Redford.

מקורות מידע :

http://battlefield.wikia.com/wiki/Samuel_Redford

Samuel Redford - Wikipedia

http://www.imdb.com/title/tt1625541/?ref_=nv_sr_1

אכן, השם שמופיע כמדובב של הדמות הוא אותו השם (Bruce Johnson), אך לאחר חפירות באינטרנט לא מצאתי שום קשר בין שני השמות, ואיני יודע את המשמעות של הופעת השם בקרדיטים.

בנוסף, במידה ותוכיח שאתה צודק לא נשלול מאדם שזכה בפרס את פרסו שמגיע לו.

חג חנוכה שמח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים