פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים שלום לכולם בירשותי אינרטנט של הוט ותשתית של הוט יש לי מודם של ARRIS וראוטר Tp-Link TL-WR841N השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר ואם כן איך אפשר לחסום גישה לWIFI אצלי בבית באייפון עצמו. למשל אני רוצה להתחבר מהאייפון שלי לWIFI שלי אז שלא תהיה לי אפשרות כזאת שהיא תהיה חסומה וללא גישה ספציפית לאייפון שלי ולא לאייפונים אחרים או טאבלטים וכו.. אגב יש סיסמה ברשת אני פשוט שואל אם יש אופציה כזאת אולי דרך ההגדרות של המודם או הראוטר לחסום את הכתובת של האייפון הספציפי?
פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים לא ברורה השאלה - אם אתה רוצה לחסום את הגלישה האלחוטית בבית לכל המכשירים - כנס לתפריטי הנתב (841) ובטל את האופציה האלחוטית שלו.אם אתה רוצה לחסום את האלחוט למכשירים ספציפיים, אתה יכול לעשות זאת על פי כתובת ה-MAC של כל מכשיר בתפריט ה-ACCESS CONTROL של הנתב.
פורסם 2013 בנובמבר 2312 שנים מחבר תוכל בבקשה להגיד לי איך אני בודק את כתובת ה-MAC של המכשיר הספציפי שאני רוצה?(אייפון) ותוכל בבקשה להגיד לי מה אני צריך לסמן כאן בתמונה ובתמונה כאן מה אני צריך למלא?: תודה מראש!
פורסם 2013 בנובמבר 2312 שנים ^אתה בכלל אמור להיכנס לWireless ומשם לתת קטגוריה שלו Wireless MAC Filtering ושם להפעיל את האפשרות על ידי לחיצה על Enable ואז תוסיף כתובת MAC ותאור של כל מה שאתה רוצה לחסום. *את כתובות הMAC של כל מה שמחובר דרך הWiFi אתה רואה בWireless Statistics(תת קטגוריה של Wireless). בנוסף יש לך גם את התוכנה הבאה Wireless Network Watcher נערך 2013 בנובמבר 2312 שנים על-ידי rony2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.