עבור לתוכן

Black Friday 2013 - איגוד מבצעים מחו"ל

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מה הקטע עם כל המוצרים האלה שיצאו בכמה ימים האחרונים בהנחות די גדולות אבל המוכרים לא שולחים לארצות הברית???

ומה שעוד יותר מוזר זה שהמוצר עצמו נשלח מארצות הברית.

משהו פה לא מריח לי טוב. אותו דבר היה עם האייפד מיני שמכרו לפני יומיים. ויש עוד כמה מוצרים כאלה...

מישהו יודע אם יש פה איזה קאץ'? אולי סחורה גנובה? לא מקורית?

• תגובות 272
  • צפיות 145.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל מה טוב הטאבלט?

גם לאייפד 16gb אין כניסה כזו. מישהו מתלונן?

פורסם
בשביל מה טוב הטאבלט?

גם לאייפד 16gb אין כניסה כזו. מישהו מתלונן?

אני יכול לומר בביטחון גמור שלכל הפחות מיליוני אנשים לא אוהבים את העובדה שאין במכשירים כניסת מיקרוSD.

ואם תשאל את האחרים מה הם היו מעדיפים יש לך עוד כמה עשרות מיליונים להוסיף לרשימה.

הסיבה היחידה!!! שאין מיקרוSD היא לא כדי לחסוך את ה20 סנט שעולה הרכיב שלהלן, היא כי החברות רוצות לסחוט מהלקוחות עוד 50$ בשביל תוספת זיכרון שעולה 7$, ולאלץ אותם להשתמש בשירותי הענן שלהם.

וזה ידידי, EVIL ENGINEERING.

ולא יתכן שנעבור על כך בשתיקה ונקבל את הגישה הזאת כנורמה, כל שכן שנקנה את המוצרים האלו במיטב כספנו כשיש אלטרנטיבות טובות יותר בשוק שבהן אין מגבלות מהונדסות.

פורסם

אני לא רואה בזה דיל בריקר. אז נשלם עוד כמה דולרים לנפח גדול יותר..

ממילא 32GB מספיקים ל 99% מהמשתמשים. (אני אומר את זה בתור אחד עם אייפד 4 64GB. משחקים, מוסיקה וכל מה שעולה לך ועוד נשאר מקום ..)

פורסם

אם היו מחסירים את כניסת הMIC למשל, ומציעים גרסה עם MIC בתוספת 50 דולר, גם את זה היית מוכן לאכול?

כמה סחטנות אתה מוכן לקבל?

ומה עם התמונה הגדולה? אתה enabler של תאגידי ענק להמשיך לעשות evil engineering.

בגללך ושכמותך כל כך הרבה מהשוק נשלט ע"י חברות שעושות כך, והם מעיזות יותר ויותר עם הזמן, ומעבירות את השיטה גם למוצרים אחרים.

האם אתה מודע לכך שיש כתבות וביקורות באינטרנט שממומנות ומהונדסות ע"י אותם חברות כדי לעצב את דעת הקהל בדיוק ל"דעה" שנדמה לך שאתה מחזיק בה?

לא סתם השתמשת בצמד המילים "דיל בריקר".

קראת ושמעת את זה באינטרנט אצל "מובילי דעה" שמקבלים סוג של שוחד(אולי ציוד חינם ל"בדיקה", שנשאר אצלם כמובן) בתמורה לכתבה אוהדת.

אולי קידום בעבודה ע"י התחברות לגורמים כלכליים המשחררים להם מידע מוקדם כדי לדאוג שדווקא הם שנוטים לקבל בקלות את מה שהחברות מכתיבות, יתקדמו בתחומם.

אם חברות ותאגידים עושות evil engineering, מן הראוי שהציבור יעשה להם בחזרה counter engineering.

לא צריך יותר משנה אחת שבו הציבור מעלה את הנושא וכן מתייחס אליו כדיל בריקר, כדי לגרום אפילו לחברה ענקית(בענף המכשירים הסלולרים) כמו סמסונג להתחיל לשים את אינטרס הצרכנים במקומו הראוי.

פורסם

תגיד מה אתה מקשקש בחצוצרה?

התמונה הגדולה במקרה הזה (הזה. אל תשווה מחט לתחת) לא מעניינת אותי.

יש אפשרויות בחירה, כל אחד יעשה את בחירתו.

פורסם
אני לא רואה בזה דיל בריקר. אז נשלם עוד כמה דולרים לנפח גדול יותר..

ממילא 32GB מספיקים ל 99% מהמשתמשים. (אני אומר את זה בתור אחד עם אייפד 4 64GB. משחקים, מוסיקה וכל מה שעולה לך ועוד נשאר מקום ..)

16 גיגה בקושי מספיק למשחקים , 32 גיגה מספיק למשחקים , אבל לא מספיק גם למוסיקה וסרטונים.

אם היה לזה otg או כרטיס זיכרון , אז הייתי מסתפק ב32 , אבל אין אף אחד מאלה.

במכשיר סלולר שלי יש לי כרטיס זיכרון של 64 גיגה + 16 גיגה במכשיר עצמו = 80 גיגה , ויש לזה שימוש.

ועוד אני יכול לחבר למכשיר usb כמו כונן חיצוני.

נכון שרוב האנשים לא צריכים 64 גיגה , אבל הם מציעים את זה בגלל שהם יודעים שיש כאלה שצריכים או סתם רוצים כמה שיותר נפח זיכרון במכשיר.

אני קונה מכשיר , ואני לא מעוניין שאיזו חברה תגביל אותי בגלל מקסום רווחים.

שירותי ענן זה ממש לא יעיל , זה מבזבז את הבטרייה , במיוחד אם משתמשים באינטרנט סלולרי , וזה מבזבז את חבילת הגלישה.

פורסם

איזה סרטונים?

עם מצלמה של טאבלט?

פורסם

סרטונים לא חייבים להיות כאלה שצילמת במכשיר שבו אתה רואה אותם.

גם לטבלטים יש מסך גם של 10 אינץ , שמאפשר לראות סדרות או אפילו לחלק מהאנשים סרטים.

פורסם

Art Tatum, חלאס להפוך כל דיון ל-Soap Box שלך נגד יצרניות הסמארטפונים המרושעות.

פורסם

[h=1]adsl2+ , זאת טכנולוגיה מתה בארץ (עד 15 מגה ורק בבזק).[/h]

פורסם

תודה!

פורסם
Art Tatum, חלאס להפוך כל דיון ל-Soap Box שלך נגד יצרניות הסמארטפונים המרושעות.

הקטע הוא שזה פשוט לא משתלם לקנות את הזבל שהם מוכרים.

בחצי מחיר אפשר לקנות את זה: (בלי מבצע)

http://www.ebay.com/itm/16GB-Multi-color-iRulu-7-Tablet-PC-Android-4-1-Dual-Camera-Cortex-A9-w-Keyboard-/350927632924?pt=US_Tablets&var=&hash=item51b4eaba1c

באותו המחיר:

http://www.ebay.com/itm/Teclast-A80s-8-Android-4-2-2-Quad-Core-1GB-16GB-Tablet-PC-Notebook-MID-/360788773673?pt=US_Tablets&hash=item5400afcb29

בתוספת של 50$ על אותו הנקסוס 7 דור 1 (שזה מה שעולה תוספת זיכרון, אולי אפילו יותר כי אז אין מבצע) יש דברים הרבה הרבה יותר טובים.

http://www.ebay.com/itm/8-9-FNF-ifive-X2-RK3188-A9-Quad-Core-1-8GHz-Android4-1-Tablet-PC-2GB-16GB-IPS-/330987621874?pt=US_Tablets&hash=item4d10664df2

http://www.ebay.com/itm/New-ifive-X2-Quad-Core-8-9-Android-4-1-1-Quad-Core-RK3188-1-8GHz-Tablet-PC-16GB-/121151467305?pt=US_Tablets&hash=item1c3530af29

תכלס לא כדאי לקנות את המוצרים של אותם יצרנים מרושעים.

מילא אם הם היו מייצרים את מה שאתה באמת רוצה, אז גם אם היו עולים יותר לפחות היית יכול לומר ששם בוודאות תקבל איכות.

אבל כל מה שאתה יכול לומר עליהם כרגע זה שבוודאות תקבל מוצר נחות ללא אפשרות הרחבת זיכרון.

לכל הסינים יש חומרה הרבה יותר טובה למחיר, כולל קורא כרטיסי זיכרון.

ואם בכל מקרה אתה מתפשר על חומרה והולך על מוצר זול של ASUS מדור קודם אפילו בלי מצלמה, אז מה הטעם סתם לאכול חרא?

לא עדיף טאבלט הרבה יותר טוב באותו המחיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים