עבור לתוכן

Call of Duty Ghosts Update 19/11

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

בתאריך ה 19/11 IW הוציאו עדכון של Call Of Duty: Ghosts. העדכון שקל 452.6 MB ועשה הרבה למשחק. בכתבה זאת אני יצמצם לכם את הדברים הכי חשובים שהעדכון עדכן מכיוון שיש כל כך הרבה שינויים קטנים שאי אפשר לציין את כולם.

העדכון הכי הכי הכי משמעותי שהרבה אנשים חיכו לו, זה השינוי מהדרישה של מינימום 6 RAM בשביל לשחק למינימום של 4 RAM. לפי דעתי העדכון הזה בא מאוחר מידי אבל בטור אחד שהחליף את ה RAM שלו בשביל המשחק, אני שמח מהשינוי נעשה לי במחשב ואני לא חושב שIW היו צריכים להנמיך את הדרישות בשביל אלה שלא שדרגו.

עדכון נוסף חשוב בגזרת ה eSports, מפעל הגיימינג הגדול ביותר באמריקה (MLG) פרסם אופציה בטוויטר שאפשר לשאול שם שאלות לגבי החוקים של התחרותי שם, ובליחצת עקוב אפשר גם לקבל עדכונים לגבי החוקים. תוסף זה לא כל כך תקף לנו כי אנחנו כפופים ל ESL אבל בכל זאת אני חושב שזה רעיון חכם כי ככה אפשר לדעת מה החוקים לתחריות שהם יקיימיו בעתיד. אז מה נעשה במשחק? MLG עשו broadcast בפרייבט מאטצ' ועכשיו אפשר לראות את כל השחקנים מהspectator ולא רק את הoverview של המפה.

IW שינו באג שלפחות לי הציק ואני מניח שגם להרבה פה, שאתה משנה את אחד הקלאסים שלך לפני טעינה של משחק כל שהוא, פאבליק או פרייבט, יש סיכוי גדול שיקרוס לך המשחק או פשוט לא יסיים את הטעינה. במידה והמשחק מסיים את הטעינה, הוא יעשה waiting for othe players ולא יכנס למפה.

בתחילת סיבוב מחכים 5 שניות במקום 15 שלטעמי זה לא טוב ואני אסביר למה. יש צורך לתכנן את הסמוקים וכו'. נכון 15 שניות זה מוגזם אבל עדיף מוגזם מכלום...

לכל השינויים שהיו:

http://community.callofduty.com/thread/200795177#.Uoyub6a0vQf

לערוץ הטוויטר של הMLG:

https://twitter.com/search?q=%23CODeSports&src=typd

פורסם

תודה על העידכון !

פורסם

אני לא יודע אם היה עדכון קטן מאז אבל ביום שהאפדייט יצא אני בדקתי והדבר היחיד שהם עשו ל ESPORTS זה דבר דפוק שאתה לוחץ רווח וזה מחליף את ה חוקים במשחק וה SPECTATOR לא עובד אי אפשר להעביר בין שחקנים ואי אפשר אפילו לזוז ב OVER VIEW (אלא אם עשו אפדייט קטן מאז שלא שמתי לב ואז זה עובד).

פורסם
  • מחבר

אני בדקתי זה עובד....

פורסם

15 שניות זה טוב ? איפה אתה חי

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי כן...

פורסם
15 שניות זה טוב ? איפה אתה חי

הוא אומר שעדיף 15 מאשר 0 וגם לפי דעתי זה עדיף כל הכבוד להם שהם בכלל שמו שניות ואם זה 15 אז בסדר שיהיה ועוד יותר כל הכבוד להם שהם עדכנו ל-5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים