עבור לתוכן

ברשותי הנתב הנוסטלגי BR-6204WG של אדימקס וברצוני להשתדרג-ו"לתרום" אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

ברשתי כרגע הנתב הישן והטוב של אדימקס br-6204wg

ששירת ומשרת אותי נאמנה כבר 4 שנים בערך

1AZBR6204WG.jpg

וברצוני להשתדרג לראוטר יותר מהיר וחדש מפני שאני רוצה לגלוש באופן יציב ובנוסף לספק לשכן אינטרנט שהוא גולש דרך הטאבלט (מרחק של כ 600 מטר -מרחק אווירי)

לציין שיש לי תשתית כבלים וספק של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה

לציין בנוסף שיש 3 טלפונים שמתחברים לראוטר בו זמנית+מחשב שנמצא בחדר אחר שסמוך לחדר שבו נמצא הראוטר (ומחובר קבוע באופן אלחוטי) מעוניין בראוטר יציב ואמין,אשמח להמלצות,תקציב עד 200 ש"ח

תודה רבה על העזרה.

רם.

פורסם

אני חושב שעבור מרחק כזה אתה צריך אנטנה חיצונית כיוונית מאד עם GAIN גבוה שתשדר את ה WIFI אל השכן והוא מצידו צריך לקלוט עם אנטנה דומה.

אם המרחק הוא בין בניינים בלי מכשולים ביניהם זה עוד איכשהו אפשרי, אם זה מרחק באותו בניין אני לא בטוח שזה אפשרי.

פורסם
  • מחבר
אני חושב שעבור מרחק כזה אתה צריך אנטנה חיצונית כיוונית מאד עם GAIN גבוה שתשדר את ה WIFI אל השכן והוא מצידו צריך לקלוט עם אנטנה דומה.

אם המרחק הוא בין בניינים בלי מכשולים ביניהם זה עוד איכשהו אפשרי, אם זה מרחק באותו בניין אני לא בטוח שזה אפשרי.

תודה על התגובה

הממ הוא מצידו לעלות על הגג שהוא פתוח ולקלוט את הרשת. ובין הגג שלו לבין החדר שלי שבו נמצא הראוטר יש קשר עיין אווירי של כ 600 מטר לערך -אפילו קצת פחות

ואני כנראה בתור התחלה ארכוש ראוטר חדש של

TP-Link TL-WR941ND לפי המלצתו של המשתמש "שוקו". האם זה תמורה טובה למחיר או שיש משהו אחר של אדימקס יותר טוב ?

וחשבתי בנוסף לקנות מגבר לרשת אלחוטית של אדימקס ew-7438RPN ולחבר את זה בחשמל בקרבת הסלון שקרוב לגינה-30 מטר מהראוטר ויש קשר עיין אווירי מהסלון לשכן של כ 500 מטר חשבתי אולי זה יהיה פיתרון יעיל לשכן...מה אתם אומרים ?

פורסם

נקודת הגישה לא תשדר לך למרחק כזה..זה לא טווח שידור שאפשר לשדר בו בלי רישיון שידור מתאים.

הנתב עצמו סבבה לשימוש בייתי רגיל.

פורסם

ההמלצה שקבלת לנתב 941 היא בסדר גמור. לגבי ה-600 מטר, האנטנה לא תעזור הרבה כיוון שבצד השני (צד הטאבלט) אין אנטנה בסדר גודל זהה - חבל על המאמץ והכסף. שהחבר ירכוש חיבור אינטרנט סטנדרטי.

פורסם
  • מחבר
ההמלצה שקבלת לנתב 941 היא בסדר גמור. לגבי ה-600 מטר, האנטנה לא תעזור הרבה כיוון שבצד השני (צד הטאבלט) אין אנטנה בסדר גודל זהה - חבל על המאמץ והכסף. שהחבר ירכוש חיבור אינטרנט סטנדרטי.

תודה רבה על העזרה,,חשבתי להעביר כבל ארוך משהו כזה

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TL-ANT24EC5S&cart=13851484679661058〈=heb

ולשים את האנטנת הגברה על הגג על הרעפים..האם זה ייתן שיפור ?

או שצריך לשים את כל הראוטר באזור הגג ?

פורסם

זה באמת שווה את כל המאמץ והסיכוי הנמוך שתהיה קליטה מספיק יציבה וחזקה בשביל גלישה ?

קונים מודם סלולרי שעולה היום גרושים ועושים מנוי עם כרטיס SIM אצל אחת הספקיות הסלולריות וזה גם אינטרנט נייד וגם לשימוש בייתי. לא יקרה לשכן (600 מטר מרחק זה לא ממש שכן... ) אם הוא ישלם קצת על האינטרנט שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים