עבור לתוכן

Black Friday 2013 - ריכוז מבצעים בארץ

Featured Replies

פורסם
האותיות הקטנות הללו היו גם שנה שעברה וזה לא הפריע לי לקנות 2 סטים של מקלדות מאותו סוג ושני כרטיסי זיכרון של Sandisk מאותו סוג.

זה תלוי במנהל ובסניף. בסניף אשקלון גם לא היתה בעיה, בהרצליה עשו סיפור שלם וגם זה אחרי שטענו על חצי מהמוצרים שבמבצע שהם לא כלולים.:angryfire:

• תגובות 310
  • צפיות 113.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש איזה המלצות על מקלדת עם תאורה כחולה ושקטה?

פורסם
לקנדה המשלוח היה 9.99 דולר :rolleyes:

קניתי G700s, איך הוא מבחינת לאג? זה מורגש?

אני גם קניתי ועשיתי משלוח לארץ עם buy2usa - המשלוח עלה לי 22 דולר + 3.5 דולר מיסים מקומיים בתוך ארצות הברית , ומשלוח חינם שיגיע עד ה27 למחסני buy2usa , ומשם אני מניח שבתחילת שבוע הבא העכבר יהיה אצלי. סך הכל בערך 270 ש"ח, מחיר מצוין לעכבר שאפילו לא נמכר בארץ.

אז רגע, אם אני רוצה את העכבר האלחוטי G700 היכן ניתן להשיג במבצע? ב KSP אני לא רואה אותו במחיר שפוי - כ 400 ש"ח
פורסם

^ ומה עם המיסים בארץ?

פורסם

משלוח עם BUY2USA כולל מיסים בארץ אם יש..

אגב מקווה שהשתמשת בקוד BF13 שנותן 10$ הנחה

פורסם

'אם' ?

יש רכיבי\אביזרי מחשב שאין עליהם מס?

מה הכלל בזה?

פורסם

אגב מקווה שהשתמשת בקוד BF13 שנותן 10$ הנחה

ההנחה היא רק על מחיר משלוח מעל 35 דולר (מחיר המשלוח לא יפחת מ25 דולר) למזמינים לכתובת האמריקאית.

זה יועיל למי שמזמין דרך שירות קונים בשבילך , אבל אז זה סיכון שהם יקנו את המוצר במחיר יקר יותר.

יש מס רק על חבילות מעל 75 דולר , ובדרך כלל זה כולל גם את המשלוח , אבל buy2usa , ואני חושב שכל חברות השליחויות הישראליות , מפרידים בין מחיר המוצר למחיר המשלוח , ואז יש יותר גמישות , מכיוון שאתה יכול לקנות מוצר עד 75 דולר בלי מיסים + משלוח ובלי מיסים על המשלוח.

פורסם

^בדקתי רק מוצרים בקונים עבורך, וגם כאלה שהמשלוח שלהם הוא $22 וזה עבד (רק לצורך בדיקה והשוואה לעומת הארץ)

לגבי המיסים שכתבתי, התכוונתי באופן כללי, לאו דווקא לחלקי מחשב, להם יש רק מע"מ מעל $75

פורסם

מחפש כרטיס זיכרון micro sd לטלפון בנפח 64 ג'יגה. אם מישהו מוצא אשמח אם יצטט אותי.

פורסם

^יש רק ב-KSP הנחה של 20%

פורסם

מישהו ראה מבצע של כונן קשיח בנפח 2TB שיכול לשמש ככונן חיצוני בחיבור USB לראווטר להפעלת תכנים מהרשת במחיר משתלם?

תודה.

פורסם

מה עם cyber monday?

פורסם

^נראה כמו מכירה של ציוד ישן....אפילו המקלדת שלי שם.

פורסם

מה עם טלוויזיות? ריק לגמרי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים