פורסם 2013 בנובמבר 2811 שנים נכנסתי לפורום שלכם פה קצת שיחקתי גם בODC ואני אגיד לכם בר צודק 100 אחוז.ילדים בני 12 מנהלים פה תקהילה.
פורסם 2013 בנובמבר 2911 שנים באמת חשודים המנהליםנועם תפסיק לרשום סתם דברים יא לקקן כל היום יושב וחופר לי על גישות נכנסתי לפורום שלכם פה קצת שיחקתי גם בODC ואני אגיד לכם בר צודק 100 אחוז.ילדים בני 12 מנהלים פה תקהילה.מי אתה?ובלי קשר לעובדה שגיל לא קובע דברכל ההנהלה מורכבת מהגילאים19 21 28 18 20על מה אתה מדבר?הצעיר ביותר שלנו הוא מריץ בן 14ושוב אנחנו לא מסתכלים על גיל אנחנו בודקים אחראיותוד"א בר טועה במאה אחוז ותסתכל על הדגובות של המנהלים פההוא ניסה לעבור על החוקים ומודה בזאת בפומבי, פשוט בדיחה מהלכת.. נערך 2013 בנובמבר 2911 שנים על-ידי Fadida
פורסם 2013 בנובמבר 2911 שנים נועם תפסיק לרשום סתם דברים יא לקקן כל היום יושב וחופר לי על גישות מי אתה?ובלי קשר לעובדה שגיל לא קובע דברכל ההנהלה מורכבת מהגילאים19 21 28 18 20על מה אתה מדבר?הצעיר ביותר שלנו הוא מריץ בן 14ושוב אנחנו לא מסתכלים על גיל אנחנו בודקים אחראיותוד"א בר טועה במאה אחוז ותסתכל על הדגובות של המנהלים פההוא ניסה לעבור על החוקים ומודה בזאת בפומבי, פשוט בדיחה מהלכת..YOU DONT KNOW DRAGON FIST LEE SIN?!?!?!?!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.