עבור לתוכן

מנהלים ניצחו ת ODC

Featured Replies

פורסם

נראה לכם הגיוני שמי שקובע תחוקים משחק בקבוצה ?

בשום מקום בשום קהילה לא היו אדמינים שהם גם שחקנים.

האוביקטיבות פה שואפת לאפס , הקבוצה NG שבא שיחקתי כ SUB נפסלה טכני כי שיחקנו עם SUB שהאדמין אישר.

גם ככה משחק פח וקהילה קטנה אתם עוד פוסלים קבוצות ואחרי זה מתפלים למה הם מתפרקים ?

GG ADMINS פשוט מזכיר לי תתקופה של MW2 ש zEst שקד היה לטובת קבוצת חבריו Cripples

• תגובות 34
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי בר,

אני מבין שיש לך בעייות עם חברי ההנהלה והמנהלים של הטורנירים אבל אתה משחק בקהילה מספיק זמן כדי לדעת שזה לא הצורה לקבל תשומת לב והתייחסות.

אתה יכול לבוא לשלוח הודעה לאחד המנהלים שאתה רוצה לדבר איתו ועם מנהל הטורנירים או לארגן שיחה עם מי שיש לך טענות כלפיו,ואני מבטיח לך שאתה תקבל מענה.

סתם שתדע,

בחוקים של ESL (לא קשור אבל אפשר להסיק מכך) יש חוק שאומר שאם יותר מ 50% ( 3 שחקנים מתוך 5 ) בקבוצה הם ממדינה מסויימת,הקבוצה היא מהמדינה הזאתי.

ז"א אם יש 2 שחקנים ישראלים,ו 3 הונגרים אז הקבוצה נחשבת להונגרית.

אותו הדבר פה, מילא הקבוצה NG שזה הרוסטר שלה:

destiny
cLassico
Mystic
toxiz
Lith
Droba

הייתה משחקת עם 2 סאבים,עוד היינו (המנהלים) יכולים להתגמש אבל בעצם שאתם משחקים עם 3 סאבים זה לא NG,אלא קבוצה אחרת.

פורסם

בר אין כאן שום קשר להחלטות של ההנהלה במקרה הזה גם חלק מהקבוצה , יש חוקים ולפי החוקים מעל 2 סאבים זה לא תקים ולכן הפסדתם טכני !

פורסם

אם הם הביאו סאבים ארופאים אז כן הם צריכים לקבל טכני אבל בקשר למה שהוא אמר שמנהל לא צריך לשחק לפי דעתי זה גם נכון, זה פוגע באובייקטיביות וגם זה לא עובד ככה שמנהל באמצע משחק בזמן שצריכים אותו שיסדר דברים בקשר לטורניר ובכללי הוא צריך להתרכז בלנהל לא בלשחק.

פורסם

אני תומך ב ABYSUS במאה אחוז, והוא לא שחק הקאפ והחליט את אותה ההחלטה מה שמראה שהייתה אוביאקטיבית.

פורסם
אם הם הביאו סאבים ארופאים אז כן הם צריכים לקבל טכני אבל בקשר למה שהוא אמר שמנהל לא צריך לשחק לפי דעתי זה גם נכון, זה פוגע באובייקטיביות וגם זה לא עובד ככה שמנהל באמצע משחק בזמן שצריכים אותו שיסדר דברים בקשר לטורניר ובכללי הוא צריך להתרכז בלנהל לא בלשחק.

++

פורסם

יוני ונדב היקרים .. אני בטוח שגם אתם לא הייתם משחקים מול 3 סאבים אז מספיק עם הבולשיט בגלל שהפסדתם . הכל התנהל לפי החוקים ואין שום קשר אם המנהלים היו בקבוצה המנצחת .. חלאס לבכות !

פורסם

חברה לא היה שום קשר בין המנהלים לבין המשחקים אף אחד נורמלי לא ישחק מול קבוצה עם 3 סאבים

- - - תגובה אוחדה: - - -

חברה לא היה שום קשר בין המנהלים לבין המשחקים אף אחד נורמלי לא ישחק מול קבוצה עם 3 סאבים

פורסם

החוקים של ה-ODC:

• על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים.
  • השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני.
  • חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט.
  • על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני.
  • לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות בכל שלב במהלך המשחק. על הקבוצה לבקש סיבוב מראש את ההפסקה.
  • קבוצה אשר שחקן בה מרים Sniper, Shotgun או Iron Sight מאבדת את הראונד.
  • חל איסור מוחלט על שינוי טקסטורות, כוונות ומודלים עם תוכנות מצד שלישי(דרייברים של כרטיסי מסך וכו' ).
  • אסור לנצל באגים במשחק. קבוצה אשר תנצל באגים במשחק תפסיד את המשחק טכני.
  • במידה וקבוצה מסוימת רוצה לאפשר לשחקן להיות נוכח במשחק אך לא לשחק (Spec) לבקש הסכמה מהקבוצה שנגדה.
  • אסור לשחקן לשחק בשתי קבוצות באותו הטורניר, וכן לכל קבוצה מותר להביא רק שני סאבים.
  • שחקן אשר מודיע מראש שיש לו בעיה עם האנטי צ'יט מבחינה של תקיעות צריך לקבל אישור מהקבוצה השנייה לא לשחק איתו.

יש חוקים ואתם מוזמנים לקרוא אותם שוב ושוב .. , חוקים שהוחלטו עוד לפני הקאפ . להבא הקבוצות שנדפקו שיארגנו 5 בצורה יותר חכמה ! ( NG , PW )

פורסם
יוני ונדב היקרים .. אני בטוח שגם אתם לא הייתם משחקים מול 3 סאבים אז מספיק עם הבולשיט בגלל שהפסדתם . הכל התנהל לפי החוקים ואין שום קשר אם המנהלים היו בקבוצה המנצחת .. חלאס לבכות !

מה הקשר להפסד?

הם אומרים מה שהם חושבים מה שהיה בקאפ לא קשור כי לא היה שום בעיה במשחק בינינו

פורסם

דוגמא היא בין המשחק שלנו לשל RIM. שהיינו צריכים אדמין למשהו קטן ואומרים לי פדידה במשחק ואנוביס במיוט...

צריך להיות אדמין אחד האחראים על הקאפ שנמצא מחוץ למשחקים ומנהל תעניינים בעיקר בשלבים הראשונים שיש הרבה משחקים

פורסם
בר אין כאן שום קשר להחלטות של ההנהלה במקרה הזה גם חלק מהקבוצה ' date=' יש חוקים ולפי החוקים מעל 2 סאבים זה לא תקים ולכן הפסדתם טכני ![/quote']

אבי לפעמים אתה כל כך מעצבן שאם היית לידי הייתי דופק לך כדור בראש עם הרובה הדימיוני שלי תקרא מה רשמתי יא חתיכת RETARD

אם הם הביאו סאבים מארופה אז זה בעיה שלהם הם צריכים לקבל הפסד טכני הם צריכים לקרוא חוקים ולדעת שזה אסור.

אמרתי פשוט שלפי דעתי מנהל לא צריך לשחק, מנהל צריך לנהל.

פורסם

גם 2k וגם abyssus לא שיחקו אתמול - המנהלי טורנירים !!

וחוץ מזה כל מה שדיברתי זה התייחסות לנורמן שחושב שאנחנו " הורסים " את הקהילה כי הקאפ התנהל לפי החוקים . :yelclap:

פורסם

התגייסתי בזמן :)

המשחק והקהילה לעולם לא היו כאלו גרועים.

פדידה או מנהלי הטורנירים קחו קצת עצות שהיו בעבר שאני בטוח ששגב יודע עליהם :

א.למנהל טורניר אסור להשתתף בטורנירים.

ב.לעשות את הקאפ ( ODC לדוגמא) ביום שבת משעה שש וחצי בערך שככה גם חיילים וגם שומרי שבת יוכלו לשחק (כמו שהיה ב MW2,וזה לא אמור להפריע לתלמידים)

ג.לבדוק חוקים מESL..איך המפה השניה הכי משוחקת וטובה במשחק (פרייט) לא ברשימת המפות ? זה לפי מה שאדמינים אוהבים פה או מה ?

פורסם
התגייסתי בזמן :)

המשחק והקהילה לעולם לא היו כאלו גרועים.

פדידה או מנהלי הטורנירים קחו קצת עצות שהיו בעבר שאני בטוח ששגב יודע עליהם :

א.למנהל טורניר אסור להשתתף בטורנירים.

ב.לעשות את הקאפ ( ODC לדוגמא) ביום שבת משעה שש וחצי בערך שככה גם חיילים וגם שומרי שבת יוכלו לשחק (כמו שהיה ב MW2,וזה לא אמור להפריע לתלמידים)

ג.לבדוק חוקים מESL..איך המפה השניה הכי משוחקת וטובה במשחק (פרייט) לא ברשימת המפות ? זה לפי מה שאדמינים אוהבים פה או מה ?

א. במקרה הזה ספציפי עומר ושגב לא שיחקו ככה שהם לא השתתפו בטורניר .

ב. יום חמישי חיילים יכולים לשחק (מי שעושה יומיות ומי שעושה חמשושים) אם אתה מתכוון לעשות במוצאש שגם החיילים שיוצאים בבשישי יוכלו לשחק אז אני יכול לתת דוגמא שיש חיילים שיש להם שוש מקוצר זאת אומרת שגם מוצאש הם לא יכולים לשחק ,

ושומרי מצוות גם בחמישי יכולים לשחק .

ג. המפות נבחרו על ידי הגרלה , לא על ידי בחירת המנהלים פה

ואני רוצה להוסיף ולציין שהחוקים הללו נקבעו הרבה לפני שהטורניר התקיים למנהלים יש רשות לשנות את החוקים כמובן מבלי לפגוע בחוקים הבסיסים ,

החוק של איסור 3 סאבים הוא חוק ידוע מראש וקבוצה אשר מביאה לעצמה יותר מכמות הסאבים המותרת כמובן שתיפסל .

אם אתם קבוצה אז תתארגנו ותבדקו אם אותו יום ספציפי יש לכם זמן פנוי לשחק ואז תירשמו אל תירשמו ואז תבררו אם אתה תוכלו לשחק ומקסימום תביאו סאבים זה לא עובד ככה וזה לא יעבוד ככה ,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים