עבור לתוכן

מחשב נייד למשחקים. 4,000₪. שיהיה חזק, לילד נכה. תודה מראש.

Featured Replies

פורסם
google it.

יש מספיק ביקורות.

עשיתי גוגל וקראתי לא מעט. מה בדיוק הבעיות?

המסך יחסית טוב, הביצועים בפועל הם באזור ה GTX 770M, ה SSHD הוא מהיר וממש עוזר לביצועים, הסאונד משמעותית יותר טוב מכל סדרת ה N56 מניסיון אישי וממשתמשים

הבעיה העיקרית היא הטאצ'פאד ואפשר להתמודד עם הבעיות שלו לפחות חלקית, שלא לדבר על עכבר חיצוני

המקלדת לא רעה

• תגובות 33
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראשית, כל הכבוד לכל מי שעוזר בסבלנות רבה כל כך לפותח הדיון. לא פשוט למצוא מחשב גיימינג בתקציב כזה ולענות על כל השאלות. אבל המטרה באמת חשובה.

לפותח הדיון, שתי עצות: אני מציע שתתקשר לשירות של Buyusa או כל אתר דומה שמייבא מחשב כזה מחו"ל. אני מאמין שהם יסבירו לך מה שצריך לגבי העלות ואמצעי התשלום וילוו אותך ברכישה. כך שאין צורך לחכות למשתמש זה או אחר שיעשו זאת עבורך.

עצה שנייה היא בנוגע לסגנון הכתיבה שלך, שכפי שרמז Ido, קצת מציק לאחר מספר פוסטים. אין סיבה לחזור בכל פוסט על הסיפור, החשיבות שלו, הדרישות למשחק וכו'. אנשים קראו והבינו את זה כבר. בנוסף, לעתים זה נראה שאתה מנסה להסביר בפירוט מפרט או את ההבדלים בין מחשבים שונים. זאת למרות שאין לך ידע וההשוואה שאתה מבצע שגויה או שאתה לא מבין את השפעת ההבדלים. גם זה מיותר - כל מי שעזר לך יודע לקרוא מפרט ויודע מה חשוב למשחקים ומה לא, הרי בגלל זה הגעת להתייעץ כאן, לא? אז די מיותר להסביר את ההבדלים או לשכנע מה טוב יותר, כאשר אתה פונה למביני עניין שהם אלה שמנסים לעזור לך על בסיס הידע והניסיון שלהם, לא אתה להם.

דבר אחרון: לדעתי אחריות בניידים היא חשובה, אולי קצת יותר מכפי שאתה מייחס לה. לפעמים מה שזול עולה אחר כך ביוקר, אם אתרע המזל ויש תקלה או בעיה. כשאתה קונה בארץ, אתה מקבל שירות תיקון עם שליח עד בית הלקוח. זה שווה כסף ועשוי לחסוך הוצאה מיותרת. ראה את הסכום העודף שמשלמים על זה כביטוח, אני מאמין שאתה יודע מה החשיבות של זה. אני מדגיש את זה כי אני מבין שלאחר רכישת המחשב לא יישאר לך תקציב להרפתקה של תיקון עצמאי או משלוח לחו"ל, אם משהו יתקלקל.

מה שלא תחליט, שיהיה בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

לאחר התגובה האחרונה, הבנתי שאני מרגיז אתכם בצורת הכתיבה שלי.

אני לא מבין כל כך מדוע, שלא הייתה לי כוונה כמובן להרגיז אף אחד.

אתם עוזרים לי, מזמנכם החופשי, לא הייתי רוצה להרגיז או לעצבן מישהו.

ככה אני רגיל לדבר עם אנשים.

אבל אם זה מעצבן אתכם, אני אפסיק.

מתנצל כמובן, כי חלילה שלא התכוונתי.

אני לאחר הנושא הנוכחי לא אגיב כאן, כי זו הפעם הראשונה שלי באתר הזה, הגעתי לפה בהמלצת אדם שמבין במחשבים, שאמר לי שעדיף להתייעץ פה.

לאחר התייעצות אתכם, אני אחזור לעיסוקי כמובן.

לכן אם אני בכל זאת ממשיך לדבר כפי שאני רגיל, מקווה שתבינו זאת, לאחר קבלת ההמלצות אני כבר לא אגיב.

תודה לכולם.

מחר אצטרך לבדוק בקשר למימון.

כפי שכתבתי בהודעתי הראשונה.

אם לא נצליח למצוא מימון, אצטרך לחפש מחשב חלש יותר משמעותית, בתקציב נמוך יותר.

אני מבין שאולי אפילו כעת אני מצליח לעצבן מישהו בכתיבה שלי, לכן אני אדגיש שאם לא נצליח לקבל מימון אני כבר אחפש מפרט לבד.

מקווה שעם הידע שצברתי פה שאצליח לבנות מפרט טוב.

כי לא נעים לי להמשיך להגיב כשמצד אחד אני רואה שאנשים נפגעים, ואז אני קורא את התגובות, וחושב האם פגעתי בהם או עשיתי להם משהו רע.

מתנצל ומודה לכם, מקווה שמבינים שזה לא נעשה בכוונה.

פורסם

לא נפגעים, אבל ההודעה הראשונה הספיקה להבין את הנושא ולכן נאמר שאין צורך בכל תגובה לרשום משהו על זה.

מכאן והלאה בוא נשמור את הדיון ברמה הטכנית / מפרט מחשב. ככה זה יהיה אינפורמטיבי יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים