עבור לתוכן

קיט טאצ' למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

אני חושב לנסות להוסיף מסך מגע ל Thinkpad X60s (בסטוק למחשב יש מסך פשוט)

http://www.ebay.com/itm/12-1-4-3-USB-Touch-Screen-Kit-Set-For-Lenovo-ThinkPad-X60-X60s-X61s-DIY-Panel-/121021383995?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item1c2d6fc53b#

דעות כלשהן על המוצר עצמו ? מישהוא ניסה ? האם הוא מתאים לעבודה אם עט ? אם האצבע ? מתאים לציור על המסך אם עט ? גמיש ומתרחק מהמסך באיזור האמצע ? מפריע לצפייה במסך ? מאבד שקיפות בקלות ? ....

עכשו, שאלה של איך להתקין אותו בתוך המחשב. אני חושב להפוך את המאריך (כבל שטוח של 4 חוטים) לכבל עגול (לחתוך בין החוטים לאורך) ולהעביר אותו דרך ציר של המסך. בצירים אין הרבה מקום, וכרגע בכל 1 עובר חוט 1 לאנטנה של wifi. אם אני מעביר את החוטים של 2 האנטנות דרך אותו ציר (כדיי לפנות מקום לכבל של הטאצ' בציר השני), החוט ששיניתי הופך להיות קצר מידי ולא מגיע לכרטיס רשת. עכשו, קיימים מאריכים לזה (חוט מאותו סוג שיש לו חיבורים מתאימים בקצוות), מישהוא מכיר דרך להעריך כמה ניחות נוצר כתוצאה מחיבור מאריך כזה ?

נערך על-ידי 11010010110

פורסם

בהתחשב בעובדה שהדרך היחידה שלך להעביר חוטים בצורה נורמלית היא דרך הצירים אין לך יותר מדי ברירה. לדעתי מיותר לחלוטין.

פורסם

אל תשתמש במאריך לחוט אנטנה. פשוט תסיר אותו לגמרי (הוא מולחם בסוף לאנטנה שזו חתיכת מתכת כלשהי במסך) ותמצא ממחשב נייד ישן חוט ארוך יותר.

מעבר לזה, אני לא חושב שאתה צריך להעביר את האנטנה לצד השני. אם בצד אחד עובר חיבור המסך/מצלמה, וגם חוט אנטנה, לא תהייה לך בעיה להעביר את כבל הטאצ' בצד השני. הוא לא יותר עבה מזה. רק תלפף עליו יפה איזולירבנד, או אולי אפילו שרינק שלא ינזק בפתיחות/סגירות מרובות.

אפשרות נוספת זה להפטר מהמאריך הצבעוני שלהם, ולשים משהו דק, עדין וגמיש הרבה יותר, כמו כבל אוזניות מגומי וכדומה.

לגבי שאר השאלות, יש סרטון הדגמה בלינק

נראה שלא איכותי כמו מסכי הסמארטפונים, יותר דומה לצגי המגע של כספומטים.

נערך על-ידי ZiggyMan

פורסם
  • מחבר

זה לפטופ 12in קטן, בצירים שלו יש מקום בדיוק ל 4 חוטים של הטאצ' (בשרינק) מצד 1 ו 2 אנטנות (כל אחת בשרינק) מצד 2. כלום מעבר לזה

עד כדיי כך המאריך יוצר ניחות ?

המסך הזה אמור להיות קשיח / גמיש ?

פורסם

יש מצב להתקין מפצל USB זעיר על הכבל שמגיע למצלמה במידה וישנה? זה יחסוך לך.

פורסם

בהנחה שהוא יכול לספק מספיק מתח.

פורסם
  • מחבר

אין מצלמה, יש את הקורא טביעת אצבע שאני דיי בטוח שהוא USB והוא בכל מקרה מיותר

מה שיותר מעניין אותי זה האיכות של המסך מגע הזה - האם הוא בהיר ואם השתקפות חזקה ? במידה שתפריע לראות על המסך בתנאי תאורה לא טובים ? - אם הוא הולך להיות בהיר ושרוט אחריי זמן מה אני אוותר על זה....

פורסם

יש לי מעט נסיון עם הקיטים הללו. קודם כל הדיוק שלהם לא מוחלט כך שלצייר איתם כנראה לא תוכל. בנוסף הם מורידים מעט את השקיפות (אני מדבר על הקיטים שאני ראיתי).

קח בחשבון שיש להם עובי מסוים ויתכן שלא תוכל לסגור את המסגרת של המסך כמו שצריך.

איפה אתה מתכנן להניח את הבקר שלו בתוך ה X61 הפצפון שלך?

גם המגע שלו קצת פלסטיקי כזה ולא מתקרב למגע של סמארטפונים או טאבלטים.

בקיצור רק אם אתה מעוניין להשתמש בו לגלישה וכדומה

נערך על-ידי Avisp

פורסם
  • מחבר

המטרה העיקרית שלי היא כדיי לצייר. לא ילך ?

הורדת השקיפות - יותר מפריע לי אם הוא בהיר, כלומר אם אני נמצא אם המחשב בחוץ והוא יפריע לראות על המסך כי הוא מחזיר אור. עד כמה הוא בעייתי בקטע הזה ?

הבקר - בחלק התחתון, מתחת ללוח

מה העובי שלהם ? הפלסטיק של ה X60s צמוד למסך, מעל 0.5mm הוא עלול להפריע

אם תהיה בעיה להתקין אותו ב X60s יש לפטופ מועמד אחר Dell D400 - אותו גודל מסך והוא לפטופ הרבה יותר גדול ומרווח מבפנים. במידה והלוח הזה יכול לשמש בתור טאבלט ציור

הפאנל רזיסטיבי (מה ההבדל בין רזיסטיבי וקיבולי מבחינת יכולות/ביצועים ?)

נערך על-ידי 11010010110

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים