פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים מה קורה אנשים , חזרתי לשחק בGHOSTS .. יום שיש המשחק אצלי ביחד עם המחשב מפלצת החדש שיריץ על אולטרה ברמה מטורפת של FPS אם מישהו לא מכיר אז אני דוד [DaNgeR] מ MW2 של פעם פעם אם מישהו זוכר.. דיי בטוח שכמה מפה זוכרים (אלו שבני 16+ בעיקר) באתי לשאול מה עם הקהילה התחרותית פה ESL וזה , אם יש מיקסים של שחקנים על רמה והכל ... ראיתי פה כמה ותיקים מפעם כמו אלעד JOINT ועוד .. שלחו סטים שלכם בפרטית ואני כבר אוסיף
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים ברוך שובך דוד מה קורה גיבור ? יאללה אחי תחזור אלינו בשעה טובה זה הסטים שלי matananubisתוסיף אותי ותדבר איתי אם יש לך שאלה כלשהי . ותצטרף אלינו בטים ספיק 212.199.164.135:9910 זה כתובת האיי פי שלנו .
פורסם 2013 בנובמבר 2112 שנים מחבר DaNgeR אתה נוב אחשלי חחחחח תביא ת STEAM שלך אני יוסיף אותךחחחחחחחחחחחחחחחח מיתר ישבור אני אתן לך שיהיה לי אחד חחברוך שובך דוד מה קורה גיבור ? יאללה אחי תחזור אלינו בשעה טובה זה הסטים שלי matananubisתוסיף אותי ותדבר איתי אם יש לך שאלה כלשהי . ותצטרף אלינו בטים ספיק 212.199.164.135:9910 זה כתובת האיי פי שלנו .סבבה אחי אני אכנס שאני אקבל תמשחק
פורסם 2013 בנובמבר 2112 שנים מחבר ישן אתה, מעניין שאתה זוכר אותי ^^תשבע שאתה עוד משחק חחחחחחחחחחח יעתיק מילהזוכר אחי זוכר , תקופות טובות היו לנו
פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים מחבר דוידדדדדדדד , מה קורה אחשלי ? זוכר אותי ?חחחח אסף יחמור מה הולך זוכר זוכרמי אתה ?זה אסף .. ALways אם אתה זוכר מMW2- - - תגובה אוחדה: - - -דוידדדדדדדד , מה קורה אחשלי ? זוכר אותי ?חחחח אסף יחמור מה הולך זוכר זוכרמי אתה ?זה אסף .. ALways אם אתה זוכר מMW2
פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים חחחח אסף יחמור מה הולך זוכר זוכרזה אסף .. ALways אם אתה זוכר מMW2- - - תגובה אוחדה: - - -חחחח אסף יחמור מה הולך זוכר זוכרזה אסף .. ALways אם אתה זוכר מMW2אה...
פורסם 2013 בנובמבר 2312 שנים אני מחפש להצטרף לעוד ישראלים ב Ghosts בתקווה שזה יפתור את בעיית הלאג המעצבנת שיש למשחק הזה. השם משתמש שלי בסטים הוא . (נקודה) והלינק לפרופיל שלי הוא http://steamcommunity.com/profiles/76561198015712911/תודה מראש לכל השולחים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.