עבור לתוכן

בניית מערכת קירור מים ל2 כרטיסי מסך ומעבד

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבנות מערכת קירור מים ל2 כרטיסי מסך gigabyte gtx 780 windforce oc ומעבד 4770K.

אני רוצה גם לקנות את הלוח הזה, http://ksp.co.il/?uin=19308 השאלה אם באמת יש טעם לחבר גם לו קירור מים.

מערכת למשחקים וגיימינג. כמוכן OC.

מארז antec twelve hundred.

על המעבד כבר יש קירור מים של אנטק ה920, כדי להשאיר אותו ולקרר רק את הכרטיסי מסך או להחליף הכל?

פורסם

אם מדובר נטו בגיימינג ואוברקלוקינג, הייתי מציע בחירת רכיבים בהתאם. לוחות אם מודרניים של Z87 לא זקוקים לקירור מיוחד בעצמם למייצבי המתח שלהם. צריכת החשמל של מעבדי האסוול נמוכה למדי והם לא מתחממים יתר על המידה גם תחת ההמהרה המקסימאלית שניתן לבצע ל-4770K ממוצע, שהיא במקרה ממש לא גבוהה.

אם אתה קונה 780 וינדפורס, אתה מקבל כרטיס עם קירור מתקדם למדי, קירור מים לא יניב שיפור ביכולות ההמהרה בשל הגבלת צריכת החשמל של כרטיס המסך.

אם אתה שואל אותי, עדיף לך להשאר עם הקירור הנוכחי שלך, לקחת את כרטיס המסך עם הקירור המתקדם, לוח אם Z87 ממודל קצת יותר פשוט שיאפשר יכולות המהרה דומות ולסגור ככה את הסיפור.

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 וינפורס כבר במחשב בSLI והעליון מתחמם לי.. מגיע במאמץ ל90 מעלות ככה והתחתון נשאר על 60-70 בגלל זה אני שואל...

פורסם

אז תשפר נקודתי את הקירור לכרטיס הזה או במארז.

פורסם

הווינדפורס הוא קירור שפולט את האוויר החם שלו בתוך חלל המארז , כמו שנאמר כבר מעליי כנראה שצריך לשפר את זרימת האוויר בתוך המארז - לגרום לאוויר החם שנפלט לחלל המארז לצאת יותר מהר החוצה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם!

החלפתי מאוורר צד והמעלות ירדו. אשאר ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים