פורסם 2002 במרץ 2623 שנים אחותי התעייפה מנהמסך שלה אז החלטתי לתת לה את שלי (smasung syncmaster750s בן שנה וחצי) ולקנוטת לי חדשיש לי רק 1600 שקרל בתקציב אז אני כנראה אעדיף לקנות 17" איכותי מאשרא לקנות 19" עלוב ללא איכותאני מחפש את המסך הכי טוב של אחת מהחברות הבאות samsung , iiayma, ctx מכיוון שאלה חברות טובות שאני סומך עליהם ויש לי ניסיון טוב איתםבבקשה תתינו דגמים ומחיריםבתודה מראש עמריאני מצאתי את הדגמים האלהsamsung 757dfxועוד כמה של איימה שאני לא זוכר וctx לא מצאתי דגמים חדשים שנכנסים בתקציב שלי
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים קודם כל תתחדש, דבר שני, מסך זה השקעה, זה הדבר שהכי משמש אותך במחשב, העינים שלך לא יורדות ממנו. אז אם תצליח לדייס עוד 500 שקל למסך 19 ממש טוב FLATRON 915, זה יהיה מושלם. אני לא אוהב את הסמונסגים, לא יודע למה. LG 775, או 795, (עם נתונים טיטיפה יותר טובים) CTX 705 נ.ב., רציתי לשאול אותך המון זמן, מה זה באבטר של? מה זה?
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים CTX 711לדעתי זה אמור להיות בסביבות 1500 ש"ח.אם זה לא נכנס לקתיב אז קח LG FLATRON 795FT PLUS או CTX 705. יש גם עוד דגם של IIYAMA אבל זה ממש לא משנה.....
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר אני לא אוהב פלטרונים....... הם נראים לי מטושטשיםסמאסונג אני מאוד אוהב אבל חשבתי על איימה....... אין לכם דגמים? אני רוטצה משהו עם שפורפרת diamondtron m2 או שאני אלך עלל הdynaflt xומה שיש שם זה בארט m82a1 רובה צלפים מפלצתי לחלוטין
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים אני קניתי לפני כמה זמן מסך 17" של MAG (786FD( כי היה לי תקציב דיי נמוך, אבל המסך ממש טוב והוא מבוסס על השפופרת של סוני(טריניטרון) אני אפילו לא רואה את הקווים שכולם מדברים עליהם..., יש לו רזולוציה מוגבלת ל-1600X1200@32, אני חושב, לא ניסיתי אף פעם על יותר גבוהה, אם יש לך תקציב של 1600ש"ח אז תקח כבר 19", אני ממש לא מתמצא במסכים. אני בכול-אופן ממליץ על שלי, הוא לא כולל את כל הפיצרים כמו רכזת USB וזה אבל הוא טוב, אם תקנה אותו ישאר לך עוד כסף לכרטיס קול. נ.ב פתאום יש לך תקציב? תוסיף עוד טיפ טיפה ותקנה את המסך שהיה בחדשות של SAMSUNG 24", מה הוא נורא קטן.....
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים אם אתה רוצה משהו עם השפורפרת הזאת של IIYAMA תצטרך לחסוך עוד 300 ש"ח לIIYAMA 413 PRO....
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר שכחתי שיש חגים.......התקציב יעלה מעט...............ותמיד היה לי כסף........ פשוט עכשיו ההורים שלי מוסיפים כי אחותי חייבת מסך ואני גם עובד קצת........אני כנראה באמת אלך על האיימה כי הוא הכי טוב שיש למסכי 17" ואני תמיעד אומר שעל מסך אסור לךהתפשר כיח בסופו של דבר זה החלק הכי חשוב במחשב אז אני מעדיף מסך קצת קטן יותר ואיכותי מאשר גדול וגרועאני רק מקווה שלהחליף את ההרד דיסק לא יעלה לי כסף.........
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים זה שIIYAMA 413 PRO הכי איכותי זה לא הכי נכון.....יש לו גם מתחרה מאוד גדול: 17" SONY G220.(רק לאחרונה שמתי לב אליו.....)מבחינת קצבי ריענון והכל הוא כמו IIYAMA (בערך, לא בדקתי כל פרט ופרט. אבל ב1280*1024 הוא על מקסימום 91Hz ואתה תעבוד ב1024*768 כך ש...... הוא יעבור את המאה זה בטוח)........הוא עולה 1975 ש"ח. יכול להיות שזה גם המחיר של IIYAMA אחרי שעלה הדולר.לסוני יש גם שם מאוד טוב...... אם אתה רוצה ללכת על הכי טוב, אין לך מנוס מלחפש באינטרנט (למשל בגוגל) ביקורות עליהם ולראות מה הכי טוב.
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר בסדר אבל איימה מעולים ויותר זולים מהסוניוגם זאת שפורפרת יותר חדשה אז היא גם אמורה להיות יותר טובה מבחינת איכות תמונה ומה אתה אומר על הסאמסונג שציינתי? שווה התייחסות או לוותר מראש?
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים אם כבר סמסונג, אז עדיף ה 757NF שמשתמש בשפופרת של מיצובישי, הדיאמונדטרון.אבל לדעתי ה CTX PR705F ייתן תמורה מעולה ועדיין יישאר לך עודף לדיסק החדש של שימי תבורי עם חבילת 10 מדיות לצריבה.
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר אם כבר דיאמונטרון אז את החדש יותר.......וזה משתמש בדימאונדטרון הראשון......ודווקא המפרט של הdfx יותר טוב מהnf וגם יותר זול........
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים תשמע... אם תנדנד קצת לאבא שיוסיף עוד 150 ש"ח, אתה בהחלט יכול ללכת על ה VisionMaster PRO 413 שמבוסס על השפופרת החדישה ביותר של מיצובישי, הדיאמונדטרון M2.לדעתי זה שווה את זה.
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר זה מה שתיכננתי......כי יש לי 1600 בלי הכסף שארקבל בחגים שזה אמור להיות עוד איזה 200 שקל ואני גם אעבוד קצת אז עוד איזה 120 שקל........ואני גם צריך להחליף את ההרד דיסק אבל יש לי אחריות אזס זה לא יעלה יותר מדי
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר לא....קניתי מחנות מאוד אמינה מביאה רק מהיבואנים בארץאני עובד איתם והמחירים שלהם גם בסדרוהם גם ממש נחמדים כי הם מכירים אותיאז החלטנו על האיימה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.