עבור לתוכן

חיבור ממיר YES HD (לא מקליט) למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי ממיר YES HD שאני מעוניין לחבר למחשב נייד ולראות על מסך המחשב טלוויזיה.

המחשב הוא Asus N56VB ויש לו פורט HDMI. השאלה היא אם זה בכלל אפשרי לעשות כזה דבר? אין לו כרטיס טלוויזיה.

תודה!

פורסם

לא אפשרי. למסך של מחשב נייד אין כניסת וידאו.

תוכל לחבר את הממיר למסך רגיל.

פורסם

כמו שGil28 למחשבים ניידים הכניסה של הHDMI היא כדי לשדר את מה שמוצג במסך המחשב החוצה (מקרן, מסך) ולא ההפך.

פורסם

תצטרך לקנות מתאם לקליטת וידאו למחשב שיתחבר ב-USB ויתמוך בכניסת HDMI.

זה ממש ממש לא זול.

יהיה יחסית יותר פשוט "להתפשר" על שידורי SD בעזרת כבלי ה-RCA, כאלה מתאמים יחסית זולים יותר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה לכולם.

מה עם כרטיס טלוויזיה חיצוני? זה יעבוד?

פורסם

אמור לעבוד. לא יהיה יותר פשוט לקנות מסך?

פורסם
  • מחבר

אממ האמת שיש לי מסך. אומנם אין לו כניסת HDMI (יש לו DVI אם אני לא טועה ואני יכול לקנות מתאם), אבל הבעיה האמיתית היא שאין לי כל כך מקום לשים אותו.

פורסם

תן לי לנחש - דירה שכורה בת"א? :P

פורסם
  • מחבר

חחח לא... שונא את ת"א, לא אגור שם בחיים (עד שלא יבנו את כל העיר מחדש :smiley1:).

בתכלס יש לי מקום, השולחן שלי מכיל כבר את המחשב הנייד ואפשר לומר שהוא יכול להכיל עוד אחד (שולחן של 1.20 בערך). שולחן מגירות בסמוך אליו יכול גם להכיל את המסך. העניין הוא שאני כרגע לומד ואני אוהב שיש לי מקום שאני יכול להזיז את המחשב כדי שאוכל לכתוב בנוח ולעשות שיעורים. בנוסף עדיף שיהיה מקום פנוי לספרים וכדומה.

הכרטיס טלוויזיה חיצוני, זה מה ש-Chevy הציע עם ה-USB שהוא אמר שזה יקר? מקווה שלא כי התכוונתי לשאול אם יש לכם המלצה לזה. השאלה עד כמה זה "לא זול".

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים