עבור לתוכן

שאלה על מסך וצבעים

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי צג ראשי.

פעם אחת מחובר אליו מחשב נייח.

בפעם השניה מחובר אליו מחשב נייד.

האם בשורה התחתונה הצבעים אמורים להיות זהים על אותו מסך למרות שבכל פעם מחובר אליו מחשב שונה ? (המחשבים משפיעים בכלל?)

יש לכם מושג איך אני עושה השוואה כדי לאמת את זה ?

פורסם

המחשבים עשויים להשפיע, כי ניתן להגדיר גם פרופילי צבע ואפשרויות שונות שקשורות להצגת צבעים (בהירות, ניגודיות, הרוויה, טמפרטורה) גם בדרייברים של כרטיסי המסך. לכן תאורטית יכולים להיות הבדלים.

בפועל, אם בשני המחשבים מוגדרות הגדרות נייטרליות, לא אמור להיות הבדל.

פורסם
  • מחבר

לא זכור לי ששיחקתי בהגדרות תצוגה בדרייבר של הכרטיס מסך במחשב הנייח.

במחשב הנייד הדרייבר של הכרטיס מסך נמצא כברירת מחדל.

אז תיאורטית הם אמורים להיות זהים כן ?

מצב ב':

מה קורה אם אני רוצה לשנות את ההגדרות תצוגה רק במחשב הנייד שלי אבל באותה המידה כשאחבר את הצג הראשי אני ארצה לקבל את הצבעים הרגילים של הצג ושלא יתבצע סנכרון הגדרות תצוגה (מקוסטמות) בין המחשב נייד לצג הראשי שלי.

שמתי לב שאם אני לוחץ על אופציית "שכפל צגים אלה" אז מתבצע סנכרון הגדרות תצוגה בין המחשב הנייד לצג הראשי ואם אני מגדיר את הצג הראשי כראשי("הצג את שולחן העבודה ב2") אז לא מתבצע סנכרון.

השאלה אם זהו הפתרון או שאני מפספס משהו.

פורסם

בגדול, זה הפתרון.

כשאתה משכפל צגים, הדרייבר רואה מסך אחד וההגדרות הן משותפות (רזולוציה, צבעים, הכל).

כשאתה מרחיב את שולחן העבודה, כל צג יכול לקבל הגדרות משלו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי..

האמת שלא יצא לי לבדוק את האופציה של הרחבת צגים אלא רק את האופציה של "הצג את שולחן העבודה ב2" - שבמצב כזה בעצם המסך של הנייד נכבה והצג הראשי נשאר לדלוק.

פורסם

כי בחרתה מסך אחר לכן הוא נכבה שאלה קטנה הרזולוציה של המסכים זהה?

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה שהוא ישאר כבוי.. הרי גם ככה אני עובד עם הצג הראשי. כל המטרה היא לנצל את כונן הSSD של המחשב נייד.

הרזולוציות שונות.

פורסם
  • מחבר

אני עורך בפוטושופ.

בכללי החומרה של המחשב נייד שלי טובה יותר מהמחשב הנייח ואני רוצה לנצל את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים