עבור לתוכן

MHDD שאלות

Featured Replies

פורסם

היי, אני רוצה לעשות בדיקת תקינות לאחד הכוננים שלי.

יש לי CD והוא עולה סבבה. צפיתי את הבעיה שלא אדע לזהות את הכונן אותו אני רוצה לבדוק ולכן העלתי את התוכנה כשהכונן היה מנותק ואז חיברתי אותו כדי שאראה איזה כונן הופיע במסך השחור והמפחיד ולהפתעתי הרבה לא השתנה שם כלום.

הבנתי שכונן שמוגדר כSLAVE לא מופיע אז קודם כל, איך אני יודע איך הכונן שלי מוגדר ? דבר שני, האם מישהו יכול להסביר לי לפי מה אני אמור לזהות את הכוננים ? ודבר שלישי, על מה לוחצים כדי לצאת מהתוכנה הזאת בצורה מסודרת ?

מצורף צילום של המסך, כאמור, הוא היה נראה ככה עם כונן SSD + כונן 500 גיגה וזהה לחלוטין גם כשהוספתי לו עוד כונן 500 גיגה

תודה לעוזרים וגם לאלה שלא :)

פורסם
  • מחבר

מישהו ? ? ?:huh:

פורסם
  • מחבר
:yelclap::yelclap::yelclap:
פורסם

היי,

את רוב העזרה תקבל מאחרים כיוון שאני עדיין לא הספקתי להתנסות בMDD, אבל אני לא בטוח שאני מבין את הכוונה. מדוע שלא תנתק את כל הכוננים למעט הכונן הנבדק, תיכנס לביוס ותגדיר לו כבוט ראשון לעלות מDOK/CD ושם כבר לעשות את מה שצריך לעשות?... או אולי לבטל את הגישה לכוננים הנוספים דרך הביוס...שם גם תוכל לבדוק לגבי הMASTER/SLAVE .

פורסם
  • מחבר

אני לא איש מחשבים גדול לכן אני מנסה להתעסק איתו כמה שפחות... בכל מקרה, נראה לי שהבנתי פחות או יותר את הצעתך ואנסה אותה אם לא תהיה ברירה. תודה רבה :)

אם מישהו אחר יכול לעזור לי בלזהות כונן אני אשמח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים