עבור לתוכן

GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB

Featured Replies

פורסם

קניתי היום תכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB מTMS

אני עשיתי מעבר מכרטיס מסך הישן שלי: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הGIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB

האם הוא יסחוב לי משחקים חדשים חלק? אני משתמש ברזולוצית מסך 1920X1080FULL HD 1080P

האם יש לו בעיות התחממות או רעש?

פורסם

על השאלות האלה אין מישהו שיענה יותר טוב ממך.

פורסם

תגדיר פרופיל קירור ב-MSI AB, תריץ באנצ׳ים ומשחקים, במקביל תבדוק טמפ׳ עם תוכנות ניטור ותעלה מסקנות.

פורסם

לבקש חו"ד על כרטיס מסך אחרי שקונים אותו? נראה לי זה עובד הפוך, גוטה

פורסם
  • מחבר
תגדיר פרופיל קירור ב-MSI AB, תריץ באנצ׳ים ומשחקים, במקביל תבדוק טמפ׳ עם תוכנות ניטור ותעלה מסקנות.

לא הבנתי מה הקשר לMSI אם הכרטיס מסך שלי של GIGABYTE ומה זה באנצ"ם ?

פורסם

MSI AB = MSI Afterburner, תוכנה לניטור ובקרת כרטיסי מסך.

באנצ'ים = באנצ'מרקים = מבחני ביצועים

שאלת לגבי התחממות או רעש. התחממות ממש אין לו, כי המאוורר שלו מסתובב בסל"ד שערורייתי. מציע לך להשתמש ב-MSI AB גם ליצור פרופיל מאוורר נורמאלי

פורסם

למרות שאלה שתי חברות שונות, התוכנה של MSI עובדת גם על כרטיסים של חברות אחרות. השתמשתי בתוכנה הזאתי כדי לסחוט עוד קצת מהכרטיס שלי בOC ולהגדיר פרופיל יותר קריר.

ממליץ לך לעשות פרופיל יותר קריר לפי המדריך של עידן.

תתחדש על הכרטיס!

פורסם

יותר קריר? וינדפורס 280X זה ה-280X הכי קריר שיש, הודות לפרופיל המאוורר הכי אגרסיבי בשטותיותו שפגשתי. ב-65 מעלות לליבה הגרפית השטות הזאת עוברת 70%.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאפשר להגדיר את מהירות המאורר מהתוכנה של AMD של הכרטיס מסך

אני ישמח אם תביאו לי תשם של התוכנה האחרת

פורסם

עריכה : תקלה בגרסה הסלולרית.

לא התכוונתי להגיב.

אבל אם כבר הגבתי,

ליאור - אולי בכרטיס הזה אבל בכרטיס שלי (שמכילה את אותה גרסת הקירור) שמו פרופיל שב80 מעלות המאווררים עובדים רק על 30-40 אחוזים. אז הסתמכתי על זה.

פורסם
  • מחבר

הכרטיסי מסך של Radeon מגיעים אם AMD Catalyst Control Center ואפשר לעשות שזה יכוון את המאווררים אוטומטי או שאני יכוון..

אני חייב להשתמש בתוכנה של MSI ?

אם אני לא ישנה לו תהגדרות מאווררים הוא עדין יעבוד טוב?

פורסם

הוא יעבוד כמו ש-GIGABYTE תכננה שיעבוד. אבל ישנן דרכים לעשות "כיוון עדין" כדי שפרופיל המאוורר יהיה מתאים קצת יותר לאופי השימוש ורגישות הרעש שלך.

פורסם
  • מחבר
הוא יעבוד כמו ש-GIGABYTE תכננה שיעבוד. אבל ישנן דרכים לעשות "כיוון עדין" כדי שפרופיל המאוורר יהיה מתאים קצת יותר לאופי השימוש ורגישות הרעש שלך.

וואלה לא נגעתי בכלום יש לו תדרייבר של AMD שהוא מכוון לבד תמאוררים הכרטיס ממש שקט והFPS מעולה בכול המשחקים אני ממש מבסוט על הכרטיס

פורסם

אם הכרטיס ממש שקט אני כמעט בטוח שהוא ממש חמים, אין עם הכרטיסים האלו ארוחות חינם.

בדוק טמפרטורות במשחקים/באנצ'ים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים