עבור לתוכן

מבקש עזרה בנסיון אבחון תקלה במכשיר סלולארי

Featured Replies

פורסם

יש לי מכשיר שנקנה בחו"ל,

אתמול השולחן בו הוא היה מונח נרטב קצת, וכשראיתי את המכשיר, כיבית אותו, פירקתי את הסוללה וכרטיסי הסים והזיכרון (היה מעט רטיבות שם באיזור)/

הנחתי אותו באורז למספר שעות.

אחר כך כשהוצאתי אותו וידאתי שהוא יבש, והפעלתי, הוא עבד יופי לכמה זמן.

אחרי כמה זמן מששמתי אותו להטען, ניסיתי להשתמש בו, אבל מאז הוא מת, אין תצוגה אין תגובה אין כלום

גם המחשב לא מזהה אותו כUSB.

ברור שיש כאן בעיה חשמלית, השאלה מה זה יכול להיות.

מכיוון שהמכשיר נקנה בחו"ל מצד אחד, האפשרות של שליחתו לתיקון היא מורכבת יותר, מצד שני, הם הדביקו מדבקה על הבורג, השאלה אם יכול להיות שתיקון כזה יהיה אפשרי ויצדיק הסרת המדבקה

נערך על-ידי kkffiirr

פורסם

תמיד אפשר לנסות ולחפש פיוז.

מה שכן, זה רק מוכיח את מה שאני טוען שנים; הפתרון עם האורז לא באמת עובד. עדיף לשים את המכשיר בשמש או מול אוויר חם לכמה שעות.

פורסם
  • מחבר

כרגע הוא מול השמש, אבל אני מניח שזה מאוחר מידי.

אם הוא עבד כמה זמן אחר כך, ומת תוך כדי טעינה, מה סיכויים שזה פיוז או משהו שבר תיקון?

יש לי שתי אפשרויות

לשלוח אותו לתיקון בחו"ל, ולקוות שהכל יעבור בשלום, אבל לשכוח ממנו לכמה חודשים

לפרק לבד ובכך לאבד את האחריות יצרן, ואולי למצוא משהו, ואם לא, להעביר למעבדה

פורסם

הפתרון עם האורז כן עובד!

ה S3 שלי נפל לתוך שלולית(!)

פירקתי אותו ושמתי בתוך אורז ללילה קמתי בבוקר לבסיס והוא עבד כמו חדש,הלכתי למעבדה לניקוי הקורוזיה והוא עובד עד עכשיו כמו סוס(עבר כבר שנה)

פורסם
הפתרון עם האורז כן עובד!

ה S3 שלי נפל לתוך שלולית(!)

פירקתי אותו ושמתי בתוך אורז ללילה קמתי בבוקר לבסיס והוא עבד כמו חדש,הלכתי למעבדה לניקוי הקורוזיה והוא עובד עד עכשיו כמו סוס(עבר כבר שנה)

צר לי לאכזב אותך, אבל זו לא הוכחה לכלום, כי המכשיר יכול לפעול גם כשהוא רטוב.

אורז יכול לספוג קצת לחות לאורך זמן. אורז (או שאר סופחי לחות) לא יכולים לספוג רטיבות עם כמות גדולה של נוזלים, ובטח לא בזמן קצר כמו לילה.

נערך על-ידי ZiggyMan

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים