עבור לתוכן

בעיות בהשקה של הסוני 4, לקנות או לא?

Featured Replies

פורסם

זה שסוני אומרים שזה רק 1% לא אומר הרבה. אני רואה שכל הזמן אנשים מתלוננים על בעיות אבל אי אפשר לכמת את זה.

תעיף מבט פה - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=716732

יש שם אנשים שקיבלו קונוסולה שלא עבדה, פנו לאמזון להחזיר וקיבלו אחרי שבוע עוד קונוסולה שגם לא עובדת.

כמו שאמרתי, עדיף להמתין עם הקניה כמה חודשים ואם ממש לחוץ לכם, תזמינו מחנות מקומית ככה שיהיה פשוט לקבל תמיכה במידה וקורה משהו.

• תגובות 30
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
זה שסוני אומרים שזה רק 1% לא אומר הרבה. אני רואה שכל הזמן אנשים מתלוננים על בעיות אבל אי אפשר לכמת את זה.

תעיף מבט פה - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=716732

יש שם אנשים שקיבלו קונוסולה שלא עבדה, פנו לאמזון להחזיר וקיבלו אחרי שבוע עוד קונוסולה שגם לא עובדת.

כמו שאמרתי, עדיף להמתין עם הקניה כמה חודשים ואם ממש לחוץ לכם, תזמינו מחנות מקומית ככה שיהיה פשוט לקבל תמיכה במידה וקורה משהו.

תודה

אני ממתין :P

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם אני קונה עכשיו... ויש לי תקלה...

ועכשיו נגיד שסוני הבינה איך לתקן אותה, אז היא שולחת עדכון לכל המכשירים או רק מי שיקנה אחרי שהיא תעדכן יהנה ממכשיר ללא תקלות?

איך זה עובד?

פורסם
אם אתה קונה בארץ ויש לך אחריות, אם תהיה לך תקלה היבואן צריך לטפל בזה במסגרת האחריות.

אבל אם הם מייצרים גרסא משופרת עוד כמה חודשים עם פחות סיכויים לתקלות עתידיות אתה לא תקבל סתם ככה אחד חדש.

השאלה שלי היא: לא האם אני אקבל מכשיר משופר יותר אם הם ייצרו אחד כזה.. השאלה שלי היא :אם הם יוציאו עדכון שמשפר? כמו באפל נגיד כשהם מייצרים עדכון אז כל המכשירים יכולים לעדכן...

פורסם

עדכוני תוכנה תקבל. אם יצא מכשיר מעודכן שמטפל בבעיות חומרה פוטנציאליות לא תקבל.

יש לי PS4 Premium Bundle שאמור להגיע אלי ב-24 לחודש. אני שוקל לבטל עקב פער המחירים הלא מאוד גדול מול הארץ.

מצד שני האספקה בארץ באמצע ינואר. :nixweiss:

פורסם
עדכוני תוכנה תקבל. אם יצא מכשיר מעודכן שמטפל בבעיות חומרה פוטנציאליות לא תקבל.

יש לי PS4 Premium Bundle שאמור להגיע אלי ב-24 לחודש. אני שוקל לבטל עקב פער המחירים הלא מאוד גדול מול הארץ.

מצד שני האספקה בארץ באמצע ינואר. :nixweiss:

מאיפה הזמנת?

פורסם

נוו וזה משתלם?

כמה עלה? (כולל משלוח והכול)

עשית משלוח ב- BUY2USA?

פורסם

אז ברור שעדיף כבר להוסיף 50 שקלים ולקבל גם אחריות בארץ.

פורסם

מאמזון us היא תעלה 2000 כולל הכל.

פורסם

זה לא 50 שקלים. זאת חבילת הפרימיום עם 2 בקרים מצלמה ומשחק. היא עולה 3200 בבאג.

פורסם

איפה ראית חבילה כזאת?

רק הרגילה עולה 400 יורו שזה כמעט 2000 שח

פורסם

זה יוצא יותר מ 2600 אבל אם אתה אומר, אני מוכן לקנות אותה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים