עבור לתוכן

מחפש המלצות למצלמה לתיעוד נסיעות

Featured Replies

פורסם
אני נוטה ללכת על ה-vico-TF2. קצת גדולה אבל ניתן לפרק אותה. המחיר אומנם קצת יקר (700 שקל כולל משלוח ושאר דברים)

אתה כבר מדבר פה על מחירים שחורגים מטווח ה-75$.

אל תשכח לקחת בחשבון שאם לא יהיה לך מזל תצטרך להוסיף 18% מע"מ במקרה הטוב, אם לא תיפול גם על עמלות שקר כלשהו בעוד כמה עשרות/מאות שקלים...

נערך על-ידי Milford Cubicle

• תגובות 30
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא שכחתי את זה :) מחיר החבילה לא יחרוג מ-75 דולר

פורסם
לא הייתי קונה מצלמה בלי מסך. כל הרעיון במצלמות האלה זה להוכיח לשוטר הנוכל והפושע את האמת בפרצוף כדי לנסות אולי לשלוח אותו הביתה בלי שהוא ינסה לזמבר אותך עם דו"ח שיקרי. אם לא תוכל להראות לו צילום של הוידאו בו במקום - אתה תאלץ להיגרר לבתי משפט ולהוכיח את חפותך רק בדיעבד.. ואת הזמן אף אחד לא יחזיר לך.

אני ממש לא מתכוון להציג לשוטר שום דבר. ניפגש בבית המשפט. שיחשוב פעמיים לפני שהוא נותן דו"ח מונפץ.

בד"כ מספיק שהוא רק יראה את המצלמה בשביל להבין שבמקרה הזה הוא לא יכול להמציא דברים ולוותר.

אם אתה ממש להוט להראות לו את הצילום אתה יכול להשתמש במערכת המולטימדיה ברכב (כמו שנכתב כבר) או במכשיר האנדרואיד שלך אם יש לו מקום לכרטיס micro sd .

פורסם
אני ממש לא מתכוון להציג לשוטר שום דבר. ניפגש בבית המשפט. שיחשוב פעמיים לפני שהוא נותן דו"ח מונפץ.

אתה עכשיו מרגיש גבר מאחורי המחשב, אבל כשאתה תגלה שבעולם האמיתי המשטרה ובתי המשפט שמים עליך זין כזה גדול ושהאמת והצדק מעיינים להם את הביצה השמאלית והם משתפים פעולה על מנת לתפור חפים מפשע (תשאל את רומן זדורוב) - אתה תצטער על זה.

מה שכן, אתה צודק.. אפשר לשים קורא כרטיסים קטן ברכב, ובעת הצורך לחבר אותו לטלפון.

במחשבה שניה גם המערכת שלי ברכב תומכת בכרטיסי SD באופן מובנה, אבל אני לא בטוח לגבי פורמט הוידאו...

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

עזוב את זה, בשביל מה להגיע למצב בו אתה צריך לבזבז יום עבודה, להיסחב לבית המשפט ולכאב ראש הנלווה לזה?

פורסם

למזלי עוד לא יצא לי להתקל במצב כזה, אבל לא חסרים אנשים אחרים שזה קרה להם, ובד"כ זה גם מגיע לתקשורת שרק מחכה למקרים כאלו.

במקרים היותר מפורסמים של בחור בשם רומן שכביכול לא עוצר בתמרור עצור (אני בטוח שאתם מכירים את הסרטונים שלו) הוא מציע לשוטר להסתכל איתו במצלמה והשוטר אומר שהמצלמה שלו לא מעניינת אותו.

נערך על-ידי טוסטר

פורסם

תאמין לי ששוטרי התנועה כבר מכירים את המצלמות הללו וודאי קיבלו הנחיות לגביהן. הדימוי של משטרת התנועה גם ככה בקנטים.

פורסם

אני יודע את זה וזה אבסורדי לא פחות...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4354829,00.html

אומרים לשוטרים להתחיל להיזהר כי הכל מצולם. כלומר, פעם זה היה בסדר ששוטרים מבצעים עבירות תנועה. היום שיזהרו שלא יצלמו אותם חס וחלילה :)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לדיון:

יש מצלמה שעונה על התנאים הבאים?

1. קטנה, שאפשר להכניס בקלות לתא כפפות.

2. כוללת מסך, אפילו אם הוא קטן מאוד. העיקר שיהיה אפשר להראות לשוטר בזמן אמת את הוידאו.

3. מחיר עד 200 ש"ח.

פורסם
g1wh בפחות מ 50$: http://goo.gl/7N42ST

עם הקופון B25627

תודה למשתמש hwgeek

http://goo.gl/SPguem

תודה!

אחלה מחיר והמצלמה נראית די טובה. צפיתי בסקירה בקישור שהבאת והתרשמתי לטובה.

פורסם

אם לא אכפת לך לשלם עוד כמה שקלים אז באיזור ה-350-400 שקל אתה יכול לקנות את ה-SJ4000 שהיא מצלמת ה"חיקוי גו-פרו" הכי פופולרית שיש היום, והיא מעולה גם כמצלמת רכב וכוללת אופציה יעודית לשם כך (הדלקה וכיבוי אוטומטיים עם החיבור לחשמל [הנעה]) וגם זיהוי לפי תנועה בתור מצלמת מעקב.

היתרון המשמעותי שלה כמובן הוא שהיא טובה גם להרבה דברים מעבר, כאמור חיקוי גו-פרו. איכות התמונה מאוד דומה לגו-פרו המקורית (באופן אירוני אולי אפילו טובה יותר בחלק מהדברים) ולמעשה היתרון המשמעותי היחיד לדעתי שיש למקורית הוא הצילום ב-60/120fps לסלאו-מושן, בזמן שהחיקוי הזה מצלם רק ב-30fps סטנדרטיים (יש לה מוד של 60fps אבל זה סתם שקר והפריימים פשוט מוכפלים).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני רק אציין ושבסוף קנית את ה-vico ואני מבסוט ממנה עד לשמיים. אינני יודע עד כמה הזולות פחות טובות אך למי שיש כסף לבזבז או נוסע הרבה ברכב, כדאי להשקיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים