עבור לתוכן

בקשה להמלצה על SSD לצורך Battlefield.

Featured Replies

פורסם

אז אני מעוניין לרכוש כונן SSD, לצורך התקנה של המערכת הפעלה 7 64Bit והמשחק BF4 ועוד משחק אחד, השאלה העיקרית היא: האם 128 ג׳יגה יספיקו לי לצורך זה? כי ה250 ג׳יגה יחסית יקר לי עכשיו כ1000 ש״ח.

כיום הדיסק C שלי הוא 100 ג׳יגה, וזה מספיק, כי הכל מחולק לשלושה מחיצות.

פורסם

היה לי בעבר 120GB עם מע' הפעלה Win7 Enterprise x64 ומותקנים לפחות 4 משחקים ממה שאני זוכר.. אבל היה מדובר במחשב גיימינג פרופר..

אחרי שקניתי עוד 2 משחקים ממש התבאסתי ומכרתי אותו. החלפתי ל 240GB. ממליץ לך ללכת על יותר אם מדובר במע' SSD ONLY. אתה חייב לקחת בחשבון גם עדכונים של WINDOWS וכל מיני דברים.. וחשוב שב SSD ישאר פנוי משהו כמו 5-10% ממה שהבנתי אבל צריך קצת יותר לחפור בנושא הזה.

פורסם
  • מחבר

כיום יש לי דיסק 1TB של WD מהגרסה הירוקה-החדשה.

והוא ממש על הפנים בטעינת המפות, לוקח לי כ5 דקות לטעון מפה.

אני מעוניין להתקין על הSSD את המ"ה, ועל ה1TB לשמור מידע שקיים לי היום.

השאלה שלי כזאת, מקריאה פה בפורום אין אפשרות לRAID, אז איך אני מחבר את שניהם?

בM/B אני מחבר את הSSD לSATA0 ואת הHDD לSATA1, חוץ מזה?

ועכשיו כשהבהרתי את כוונותי ואת הציוד הקיים, האם אני עדיין אצטרך לקנות מעל 128 ג'יגה?

פורסם

הגרסה הירוקה אמורה להיות איטית יותר? (חסכונית יותר)

5 דקות זה המון, מהנסיון שלי עם מע' SSD ONLY זה עומד על 5 שניות בערך. 5 דק' נשמע לי יותר מדי.. אתה בטוח?

בכל מקרה כאשר אתה משלב בין SSD ו HDD יש טכנולוגיית Smart Caching או Smart Response שאמורה לארגן את כל הקבצים שאתה משתמש בהם בד"כ דווקא ב SSD ואם מע' ההפעלה גם תהיה על כונן זה אתה בהחלט תרוויח אבל לגבי טעינת מפות אני לא בטוח שתקבל את השיפור המקסימאלי.

חיפשתי לגבי Battlefield 3 ובאמת עושה רושם שזה עוזר:

http://www.tomshardware.com/forum/276397-32-smart-response-technology#.

חפש מטה לגבי "Battlefield 3".

פורסם
  • מחבר

כן, זה מאוד איטי...

ואיך אני משתמש במערכת הזאת?

אני לא מבין כל כך בSSD, כלומר אני מבין איך הוא פועל. אבל לא יצא לי להתקין אחד בנוסף לHDD רגיל.

ובכל זאת, האם יש לי צורך ביותר מ128 ג'יגה?

פורסם

אין צורך ביותר מ128GB, אבל 250GB בדרך כלל יותר משתלם במחיר פר גיגה, ויותר מהיר בכתיבה.

את הSSD אתה לא חייב לחבר לPORT-0, אבל עדיף.

פשוט מחברים, מוודאים בביוס שמצב AHCI או RAID מופעל(מצב RAID זה פשוט AHCI עם אפשרות לעשות RAID אם רוצים[לא חייבים]), ומתקינים מערכת הפעלה חדשה על הSSD.

פורסם
  • מחבר

תודה, נעניתי ואפשר לנעול :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים