עבור לתוכן

אתרי חדשות מעצבנים שמנגנים סרטונים אוטומטית

Featured Replies

פורסם

אני שומע מוזיקה במחשב וקורא חדשות. פותח טאבים שמעניינים אותי, ופתאום מתנגן סרטון מאחת הכתבות בלי שמישהו ביקש בכלל ומפריע לי לשמוע את השיר. לרוב זה גם בווליום מופרז ומכאיב באוזניים, ואני צריך למצוא את הטאב ולסגור אותו. שלפחות יתנו לי לבחור אם אני רוצה לראות את הסרטוני-כתבה שלהם.

אתרים שכאלה הם כלכליסט וווינט למשל, ויש עוד כמה.

יש משהו לעשות נגד זה?

פורסם

אם אתה משתמש ב-chrome, יש הגדרה שמאפשרת הפעלת פלאגינים (כמו פלאש) רק אישור (קליק) שלך.

Settings - Content Settings - Run automatically

ב-Manage exceptions תוסיף לרשימה את האתרים שאתה רוצה ותבחר באפשרות 'Ask' ואז ההפעלה תיהיה באמצעות אישור שלך.

לדוגמה, באתר של ynet:

ynet.co.il[*.]

פורסם
  • מחבר

טריק מעולה, תודה רבה!

ועדיין, זה די מציק שאתרי החדשות הצהובים דוחפים את זה כל-כך בכוח.

פורסם

אני בטוח שלא נולדתה אתמול ואתה מבין שעל כל דבר טוב משלמים, מה שאתה לא משלם בכניסה מורידים ממך תוך כדי או ביציאה.

פורסם
  • מחבר

לו רק ווינט היה דבר מה טוב :P אני חייב כבר להגמל מהאתר הדפוק הזה, אני רגיל לממשק שלו יותר מדי.

חוץ מזה, אני לא רוצה את הסרטון, למה אני צריך לשלם עליו? גם ככה הם דוחפים מיליון פרסומות פלאש.

פורסם

גם דיסאינפורמציה וגם צריך לשלם עליה?...

צק-צק-צק, לבטח יש מעגל גיהנום כזה לציניקנים ולחובבי האירוניה.

פורסם

אתה מתעניין בכלל בסרטונים האלה ? או בדברים שצריכים פלאש ?

אצלי לא מותקן בכלל פלאש - כבר הרבה מאוד זמן ולא נראה שהוא חסר לי

פורסם
אם אתה משתמש ב-chrome, יש הגדרה שמאפשרת הפעלת פלאגינים (כמו פלאש) רק אישור (קליק) שלך.

ב-Manage exceptions תוסיף לרשימה את האתרים שאתה רוצה ותבחר באפשרות 'Ask' ואז ההפעלה תיהיה באמצעות אישור שלך.

לדוגמה, באתר של ynet:

ynet.co.il[*.]

תודה, טיפ נהדר, מה לגבי firefox? יש משהו דומה?

פורסם

בשביל Firefox יש את התוסף הבא

Flashblock

בקלות אפשר להוסיף אתרים שכן מעוניינים לראות Flash אצלהם לרשימה הלבנה או או אם משאירים משאירים את התוסף על Enable במקום Disable הFlash יהיה פעיל בכל אתר, וכאשר הוא על Disable אתה תראה כמו כפתור של Play שאתה צריך ללחוץ כדי לאפשר לו להתנגן ואצל אתרים שהוספת לרשימה הלבנה הכל יעבוד כרגיל(אישית אני מעדיף להשאיר על Disable ופשוט להפעיל את מה שאני רוצה שזה בדרך כלל רק איזה סרטון או לאפשר רק לאתרים מאוד ספציפיים אבל כל אחד והעדפות שלו).

לגבי Chrome לדעתי יותר פשוט להתקין גם לו את התוסף

FlashBlock

יותר נוח בעזרת התוסף למשל אתה יכול להפעיל ספציפית רק סרטון מסוים בדף מאשר לאפשר Flash בכל הדף ואז לראות גם את הסרטון + פרסומות Flash לא רצויים.

נערך על-ידי rony2

פורסם

תודה רבה, זמן מה חיפשתי כזה...

פורסם

אני כבר מזמן לא גולש ב-Ynet, אלא במעריב (NRG). ובשביל חדשות מחשבים, אני גולש פה באתר במקום ב-Ynet מחשבים וב-Walla מחשבים, לאחר שגיליתי שב-Ynet, כל המדורים שאינם מדור החדשות הכללי, הנם מדורי פרסום מסווה, ושב-Walla מחשבים מפרסמים מידע שקרי בכתבות.

אני נפתרתי מהפרסומות באמצעות Adblock Plus בפיירפוקס שלי, ויש לי את תת התוסף Element Hiding Helper שבאמצעותו אני חוסם באופן ידני סרטונים שמתנגנים אוטומטית באתרים שונים.

פורסם

לדוגמה, באתר של ynet:

ynet.co.il[*.]

הדבר הזה מעולה לתוכן פלאש, אבל קרה לי כבר כמה פעמים שקפצה לי פרסומת עם נגן HTML5 שמתחילה לנגן באופן אוטומטי ולך עכשיו תחפש איפה הטאב הזה נמצא (שכמובן נפתח ברקע משום מה ומסתתר מאחורי עשרות טאבים אחרים) - מה עושים נגד זה?

פורסם

אם אתה מדובר באתר מסוים אז אני חושב ש-Adblock מסוגל לטפל בזה, או אולי קיים פלאגין אחר. אם יש לך כמה דוגמאות של דפים כאלה אני אנסה לראות.

נערך על-ידי tranq

פורסם

יצרתי תוספת קטנה ל-chrome שמבטלת את הניגון האוטומטי של HTML5.

https://www.dropbox.com/s/yr3ek51sqr7do1g/html5_autoplay_disable.zip

בדיקת הקובץ לוירוסים: https://www.virustotal.com/en/file/f792a00485aeb9fbc29161dd97acd4d0a4e782cf23c446f84a9ab07ea6ba6ab5/analysis/1385566037/

מחלצים את התיקייה.

Settings -> Extensions -> Load unpacked extension

בוחרים בתיקייה של התוספת.

אם רוצים לראות על איזה סרטונים הניגון האוטומטי לא הופעל נכנסים ל-Javascript Console.

ctrl+shift+i

ורואים משהו כזה:

HTML5AutoPlayDisable: http://xxxxxxx.com/video/320x240.m4v set autoplay=false

זהו.

נערך על-ידי tranq

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים