עבור לתוכן

סיקור| Esl Release Cup

Featured Replies

פורסם

ozf4njmwwiim.jpg

שלום לכולם! ביום רביעי בתאריך 13.11.13 התקיימה תחרות אירופאית ב ESL. תחרות זו הינה התחרות הראשונה של ESL במשחק זה, לכן כך שמו release cup.

המשחקים שוחקו במתכונת של 2 מפות והקבוצה הראשונה ל 25 נקודות מנצחת. בעוד שהמפות לא נגמרות ברגע שקבוצה מסוימת מגיעה ל 13 סיבובים.

122 קבוצות נרשמו, מתוכן 4 ישראליות. קבוצה אחת עברה ל- 32 הגדולות ותשחק את המשך התחרות(rush into movement), קבוצה אחרת הגיעה ל- 64 הגדולות (make your wings), ולצערנו יתר הקבוצות נפלו בשלב הראשון."נצחנו את המשחק שלנו, אך עקב בעיות ב ESL WIRE הפסדנו טכנית" אומר המנהל של NG,destiny.

התגובות בפורום ESL היו בעד החוקים התחרותיים למרות שלפי דעתי יש יותר מידי מפות. ישנם 12 מפות חוקיות אך לא הרבה אנשים העירו בפורום שלהם על זה. למרות זאת, ראיתי הערות רבות על ה K7 שהוא חזק מידי ועל הmarksman המיותר.

מקווה לראות עוד ישראלים בתחרות הבאה!

פורסם

כמה תיקונים קטנים:

* התחרות עדיין מתקיימת, אתמול שוחקו רק שני משחקים ראשונים, ביום שישי אמור להסתיים.

* 123 קבוצות אישרו השתתפות בטורניר

* 5 קבוצות ישראליות - ng,rim,ces,pw,tba

* כל המפות פתוחות בכוונה כדי לנסות את כולן ובהמשך יסגר על 5 מפות ותהיה רוטציה במידה ויהיו מפות מתאימות

* K7 כבר הוצא מהטורניר, רישמית. הייתה הצבעה וברוב של 70% איש מהקהילה הנשק הוצאה.

בהצלחה בקאפים הבאים לישראליות

פורסם
  • מחבר

תודה על התיקונים. ואני מצטער שלא רשמתי על הקבוצה החימשית כי ראיתי רק 4 דגלי ישראל בBRACKETS

פורסם

יצא קאפ מסריח חח כמעט כל הקבוצות הטובות יצאו אחד נגד השני השלבים הראשונים

מחכה ל A series שאני מאמין ששם כל הקבוצות הישראליות ישחקו ויראו תוצאות.

פורסם
  • מחבר

מסכים אני אישית נכנס עם קבוצה אז יש עוד אחת לפחות! מחכה לתחרות ראשונה ישראלים יכול להיות מעניין אם יהיה שידור!

דרך אגב rush into movment דפקו no show עקב עיסוקים אחרים.

פורסם

קאפים הבאים יהיו יותר קבוצות ישראליות ונקווה שהישראלים יוכיחו את עצמם מול האירופאים בעתיד ויגיעו לרבע חצי גמר וכו' ..

אני שיחקתי MW3 הרבה יותר מאחרים ויצא לי להכיר המון המון אירופאים.. ואין סיבה שלא ניקח אותם יש תקושי של ה PING אבל נתגבר.

כתבה נחמדה ויפה, כתב מתחיל בכל אופן ^^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים