עבור לתוכן

קירור ל I7 4770K עם OC

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש קירור נוזלי למעבד I7 4770K עם OC בינוני עד כבר לצורך עריכה ועיבוד וידאו וגראפי

התקציב שלי זה 750 רצוי 2x140 ממ

המפרט שלי זה

I7 4770K עם OC

GTX780 X2 SLI עם oc

לוח אם MSI Z87 G45

SeaSonic x850 gold

מארז Corsair Air540R

16GB DDR3 2133MHZ

SSD SAMSUNG 840 120GB

HDD SEAGATE BARRACUDA 2TB

תודה לעוזרים

פורסם

אנא הגדר OC בינוני (:

אני אישית משתמש ב NH-D14 על i5 3570K ב 4.4. במארז פתוח מצד אחד אני לא עובר את ה 70-72 ב SmallFFT, עם מתח שסביר להניח הייתי יכול להנמיך.

אם אתה מחפש בטוח שיש צורך בקירור נוזלי, שמעתי ש H100i ו H110 של קורסייר מקררים מצויין, למרות שהם לא שקטים.

באייבורי H110 עולה 640, אני מנחש ש- H100i צריך לעלות באיזור ה- 570.

ThermalTake Water2.0 Extreme גם אופציה שנראית לא רעה בכלל גם לפי המחיר וגם לפי הביקורות.

מבחר קירורי המים בארץ די קטן סה"כ.

אם אתה נוסע לחו"ל וחושב לייבא, יש כמה שמות שחוזרים ועולים בזמן האחרון (תקנו אותי אם אני לא מעודכן)

שניים מהם:

CM Seidon 240M

NZXT Kraken X60 (רדיאטור 280, נחשב טוב מאוד)

נתקלתי גם ב- Swifttech H220 שאמור להיות מקביל ל Corsair H100i בערך, אבל לא הייתי מתחייב על כך.

אם אתה הולך על אוברקלוק באמת רציני, אתה יכול לבנות קירור מים מערכה, אין מה להשוות מבחינת הביצועים, אבל בזה אני באמת כבר לא מבין.

מקווה שעזרתי לך קצת, תתחדש!

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי ה swiftech ממש טוב הוא ב 5 מעולת מקרר יותר טוב מה 110

ובנוגע ל oc אז על 4.5 -4.7

וניראה לי אני ילך על ה H110

פורסם

שאלה כנה ויסלח לי נושא הדיון.

קנית מחשב עם מרובע ליבות ולא משושה לעריכת וידאו? אתה מבין שכבר מראש הפסדת 50% פוטנציאליים של כח עיבוד לרינדור ועיבוד, כן?

בקשר לנושא ההמהרה, לא כל 4770K מגיע ל4.5GHZ. למעשה, רובם לא מגיעים לתדר הזה בשימוש של קירור אוויר או מים.

פורסם
  • מחבר
שאלה כנה ויסלח לי נושא הדיון.

קנית מחשב עם מרובע ליבות ולא משושה לעריכת וידאו? אתה מבין שכבר מראש הפסדת 50% פוטנציאליים של כח עיבוד לרינדור ועיבוד, כן?

בקשר לנושא ההמהרה, לא כל 4770K מגיע ל4.5GHZ. למעשה, רובם לא מגיעים לתדר הזה בשימוש של קירור אוויר או מים.

אני יודע זו המטרה שלי אני לא יודע עד כמה אני יצליח להגיע

כן אני יודע שאני מפסיד אבל זה כבר עוד 1000 שקל יותר על מה אני אמור לבוותר עם תוכל לבנות לי כזה מפרט עם 6 ליבות ולשלוח לי בפרטי אני ישמח כי אני הולך ביום ראשון לקנות

פורסם

בעקרון, אם אתה צריך כוח עיבוד רציני, אתה יכול לקנות משהו כמו FX8350.

כמובן יהיה צורך לקנות לוח מתאים, אבל זו עשויה להיות אפשרות טובה בהתחשב

שבשביל 1100 ש"ח בערך (אם אינני טועה) אתה מקבל 8 ליבות ב-4 ג'יגה וזכרונות מטמון גדולים יותר.

פורסם

אתה עושה SLI של GTX780 ומתקמצן על 1000₪ בתמורה לעוד 50% ביצועים?

אתה משקיע בטפל ולא בעיקר..

פורסם
  • מחבר
אתה עושה SLI של GTX780 ומתקמצן על 1000₪ בתמורה לעוד 50% ביצועים?

אתה משקיע בטפל ולא בעיקר..

צודק אני מסכים איתך אבל אני צריך לקצץ תוכל אולי לבנות לי מפרט מתאים ? אני מוכן להיתפשר על הרבה סתם ההיתי עד היום גרידי מדפוק

פורסם

לגבי המפרט יש פורום יעודי לזה אם תרצה פתח שם דיון ואני בטוח שיעזרו לך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים