עבור לתוכן

האם מישהו כאן מנוסה ברכישת חלקי מחשב מחו"ל ויכול לעזור?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מישהו מוכר באיביי את המוצר הזה, מצויין שגם כן הוא שולח לישראל. הכל מסתכם בסופו של דבר במחיר של המוצר+דמי משלוח+מע"מ וזהו..?

http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-Sapphire-Radeon-R9-290-4GD5-Video-Card-100362SR-SEALED-NIB-/291017514888?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item43c1fedf88

• תגובות 33
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וכמה זה יוצא לך בסופו של דבר? וכמה כזה עולה בישראל?

פורסם

נניח ונלך לפי הביד הנוכחי (ואין סיכוי שזה יסגר במחיר כזה, כן?).

405 + 78 דולר = 1700 שקל.

פלוס מע"מ = 2005 שקל - עכשיו זה בהנחה שלא יהיו כל מיני עמלות שקר של המכס.

בKSP יש אותו ב1990, ואולי יש חנות אחרת שנותנת מחיר עוד יותר טוב, אבל אין לי כח לחפש מעבר לזאפ.

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20777&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

אז אתה משלם אקסטרה 105 שקל כדי לא לקבל אחריות.

פורסם

אם במבצעים עסקינן שווה לחכות לשישי הבא הם עושים מבצעים שווים לנר שני של חנוכה.

http://blackfriday.com/stores/lenovo

נערך על-ידי jungle-man

פורסם
  • מחבר

אני אקנה בארץ וזהו. אייבורי זאת חנות אמינה וטובה?

פורסם

לא יודע כמה אנשים פה התנסו פה ברכישה של חלקים מחול אלא התמחו בבדיקה ורושם מוטעה.

אני קניתי כמעט מחשב שלם דרך ניו אגג שבחירת החלקים עם אחריות בין לאומית נלקחה בחשבון.

אם אתה רוצה לבנות מחשב שלם מחול ואתה רוצה שזה ישתלם מבחינה כלכלית זה ייקח המון זמן(לי לקח בערך 3 חודשים רק איסוף החלקים).

בניתי לעצמי רשימת חלקים גמישה שהתאימה לי מבחינת אחריות תאימות וביצועים וחיכיתי שאותם חלקים יכנסו לתוך מבצע כזה או אחר.

את רוב החלקים (חוץ מבודדים) הביאו חברים שחזרו מחול, שלחתי אליהם למלון/משפחה את החלקים והם הביאו אותם לארץ (לא דאגתי ממכס כי בכל אופן גם אם הם היו נעצרים של 140$ של לוח אם לא יקחו פה מכס).

שכל החברים חזרו מחול הזמנתי את שאר החלקים דרך shipito משלוח של מקסימום 18$.

לפי חישוב חסכתי בין 2500-3000 שקל, לכל החלקים אחריות בין לאומית ואין כמו הריגוש לקבל חבילות שמנמנות מניו אגג.

כל החלקים עובדים נהדר למרות המסעות שלהם ברחבי העולם.

אם יש לך המון סבלנות מזל וחברים מחול זה משתלם...

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה אגב, אם אני קונה מאילת אני פטור ממע"מ?

פורסם

זה אכן משתלם אם התחביב שלך זה לחסוך כסף והקנייה לא לחוצה לך. אחרת זה בזבוז אטומי של זמן, כמו שאמרת.

אני מכיר עוד כמה אנשים כאלה. ייקח להם חצי שנה לקנות מחשב כי הם מחכים למבצעים.

ואני עדיין בספק שיהיה לך קל לממש אחריות בינלאומית על כל החלקים שלך, ומקווה שלא תצטרך (רוב הסיכויים שאכן לא תצטרך).

פורסם
  • מחבר
זה אכן משתלם אם התחביב שלך זה לחסוך כסף והקנייה לא לחוצה לך. אחרת זה בזבוז אטומי של זמן, כמו שאמרת.

אני מכיר עוד כמה אנשים כאלה. ייקח להם חצי שנה לקנות מחשב כי הם מחכים למבצעים.

ואני עדיין בספק שיהיה לך קל לממש אחריות בינלאומית על כל החלקים שלך, ומקווה שלא תצטרך (רוב הסיכויים שאכן לא תצטרך).

הכוונה לגבי קניה מאילת כן?

פורסם

לא.

פורסם

הדרך הכי טובה לקנות מחו"ל היא באמצעות מישהו שטס לשם, ואתה יכול להיעזר בו להבאת החלקים.

פורסם
  • מחבר

עזבו חו"ל..אם אני קונה מאילת פיזית אני פטור מע"מ?

פורסם
  • מחבר

אז זאת כנראה האופציה הטובה ביותר. רק צריך להציג תעודה שאני תושב אילת או משהו כזה?

פורסם

לא מאמין שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים