עבור לתוכן

האם מישהו כאן מנוסה ברכישת חלקי מחשב מחו"ל ויכול לעזור?

Featured Replies

פורסם

אודה מראש :)

• תגובות 33
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה בדיוק הבעיה? מה ניסית לקנות? זה חידה? :smiley1:

פורסם
  • מחבר
מה בדיוק הבעיה? מה ניסית לקנות? זה חידה? :smiley1:

חחחח חידה xD אני מעוניין להביא את כל רכיב פנימי למחשב חוץ מספק כח ומארז, הבעיה שאני לא יודע האם יש מכס על הרכיבים הללו,אני רוצה לדעת איך תמומש אחריות בעתיד ובכלל מחיר סופי לכל העסק כולל מע"מ משלוח וכ'ו..ואם יש בעיות מיוחדות או דברים שאני צריך לדעת וגם אם בכלל העסק משתלם כמו שהבנתי..

פורסם

לא משתלם במרבית המקרים.

פורסם
  • מחבר

למה לא?

פורסם

ההפרש הקטן יחסית במחיר לא מצדיק את הוצאות ההובלה והויתור על האחריות.

פורסם

אם אתה בכל זאת רוצה לקנות חלקים מחו"ל עדיף שתקנה משם רק מעבד וזכרונות....

שרוב הסיכויים של תצתרך את האחריות עליהם

פורסם

רכשתי מחנות של חברה בה אני עובד (הנחה של לפחות 40%) שנמצאת בחו"ל ועדיין כל המיסוי והעמלות לא הניבו חסכון כזה גדול כך שאני מניח שרכישה מחנות ללא הנחות לא תיתן לך כ"כ הרבה. בקניית מחשב נייד האמנם זה קצת יותר משתלם ובאמת שניסיתי למשל לרכוש מחשב חדש מהאתר הרשמי של לנובו (החסכון עמד על 2000 ש"ח לפחות ויש לי חבר בארה"ב שיכול להביא לי את זה אח"כ) אך לצערי היה צורך בכרטיס אשראי עם כתובת אמריקאית או קנדית ובשלב מסויים פשוט ויתרתי..

פורסם
ניסיתי למשל לרכוש מחשב חדש מהאתר הרשמי של לנובו (החסכון עמד על 2000 ש"ח לפחות ויש לי חבר בארה"ב שיכול להביא לי את זה אח"כ)

אני סקפטי גם לגבי זה. בד"כ חסכון כזה יש רק כשיש מבצע הנחות גדול, או (שזה לרוב מה שקורה) משווים תפוחים לתפוזים, כלומר מפרט קצת שונה.

מה שטוב בקנייה בארה"ב הוא שיש הרבה יותר מבחר והרבה יותר דגמים זולים עם קונפיגורציות מעט נחותות יותר שמוצעים למכירה. לרוב כשאנשים רואים הפרשי מחיר עצומים כאלה זה כי הם לא הסתכלו בדברים הקטנים (שהאחריות קצרה יותר, שהמפרט לא בדיוק אותו מפרט וכו').

עדיין זה יכול להיות משתלם למי שלא צריך / רוצה לשלם יותר על דברים שאין לו שימוש בהם.

באופן מפתיע, דגמי הhigh-end של מחשבי לנובו מסוימים נמכרו ונמכרים בישראל במחירים זולים משמעותית ממה שניתן לקנות אותם באתר לנובו ארה"ב, לפחות כשאין מבצעים.

פורסם

עשיתי בנייה שם של מחשב ובאמת הלכתי על משהו מאד טוב, שדרגתי אחריות ל - 3 שנים והם אפילו פרסמו קופון שניתן להשתמש (חסך 152$) והמחיר עמד על 1400-1500$.

ההזמנה שעשיתי פה בארץ הגיע ל 6K והחומרה פחות טובה בנוגע לזכרון, מעבד ועוד כמה דברים קטנים.. ככה שההנחה שלי היא בסביבות 2000 ש"ח אבל זה פשוט תסכל אותי שלא היה כ"כ עם מי לדבר שם.. הנציג אמר שהוא מוכן לסגור את ההזמנה טלפונית ולעזור לי בסוגייה של הכתובת האמריקאית אבל השעות שם הפוכות לשלנו, הוא לא יכול להתקשר מחוץ למדינה ופשוט היה סיוט להשיג אותו - כנראה זה עניין של קארמה וזה לא אמור לקרות? :)

בסוף ביצעתי הזמנה מ QSYS כאן בארץ.. אך עדיין מחכה.. :(

נערך על-ידי katlani

פורסם

מבצעים זו מילת המפתח. בארה"ב יש המון מבצעים וההנחות מגיעות אפילו עד ל70% מהמחיר בארץ (לאחר משלוח, מיסים והפתעות), אבל לרוב רק עד לכ30%.

פורסם
זה פשוט תסכל אותי שלא היה כ"כ עם מי לדבר שם.. הנציג אמר שהוא מוכן לסגור את ההזמנה טלפונית ולעזור לי בסוגייה של הכתובת האמריקאית אבל השעות שם הפוכות לשלנו, הוא לא יכול להתקשר מחוץ למדינה ופשוט היה סיוט להשיג אותו - כנראה זה עניין של קארמה וזה לא אמור לקרות? :)

מבין לליבך. שרות המכירות והתמיכה של לנובו ארה"ב הוא מתחת לכל ביקורת.

ניסיתי לקנות מהם הרחבת אחריות. נתקלתי בכל-כל הרבה אימפוטנציה, טמטום וחוסר ידע בסיסי אצל כל הנציגים ללא יוצא מן הכלל. לאחר הסיפור הזה לא הייתי קונה מהם אפילו מסטיק.

פורסם

ברוב המקרים, אלא אם כן זה רכיב ממש יחודי, אין שום סיבה לקנות מארה"ב. מחירי הרכיבים שם זולים יותר, אבל אם אתה לוקח בחשבון משלוח + מע"מ (רוב חנויות המחשבים שם לא שולחות לישראל אז צריך צד שלישי), אתה מגלה שאתה מגיע למחיר מאוד קרוב לארץ.

מצד שני, אני בהחלט מבין את אלו שרוצים גם במחיר זהה לקנות בארה"ב מחנויות מחשבים שונות, כי השירות פה בחנויות שמוכרות רכיבים הוא בלתי נתפס בכלל.

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק כמה יעלה מוצר מאיביי אחרי מע"מ מכס וכל שאר הדברים?

פורסם

אין מכס ומיסי קניה על מוצרי מחשב, מעל 75$ אתה תשלם מע"מ + עמילות מכס (תלוי בחברת שבה ישלחו את זה). הכי טוב לבדוק עם החברות שנותנות שירותי משלוח לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים