עבור לתוכן

מחפש המלצה לסוויטצ' GIGABIT

Featured Replies

פורסם

לא ממש. האמת שגם בסקירה מהירה של המוצרים הם דיי שווים.

• תגובות 37
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
נראה סביר מאוד.

במחיר הזה או מעט יקר יותר כבר אפשר לרכוש HP מסדרת 1800 עם 16 או 24 פורטים. לא עדיף?

- - - תגובה אוחדה: - - -

לדוגמה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714249

עריכה: מדובר בגרסת 100Mb. גרסת ה 1Gb עולה יקר יותר

אבל יש מסדרת 1900 של 8 פורטים שעל הנייר עדיף על פני הסיסקו. (יותר זכרון, מעבר חזק יותר..) או 1400 שיותר זול. (אך לא מנוהל)

פורסם
  • מחבר

לא צריך מנוהל. אפשר קישור?

פורסם
  • מחבר

איזה מהמתגים הנ"ל מומלץ ונמצא בארץ? אני רוצה לעשות מחר טלפונים.

פורסם
  • מחבר
איזה מהמתגים הנ"ל מומלץ ונמצא בארץ? אני רוצה לעשות היום טלפונים.
פורסם

אני לא יודע מה יש במלאי, וגם לא מנוסה בדגמים אלו אישית. (מכיר את דגמי 1800 ומעלה)

לגבי מלאי, פשוט תבדוק.

פורסם
  • מחבר

האם הHP הנ"ל מומלץ או לא? ובקצרה - על מה לברר קודם.

פורסם

ראה, שני הדגמים שסיפקתי לכאורה מתאימים. שניהם מסוגלים להעביר 16Gbs פנימית בנתב, כך שהם לא אמורים להיות משופעים מעומס.

אך כפי שאמרתי, אין לי נסיון עם אותם דגמים. אני לא יודע את האמינות שלהם, ולגבי החוזק של CPU אם הוא מספק. למרות ש HP מנסיון מיצרים ציוד מעולה ואמין, אך אני מכיר ממשפחות יותר מתקדמות. (1000 שח פלוס)

לגבי זמינות ומחירים - תבדוק מול הספק שלך אם יש לו דגמים אלו ומה מחירם. ואם יש לו אולי המלצה לדגם יותר מתקדם אך שכרגע במבצע.

פורסם
  • מחבר

מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל יכול לחוות את דעתו?

פורסם

אולי נתחיל אחרת - לאיזה צורך אתה צריך מתג של 1G? לשימוש בייתי או משרדי?

פורסם
  • מחבר
יש לי רשת של 5 מחשבים, 2 מדפסות רשת והרדדיסק סה"כ 8 מכשירים. כרגע כולם מחוברים לסוויטצ' גיגהביט של אדימקס. מהירות הרשת די סבירה אבל לפעמים יש "תקיעות" משונות. יש דרך לבדוק מאיפה הבעיה? ואם יש צורך להחליף - האם יש דגם מומלץ?
פורסם

ה-SWITCH הבייתים של EDIMAX, טפלינק, דלינק ודומיהם יכולים להתמודד בקלות עם תעבורה של מאות מגה ביטים ( Mbps) בלי שום בעיה. מעבר לכך ה-SWITCH-ים האלה מאוד עמידים ויכולים להחזיק שנים גם בתנאים של חום ואבק. אחוז הבעיות ב-SWITCH-ים הוא מאוד מאוד נמוך וגם בתצורה שלך אני מתקשה להאמין שה-SWITCH הוא הבעיה. החלפת ה-SWITCH היא אפשרות, אבל בטח לא האפשרות הראשונה שהייתי בוחר בה.

השאלה אם התקיעות שאתה חווה הן ברמת הרשת הביתית או בעת גלישה באינטרנט. אתה יכול לעשות בדיקה מאוד פשוטה ל-SWITCH באמצעות IPERF בין המחשבים ולראות איזה מהירות אתה מקבל (תעזר במדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/HomeNetPerf/HomeNetPerf.htm). תבצע את הבדיקה כאשר הנתב מנותק מהאינטרנט ככה שזה לא יהיה פרמטר משפיע.

פרט לכך, לא ציינת את דגם הנתב שלך ואם התקיעות הן ברמת החיבור לרשת האינטרנט- אם הבעיה שם הייתי מתמקד בנתב עצמו, בספק התשתית וה-ISP שלך. גם הייתי בודק את מצב הרשתות האלחוטיות בסביבה שלך (באמצעות INSSIDER) ובוחר בערוץ כמה שיותר שקט/פנוי.

פורסם
  • מחבר

א. זו רשת מחשבים שאינה מחוברת לאינטרנט.

ב. כמו שציינתי - מהירות ההעתקה סבירה לחלוטין. הבעיה היא שלפעמים יש תקיעות מוזרות שקשה להסבירן. גישה לתיקייה ברשת יכולה לקחת פתאום 30 שניות במקום רגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים