פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים אני חדש במשחק וסביר להניח שאני ממש ממש גרוע.רציתי לדעת אם אפשרי לאפס את הסטטיסטיקות אחרי תקופה מסויימת, כי סביר להניח שיהיה לי הריגה אחת על כל 20 פעם שאמות.
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים לא נראה לי שאפשר לאפס לגמרי..אפשר רק בשביל עצמך לאפס..אבל כמות ה KILLS + DEATHS וכל השאר נשארים לתמיד..עשיתי איפוס ב BF3
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים ואולי פשוט להתעלם מהstats ופשוט להנות מהמשחק? זה גם ככה לא אומר יותר מידי עליך כשחקן.למה זה משנה לך מה הK/D? אתה יכול להיות שחקן עם K/D 0.5 אבל להיות במקומות הראשונים בכל סיבוב.
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים ברור שאפשר להתעלם מה stats, אבל זו דרך טובה בשבלי לדעת התקדמות...מסכים אבל אם זה נכון, למה לך לאפס?
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים מחבר מסכים אבל אם זה נכון, למה לך לאפס?הכוונה שאשחק שבוע למשל, אסתכל סטטיסטיקה.אאפס ואשחק שבוע נוסף ואשווה.. (לדוגמא)שיחקתי עכשיו משחק ראשון שלי ב TDM תוצאה של 14-12 משהו כזה.זה נחמד מאוד לפעם ראשונה לדעתי.... יש איזה מוד מומלץ למתחילים חוץ מ TDM?
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים אי אפשר לאפס באופן הזה אבל אתה יכול להעזר באתרים שנותנים לך גרפים היסטוריים. נסה את http://bf4stats.com/בעניין המודים, לפי דעתי TDM זה הכי *לא מומלץ* כי אתה מקבל ניקוד רק על הריגות וזה ממש לא המהות של BF.אם conquest זה יותר מדי בשבילך, תנסה RUSH או Domination לאקשן מהיר.
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים בdomination המפות קטנות יותר, אין כמעט כלי רכב, משתלטים על נקודה הרבה יותר מהר ובכלל, הדגש הוא יותר על infantry based combat
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.