עבור לתוכן

אז אתם כבר דואגים לי?

Featured Replies

פורסם

אז למי שקצת דואג הנה קיצור תולדות הזמן:

לפנות בוקר יום ראשון השבוע (ככה 4:30) חזרתי לביתי ממסיבת רשת מוצלחת במיוחד ;) רק כדי לגלות ש(פתאום)הלך לי הלוא"מ :'(

עוד כמה דברים נפגעו (אך חסרי חשיבות) כמו: מסך קופץ (ה 15" הספר שלי), מארז שרוט (הזדמנות לאורי לעזור לי לצבוע ;D) וכו'

כמובן שמה שחשוב זה שאין לי לוא"מ והעניין יקח להערכתי למעלה משבוע, לכל הפחות!!, ויש גם עוד סיבוכים בעניין שייוודעו פה במידה וייקרו(!! בנוגע לחנות מסויימת).

בנתיים יש לי גישה מוגבלת ביותר למחשב של כמה דקות ביום (במזל) וגם לא, ולא תמיד.

ביי בנתיים, C'ya'll soon (בתיקווה). :hat:

פורסם

מה זה לוא"מ ???

פורסם

HAH!

ידעתי שהם ינצלו את מסיבת הרשת כדי לחבל במחשבים של המשתתפים, טוב שלא השתתפתי ;D

פורסם

מה ? פראנואיד !

פורסם

HAH!

ידעתי שהם ינצלו את מסיבת הרשת כדי לחבל במחשבים של המשתתפים, טוב שלא השתתפתי ;D

התענוג כולו שלנו! ;D

פורסם

הם אתה רוצה לראות אותו תביא 100000 דולר היום לפח זבל מצד שמאל לשכונה השניה .... ותבוא לבד ::)

:grinangel: :grinangel: :grinangel:

פורסם

ניצן,

רק בישביל לגרום לך להרגיש יותר טוב אינ אספר לך... כי המסך היפיוף שלי, הפלטרון FT959 השחור...... נשרף! מת... טוסיק צעיר.

ב. הוספתי להודעה.. מזכרת קטנה לכולנו. (זוהי הקבלה של דומינוס ושל הפיצות המושיעות.. שהגיעו אחרי שעות קשות של רעב כבד..)

נ.ב אולי תארןג מחשב של חבר או משהו ותעלה את התמונות .. קשה לי נורא להתאפק..... :-/

פורסם

שימו לב שזאת חתיכת רשימה...!

פורסם

כמה רשום שם 416 ש"ח?

פורסם

ו65 אגורות.

פורסם

כמעט צדקתי, טוב יחסית לאיכות של התמונה ראיתי טוב. ;D

פורסם

:nono:

בפריט האחרון מצויינת המילה שקית

שוקו בשקית אה?

נראה אותך קונה את זה בדומינוס במשלוח :asthanos:

פורסם

:nono:

בפריט האחרון מצויינת המילה שקית

שוקו בשקית אה?

נראה אותך קונה את זה בדומינוס במשלוח :asthanos:

אני לא יודע איך הגעת לשקית?! או מה הקשר לדומינוס משלוחים??

פורסם

ניצן,

רק בישביל לגרום לך להרגיש יותר טוב אינ אספר לך... כי המסך היפיוף שלי, הפלטרון FT959 השחור...... נשרף! מת... טוסיק צעיר.

ב. הוספתי להודעה.. מזכרת קטנה לכולנו. (זוהי הקבלה של דומינוס ושל הפיצות המושיעות.. שהגיעו אחרי שעות קשות של רעב כבד..)

נ.ב אולי תארןג מחשב של חבר או משהו ותעלה את התמונות .. קשה לי נורא להתאפק..... :-/

ואני הגדלתי בפוטושופ את התמונה על BICUBIC, ורשום שם שקית... אני אעלה לכם, רק שנייה

פורסם

טוב, בנתיים אני הלכתי לשתות קצת שוקו בשקית... :P;)

Ewingum, פשש, איך השקעת בקבלה!...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים